IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 17

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master
    Първоначално изпратено от SoKoLoV
    познай къде ще отидат капиталовите потоци.
    Кви лихви кви 5 лева бе, Соколов? Ти поне вестници не четеш ли? Не си ли чувал че в последно време Фед и ЕЦБ раздават стотици милиарди долари и евро за бог да прости? И защо го правят според тебе? Сигурно щото имат много свободен кеш?!... НЕ!!!... ЗАЩОТО ФИНАНСОВИТЕ ИМ СИСТЕМИ НЯМАТ ЛИКВИДНОСТ!... Ей затова... От къде да ги вземат тези капитали чужденците пък че да дойдат и на твоята борсичка? Няма откъде!!!

След 2-3 години като се оздрави кредитната система и се оправят нещата може и да се сетят за теб! До тогва ще си стискаш акцииките и заедно с твоите другарчета ще си пеете тука една и съща песен с все по-умрял тон...
    Интересно!!!Доста от писаниците на такива ,като тоя звучат по "Колчовски".Слаба доходност,слабааа!!!Треба да са упрай!!!

Коментар

• з

До кога ще гледате какво става по световните борси ?
      Всеки стои и гледа Европа с колко са на + щатите с колко са на + а защо те са на + а ние на - кой мислите че ще ни помогне ? или е по добре да се гледа в чуждата паничка ?
      стига с тоси песимисъл когато индексите летяха никой не се сещаше да погледне европа всеки беше втурачил поглед в нашата борса и се радваше на добри печалби ...... аман от песимизъм
      На какво се надявате господа ? и дамми ? на чудо ? няма да дойде
      БФБ не е отражение на икономиката ни а е отражение на Глупста ни!

и все пак успех на всички 2008 да я пишем дъждовна и да гледаме напред може да стане чудото

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
        Кредитната криза(криза на ликвидността) е проблем на централната банка на страната.
        Пак ново 5. Запомни!... Когато една централна банка има проблем то ВСЕКИ в тази страна има проблем!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Соколов къде казваш че ще отидат парите?

Унгария увеличи лихвите до 8 на сто в борба с инфлацията
          Не че ще ходят в Унгария но по твойта логика по-скоро там отколкото у нас

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
            познай къде ще отидат капиталовите потоци.
            Кви лихви кви 5 лева бе, Соколов? Ти поне вестници не четеш ли? Не си ли чувал че в последно време Фед и ЕЦБ раздават стотици милиарди долари и евро за бог да прости? И защо го правят според тебе? Сигурно щото имат много свободен кеш?!... НЕ!!!... ЗАЩОТО ФИНАНСОВИТЕ ИМ СИСТЕМИ НЯМАТ ЛИКВИДНОСТ!... Ей затова... От къде да ги вземат тези капитали чужденците пък че да дойдат и на твоята борсичка? Няма откъде!!!

След 2-3 години като се оздрави кредитната система и се оправят нещата може и да се сетят за теб! До тогва ще си стискаш акцииките и заедно с твоите другарчета ще си пеете тука една и съща песен с все по-умрял тон...
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Naprodavaha se,a sega UP!!!

Коментар

• Между другото, тук гледам вече никой не му се пише
                Ама да попитам кога модератора ще си настрои часовника на форума , че нещо сме още по старому

Коментар

• Кредитната криза(криза на ликвидността) е проблем на централната банка на страната.
                  При положение,че лихвите зад океана са ниски,а тука около 5 % познай къде ще отидат капиталовите потоци.

не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                    Първоначално изпратено от Martillius
                    Е най-важното е да ни е гот
                    Който се е спекъл да му мисли.
                    Ам чи разбира съ... Я си смръкни ощи малко!
                    И от кое да си смръкна бре Мастър, от това че нямам банков депозит ли?
                    Я вземи си легни да се наспиш, че нещо май те мъчи теб тази тема тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                      Аз пък си чакам Q1 и чужденците да ни дойдат на гости.
                      И ми се иска да стане като миналия понеделник - фалшива атака с дървен нож.
                      Не, не аз мисля, че тва е реална атака, ама с мек х.й

Коментар

• Аз пък си чакам Q1 и чужденците да ни дойдат на гости.
                        И ми се иска да стане като миналия понеделник - фалшива атака с дървен нож.

Коментар

• Първоначално изпратено от Martillius
                          Ам чи разбира съ... Я си смръкни ощи малко!

Коментар

• Първоначално изпратено от Martillius
                            Първоначално изпратено от skip
                            Първоначално изпратено от Keyser Soze
                            До днес имах съмнения по въпроса за инвестиционната (и обща) култура на 90 % от участниците на БФБ ( включвам и фондовете)...но след днешното първоаприлско изпълнение,особено по позицията на OTZK,вече съм абсолютно сигурен...а именно:

90 % са абсолютни малоумници,които при системно излизане на позитивни новини по дадена позиция не реагират въобще,а се крият като лалугери в дупка и само подават празните си глави...обаче когато световните индекси са дори лекичко на "червено" или има някоя незначителна негативна новиничка...малеееее...тогава генетично кодираното им стадно поведение се проявява с пълна сила...мога да пиша доста по темата,но мисля че 4 доктората стигат за сегашната ми възраст

Господа малоумници,цял живот ще си останете само с мечтите,а за тези които по някаква случайност припечелят нещичко...ми те парите не ви ходят бе...
                            Такива като теб ако имаше в парламента щеше да е добре, ама няма
                            От там тръгват всички тия лайна в които потъваме.
                            Браво, бе! Врабчето ти се изака на рамото, а ти с тоалетна хартия го подгони! :-)

п.с - Ти му викаш:"Куме Иване!", а то тича за ... да те хване! ;-)
                            Явно съм много глупав, че да не мога да схвана смисъла ти
                            Не вярвам, че си глупав. Просто сме в различни настроения!
                            +1

Коментар

• Първоначално изпратено от skip
                              Първоначално изпратено от Keyser Soze
                              До днес имах съмнения по въпроса за инвестиционната (и обща) култура на 90 % от участниците на БФБ ( включвам и фондовете)...но след днешното първоаприлско изпълнение,особено по позицията на OTZK,вече съм абсолютно сигурен...а именно:

90 % са абсолютни малоумници,които при системно излизане на позитивни новини по дадена позиция не реагират въобще,а се крият като лалугери в дупка и само подават празните си глави...обаче когато световните индекси са дори лекичко на "червено" или има някоя незначителна негативна новиничка...малеееее...тогава генетично кодираното им стадно поведение се проявява с пълна сила...мога да пиша доста по темата,но мисля че 4 доктората стигат за сегашната ми възраст

Господа малоумници,цял живот ще си останете само с мечтите,а за тези които по някаква случайност припечелят нещичко...ми те парите не ви ходят бе...
                              Такива като теб ако имаше в парламента щеше да е добре, ама няма
                              От там тръгват всички тия лайна в които потъваме.
                              Браво, бе! Врабчето ти се изака на рамото, а ти с тоалетна хартия го подгони! :-)

п.с - Ти му викаш:"Куме Иване!", а то тича за ... да те хване! ;-)
                              Явно съм много глупав, че да не мога да схвана смисъла ти
                              Не вярвам, че си глупав. Просто сме в различни настроения!

Коментар

• Стига сте плакали.
                                Който си е решил да продаде, нека си продаде дори и на дъното.
                                Важното е да е доволен.

Коментар

Working...
                                X