Първоначално изпратено от Forex Master
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 17
Collapse
Заключена.
X
X
-
з
До кога ще гледате какво става по световните борси ?
Всеки стои и гледа Европа с колко са на + щатите с колко са на + а защо те са на + а ние на - кой мислите че ще ни помогне ? или е по добре да се гледа в чуждата паничка ?
стига с тоси песимисъл когато индексите летяха никой не се сещаше да погледне европа всеки беше втурачил поглед в нашата борса и се радваше на добри печалби ...... аман от песимизъм
На какво се надявате господа ? и дамми ? на чудо ? няма да дойде
БФБ не е отражение на икономиката ни а е отражение на Глупста ни!
и все пак успех на всички 2008 да я пишем дъждовна и да гледаме напред може да стане чудото
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVКредитната криза(криза на ликвидността) е проблем на централната банка на страната.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVпознай къде ще отидат капиталовите потоци.
След 2-3 години като се оздрави кредитната система и се оправят нещата може и да се сетят за теб! До тогва ще си стискаш акцииките и заедно с твоите другарчета ще си пеете тука една и съща песен с все по-умрял тон...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
SoKoLoV
Кредитната криза(криза на ликвидността) е проблем на централната банка на страната.
При положение,че лихвите зад океана са ниски,а тука около 5 % познай къде ще отидат капиталовите потоци.
не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от MartilliusЕ най-важното е да ни е гот
Който се е спекъл да му мисли.
Я вземи си легни да се наспиш, че нещо май те мъчи теб тази тема тука.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MartilliusПървоначално изпратено от skipПървоначално изпратено от MartilliusПървоначално изпратено от skipПървоначално изпратено от MartilliusПървоначално изпратено от Keyser SozeДо днес имах съмнения по въпроса за инвестиционната (и обща) култура на 90 % от участниците на БФБ ( включвам и фондовете)...но след днешното първоаприлско изпълнение,особено по позицията на OTZK,вече съм абсолютно сигурен...а именно:
90 % са абсолютни малоумници,които при системно излизане на позитивни новини по дадена позиция не реагират въобще,а се крият като лалугери в дупка и само подават празните си глави...обаче когато световните индекси са дори лекичко на "червено" или има някоя незначителна негативна новиничка...малеееее...тогава генетично кодираното им стадно поведение се проявява с пълна сила...мога да пиша доста по темата,но мисля че 4 доктората стигат за сегашната ми възраст
Господа малоумници,цял живот ще си останете само с мечтите,а за тези които по някаква случайност припечелят нещичко...ми те парите не ви ходят бе...
От там тръгват всички тия лайна в които потъваме.
п.с - Ти му викаш:"Куме Иване!", а то тича за ... да те хване! ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от skipПървоначално изпратено от MartilliusПървоначално изпратено от skipПървоначално изпратено от MartilliusПървоначално изпратено от Keyser SozeДо днес имах съмнения по въпроса за инвестиционната (и обща) култура на 90 % от участниците на БФБ ( включвам и фондовете)...но след днешното първоаприлско изпълнение,особено по позицията на OTZK,вече съм абсолютно сигурен...а именно:
90 % са абсолютни малоумници,които при системно излизане на позитивни новини по дадена позиция не реагират въобще,а се крият като лалугери в дупка и само подават празните си глави...обаче когато световните индекси са дори лекичко на "червено" или има някоя незначителна негативна новиничка...малеееее...тогава генетично кодираното им стадно поведение се проявява с пълна сила...мога да пиша доста по темата,но мисля че 4 доктората стигат за сегашната ми възраст
Господа малоумници,цял живот ще си останете само с мечтите,а за тези които по някаква случайност припечелят нещичко...ми те парите не ви ходят бе...
От там тръгват всички тия лайна в които потъваме.
п.с - Ти му викаш:"Куме Иване!", а то тича за ... да те хване! ;-)
Коментар
Коментар