IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 16

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stivygo
    Оптимизма си е оптимизъм, но май всички чакаме отчети, че да продадем?!?!?
    Вие какво мислите?
    Повечето чакат, като са разделени в основно 2 лагера. С теб сме от едната страна)), ма кат' те гледам не си много устойчив, то не че няма причина за това де.
    Но на въпроса "Какво мислите?" отговорът е в постовете по темата назад. Освен ако не излезне някой с нещо ново и нечувано до сега
    //(. )( .)\\

Коментар

• Абе, оставете го тоя самозванец СпоменЪ,

скоро ще е само спомен! ;-)))

Коментар

• Малее, старият Dow, нищо не може да го помръдне,

оре ЯКо и от тук насетне нагоре........хахахааха.....:-)))

Скоро ще изоре и 13-цата! ;-)))

Коментар

• ..НО все пак на темата. Оптимизма си е оптимизъм, но май всички чакаме отчети, че да продадем?!?!?
          Вие какво мислите?
          Чакаме отчети да се качат акциите...... и да печелиме ... но ако сме продали веднъж евтино , втори път няма да повторим...

Коментар

• КОРК WINS !!!!!!!!!!!!

DOMINATING!!!!!!!

хахахаах много беше забавно. А за пича спомен .... със сигурност се е усетил, а ако ли не...много жалко, най вече за него.

Успех на всички
            //(. )( .)\\

Коментар

• Привет Киф,радвам се,че се включваш в разобличаването на този измислен герой.
              Мисля,че и на най-върлите му фенове/ако може въобще да говорим за такива/ стана пределно ясно какъв точно е Споменчо.Със сигурност не е лошо момче,но според мен малко преигра с тези глупости,че знаел много,че знел всичко и т.н.Така или иначе с това което пише на никой не помага,защото елемент на анализ в постовете му просто липсва,но то това си е нещо съвсем обичайно за хората споделящи неговият начин на мислене.

Да му пожелаем на човека все пак успех на борсата.На нея има място за всички,просто едни печелят много,други малко,а пък трети за съжаление губят.Та място и за него има.

Киф, за заралийките сигурно си прав,защото и аз съм чувал такива неща

Поздрави![/quote]

Направо ще се разплача!!! Заралийките, психологически портрети, социо принадлежност и малко прогнил дъх на земляшки отношения.
              ЛЕЛЕ, тука вече всички ли сме от наше село????
              ТОВА е финансов форум, а не приказлийница бе!
              НО все пак на темата. Оптимизма си е оптимизъм, но май всички чакаме отчети, че да продадем?!?!?
              Вие какво мислите?

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                за съжаление през Зарата съм минавал само 2 пъти без да слизам там казвам за съжаление, защото съм чувал много хубави неща за заралийките ;-)

и още - никога не съм влизал в който и да е клон на Пощенска банка не само в София, но където и да е било.

иначе е истина, че никога не съм имал Лавенки
                Привет Киф,радвам се,че се включваш в разобличаването на този измислен герой.
                Мисля,че и на най-върлите му фенове/ако може въобще да говорим за такива/ стана пределно ясно какъв точно е Споменчо.Със сигурност не е лошо момче,но според мен малко преигра с тези глупости,че знаел много,че знел всичко и т.н.Така или иначе с това което пише на никой не помага,защото елемент на анализ в постовете му просто липсва,но то това си е нещо съвсем обичайно за хората споделящи неговият начин на мислене.

Да му пожелаем на човека все пак успех на борсата.На нея има място за всички,просто едни печелят много,други малко,а пък трети за съжаление губят.Та място и за него има.

Киф, за заралийките сигурно си прав,защото и аз съм чувал такива неща

Поздрави!

Коментар

• ха,ха, всички апокалиптици са излязли ПОНЕ на 1800 а повечето и над 1900.
                  Това няма как да се провери, нали!

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                    Първоначално изпратено от diletant
                    Нещо се обърка. Имах предвид, че е пресилено да се каже, че Д. Иванов е "въздух под налягане". Гледайки нещата от Лондон, анализът му може да е по-точен.
                    може, ама къде беше досега????

