IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 17

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
    Днес имаме класически капан за мечета.
    От няколко месеца всеки ден се това повтаряш, пък тя ква става накрая?!... BULL SHIT...
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
      Първоначално изпратено от CrazyGuy
      много си глупав пич. Много неща не разбираш значи. Няма значение. Аз им се кефя, но ти като повечето тук ги мразиш, защото са големи и доста по-умни от теб. Комплекса за малоценност работи с пълна сила при теб и другите. Няма значение
      Ето, всички виждаме как се развиха нещата от Декември до този момент. Не мога да разбера как някои хора все още са склонни да обвиняват Алианц, че продадоха тогава? Времето доказа, че са взели много правилно решение. На борсата сме да правим пари или да внимаваме да не съборим позициите на останалите???
      и аз тва искам да обясня ама..........
      и добре че са те сега, че иначе незнам къде може да отидеме. А че си гледат техния интерес е ясно. Всеки го прави. Полки иска всички да гледат неговия интерес, смешко. Дотук инвестиционните им решения с времето се доказват като правилни, ще видиме дали и сега ще се получи така. Аз почнах да си харча кеша от вчера

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
        Здравейте ОПТИМИСТИ.Горе главите.3 ден почваме на зелено нещо което не есе еслучвало отдавна.

И гледам че някои май изпушиха лулата на мира-129 и 106
        Че те да не са били във война случайно???

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
          Какво се случва, защо при добри новини за ENE няма реакции???
          Защото ,когато говори техниката ,фундамента мълчи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
            Какво се случва, защо при добри новини за ENE няма реакции???
            Кое разбираш като добра новина?

Коментар

• Първоначално изпратено от CrazyGuy
              много си глупав пич. Много неща не разбираш значи. Няма значение. Аз им се кефя, но ти като повечето тук ги мразиш, защото са големи и доста по-умни от теб. Комплекса за малоценност работи с пълна сила при теб и другите. Няма значение
              Ето, всички виждаме как се развиха нещата от Декември до този момент. Не мога да разбера как някои хора все още са склонни да обвиняват Алианц, че продадоха тогава? Времето доказа, че са взели много правилно решение. На борсата сме да правим пари или да внимаваме да не съборим позициите на останалите???
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Какво се случва, защо при добри новини за ENE няма реакции???

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                  Първоначално изпратено от polki
                  Първоначално изпратено от polki
                  Първоначално изпратено от cymru
                  Днес голямо ослушване пада - чакаме Европа да отвори май?
                  Чакат Булбанк да дадат тон за песен

Два дена ги няма и днес ги чакат :-)
                  или чакат и Алианца да ни удари пак едно рамо като последните няколко дена
                  Как мислиш :

Алианц на нас ли искат да ни ударят едно рамо за нагоре или искат да купуват по възможно най-ниски цени ?
                  ми нали се говори, че те са големите купувачи. Това се чува от много места. Дори и купувайки по възможно най-ниските цени, не ни ли удрят косвено рамо на нас малките? логично

ВСЕКИ СИ ГЛЕДА ИНТЕРЕСА

ДЕКЕМВРИ ПАК ЛИ ТИ УДАРИХА ЕДНО РАМО ???

Коментар

• Мечетата в Европа се опитаха да свалят с 1%, но не успяха - почти се възстановиха акциите! Днес се очертава интересен ден пълен с неизвестности и ДЕБНЕНЕ!!! Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                      Пич, сам разбираш че в този форум може да се пише и без да се пише "активно"...

Освен това, животът ми и контактите с други хора не се ограничава с този форум!
                      абсолютно вярно, като казах "активно" имах предвид, че последния ти пост преди 01.02.2008 е бил на 13.06.2007 - т.е. преди 6 месеца не си писал тук, тогава какво ни интересува какво си говорил в друг форум или пред НДК. Изобщо кой го е еня за контактите ти където и с когото и да е било?
                      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от nespokox
                        Първоначално изпратено от Forex Master
                        Снощи почти по всички телевизии си обявиха в прав текст че най-изгодното вложение в родината е покупката на акции?!?!... Без ни най-малко даже и да намекнат, че това което препоръчват е високо рисково занимание и че повечето "акционери" на БФБ (статистиката показва 95%) ще изгубят дори джобните си пари... Явно много хора вече са изперкали вкл. и на най-високо ниво и не се подбират средства...

Уви, пак ще ги разочаровам - и днес банковият депозит ще е най-печелившата ми инвестиция в БГ!
                        Телевизиите недосегаеми ли са ? За тях не важат ли правилата за
                        предупреждението ? Я който трябва да се самосезира и да ги одруса едно хубаво !
                        Форексов,в четвъртък като казах ,че купувам и мисля,че мога да изкарам твоя годишен депозит за седмица,спомняш ли си какво каза-е днес,ако продам съм на 5% по цени от 10ч
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Днес имаме класически капан за мечета.
                          Не трябваше да го казвам, но както и да е.

Коментар

• Някой трябва да даде тон за песен. Дано да не е от тъжните.

Коментар

• Първоначално изпратено от fall
                              Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                              Първоначално изпратено от Forex Master
                              Първоначално изпратено от kif
                              Пич, при условие че пишеш активно от 01.02.2008 г.,
                              Пич, сам разбираш че в този форум може да се пише и без да се пише "активно"...

Освен това, животът ми и контактите с други хора не се ограничава с този форум!
                              Фори, как е положението днес.
                              Гледам, че пак говориш за спадове и лични драми.
                              Важното е, че забавляваш останалите.
                              Какви спадове, нека да хвърчим нагоре и все нагоре ...
                              Лошото е, че на високите нива както винаги напоследък оборота е символичен, но кой ти гледа оборот.
                              Важното е да сме ъп и пак ъп.
                              П.П. Само да не обърнем надолу, че може да тестваме 1140 ...
                              Виждаш нещо лошо в покачването ли.
                              Няма лошо.
                              Всеки е свободен в мислите си.

Коментар

• Хм, гърците май взеха да се завръщат на пазарчето ни с тия покупки на пакети през Пощенска.

Коментар

Working...
                                X