If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
До днес имах съмнения по въпроса за инвестиционната (и обща) култура на 90 % от участниците на БФБ ( включвам и фондовете)...но след днешното първоаприлско изпълнение,особено по позицията на OTZK,вече съм абсолютно сигурен...а именно:
90 % са абсолютни малоумници,които при системно излизане на позитивни новини по дадена позиция не реагират въобще,а се крият като лалугери в дупка и само подават празните си глави...обаче когато световните индекси са дори лекичко на "червено" или има някоя незначителна негативна новиничка...малеееее...тогава генетично кодираното им стадно поведение се проявява с пълна сила...мога да пиша доста по темата,но мисля че 4 доктората стигат за сегашната ми възраст
Господа малоумници,цял живот ще си останете само с мечтите,а за тези които по някаква случайност припечелят нещичко...ми те парите не ви ходят бе...
"Най-големият номер на дявола бе да убеди света,че не съществува!"
Абе поне днес имаме добър оборот за разлика от последните дни.
Вече имаме 1 млн. лв. за няма и половин час.
Само с оборот и търговия ще се оправи пазара, а посока е съвсем друг въпрос. Важно е да става търговията.
излезте от кобосите да видим кой ще купува и продава. изтрийте поръчките.оставете фомдовете да ги видим какво ще правят
Колега, кой те слуша, както и мен, същата работа, най-много да си изпатим, не разбираш ли че всеки гледа своя интерес, а не твоите... нека продават мишоците и по-скоро да изчезват от борсата, че около такива страхливи плъхове само болести...
Коментар