я виж сега колко интересно се получава:

Първанов - Петков и Правителството си вършат чудесно работата!
                    Петков - Реших да си подам оставката!
                    Бившият икономически съветник на президента Георги Първанов Иванов - Ако Станишев остане, гответе се за икономическа криза!

Може да погледнете последния параграф от последната медийна изява на Иванов относно президента.

Агента си е Агент пък било то и по линия на Историята.
                    kif,

те тоя Д.Иванов , съветваше комунистите още с встъпването във власт преди години, да премахнат борда, сещай се за какво,

за да преразпределят капитали чрез игра на валутнивт курс,

т.е да гепат ЯКО!;-))

Коментар

• за съжаление през Зарата съм минавал само 2 пъти без да слизам там казвам за съжаление, защото съм чувал много хубави неща за заралийките ;-)

и още - никога не съм влизал в който и да е клон на Пощенска банка не само в София, но където и да е било.

иначе е истина, че никога не съм имал Лавенки
                      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• ....вие смятате ли че борсичката ни сте реагира на политически новини с адрес БГ <е естествено ако новината не е преврат>

.....та тя нашата власт е вкарана в рамка вече и рамката се казва EU.......сега Драганов,Петканов,Овчаров все тая
                        ....аз не се хабя да им гледам настроенията...

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                          казвал съм на колко съм излезнал. на 1800.
                          корк, само чакам XP1 да се появи и да кажа от къде знам нещата за него. за да може да потвърди. и да видите сами колко малък е светът и колко жалки сте вие, дето във всичко съзирате конспирация и шпионаж. но и сега ще споделя, а като се появи XP1 го питайте дали съм излъгал. преди 2-3 години някаде имах работа в пощенска банка стара загора. старата до канала. влизам и си попълвам документите на масичката в дясно от входа и на метър от мен на първо гише мъж на средна възраст и жена с очила също на среда възраст, служителка на банката, си говорят за акции. попълвам си формулярите и ставам неволен слушател. нали не очаквате да си запиша ушите след като на метър от мен си говорят хора. и тогава чух че въпросния господин си купил лавенки. след няколко дена чета във форума, ник XP1 от стара загора говори че си купил лавенки. ами по тази супер неликвидна позиция с 3-4 сделки на седмица 99% за мен това това беше заралията от пощенска банка. и онази вечер постъпих по възможно най почтения начин. питах човека ако позная през кои ИП търгува ще ме признае ли и той сам си каза. обаче тариката корк дето вярва в световната конспирация веднага съзря споменъ в четене на чужди ЛС и незнам какви ли не конспирации. срам ли те е от себе си сега КОРКЧО. и с това надявам се сами се убедихте как ви се изпари във въздуха и друга теза дето развивахте. 4е съм бил платен служител на ИП което има интерес акциите да падат. о да, като заралия наистина съм такъв. хахахахаха. колко сте жалки и смешни
                          Всъщност,не зная защо въобще се занимавам с теб,но нека все пак не си оставяме работата недовършена

Прочитам горното и то два пъти,и си спомням,какво неща беше написал преди няколко дни.

Първоначално изпратено от споменЪ
                          Първоначално изпратено от XP1
                          znam, prez po6tata si kupuva6e lavenki. prav li sym?
                          Купувах, но не си спомням вече кога беше, а ти откаде знаеш?
                          аз знам много неща, но нали все ме плюете. предполагам, че сега поне ти ще ми вярваш. за теб лично знам че си пич. от кого го знам не питай. човек на средна възраст си. стига толкова.

Мдааа,както се казва,каквото човек сам си направи,никой друг не може да му го направи!
                          Какво ситуация а
                          Ако наистина си прав по-горе,а именно,че си станал неволен свидетел на разговор м/у някакви хора,ще оставим настрана възпитанието и благоприличето,а именно,че искаш да ставаш медийна звезда за тяхна сметка,то значи,че ти всъщност НИЩО не знаеш,а просто си един.........който толкова много си е повярвал,че направо е загубил представа за мярка и си плямпаш наляво и надясно врели некипели и попаднал в някаква странна ситуация,си сметнал,че ето,видиш ли,сега е момента да ти повярват всички.

Както се казва,без коментар.

Ако пък не си прав по-горе,и ако все пак спекулираш с информация на клиенти или пък имаш достъп до някаква база данни,то нещата са още по-лоши.Тоест,прав си,че знаеш много неща,но честно казано,едва ли ще спреш кафенето да ти наложи едни 20К за отскок.Защото те не се занимават с големите,те обичат ей такива рибки като теб.Които много разбират и се мислят,че могат да си правят шега за сметка на някой друг.Прецедента с един двубуквен ник няма да го споменавам.Повечето вероятно знаят за какво иде реч.

И след като си имал наглостта да напишеш по-горното ,ето,ти продължаваш още по-уверено,защото явно вече никой не може да те спре!

въпросче от Киф

Първоначално изпратено от kif
                          споменЪ, аз ще те призная ако познаеш за мен )

отговор от Споменчо

Първоначално изпратено от kif
                          споменЪ, аз ще те призная ако познаеш за мен )
                          ti nikoga ne si imal lavenki
                          Абе тук е мястото да попитам Киф.Киф,ти от Зарата ли си бе
                          И онзи ден и ти ли беше в Пощата и разказваше ли за това,че си нямал лавенки?

Естетствено,предполагам,че Киф не от Зарата,нито онзи ден е бил в тази банка.Предполагам,че и той самият ще го потвърди.
                          Откъде тогава Споменчо знае,дали Киф има или няма акции на Лавенка.Лъже ,че знае или всъщност налучква?

На въпрос дали гледа на нещо,ето какво отговаря Споменчо

de da gledah, pitai XP1 dali za ne6to ne poznah? a dali e gledane sami precenete. prosto znam vsi4ko ili po4ti vsi4ko
                          Мдааа,този човек или много си е повярвал,или направо издиша!

Но има и още

Първоначално изпратено от XP1
                          Споменъ, ако си от Пощата имаш хиляди благодарности от мен.
                          nedej taka, tuk vsi4ki me mrazqt, a ti 4ak blagodarnosti.
                          kif, i za teb znam mnogo ne6ta no mi se prispa ve4e
                          za atila ne znam mnogo, priznavam si

Ами какво да кажа,някой толкова много издиша,че направо не стъпва въобще на земята!

Та нека поста ми не се приема като препоръка за слушане или неслушане на Споменчо

То всичко е от ясно по-ясно.Май е време някой да си смена ника

Мдааа,с този пост наистина се изясниха някой неща

Коментар

• Петър Караиванов написа:
                            Лелееееее....... как кълват бичетата на стръкче зИлена тревица.....
                            Утре пак говеждо ще има на пазара!
                            Ех , тези американци... не вземат да си спретнат едно стабилно сривче за да може и Вие да спите спокойно , а те даже и се качват ..... ще трябва да чакате по добри времена....

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant
                              Нещо се обърка. Имах предвид, че е пресилено да се каже, че Д. Иванов е "въздух под налягане". Гледайки нещата от Лондон, анализът му може да е по-точен.
                              може, ама къде беше досега????

я виж сега колко интересно се получава:

Първанов - Петков и Правителството си вършат чудесно работата!
                              Петков - Реших да си подам оставката!
                              Бившият икономически съветник на президента Георги Първанов Иванов - Ако Станишев остане, гответе се за икономическа криза!

Може да погледнете последния параграф от последната медийна изява на Иванов относно президента.

Агента си е Агент пък било то и по линия на Историята.
                              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Нещо се обърка. Имах предвид, че е пресилено да се каже, че Д. Иванов е "въздух под налягане". Гледайки нещата от Лондон, анализът му може да е по-точен.

Коментар

Working...
                                X