Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 16
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Петър КараивановЗдравейте Оптимисти.
След приятна почивка , се налага да се изкарват отново пари.И за това продадох 20 контракта Дау на 12878 и целя едни 80-100 пойнта.
Успех на всички , че утре СОФИКСА пак започват да го брулят
Доколкото си спомням преди 20-тина дни каза, че около днешна дата Дау ще бъде около 11300 пункта.
Сам прецени, какъв "специалист" си.
Още си спомням последните два пъти като се беше напил от мъка и заливаше форума и оптимистите с помия и абсурдни "прогнози".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Петър КараивановЗдравейте Оптимисти.
След приятна почивка , се налага да се изкарват отново пари.И за това продадох 20 контракта Дау на 12878 и целя едни 80-100 пойнта.
Доколкото си спомням преди 20-тина дни каза, че около днешна дата Дау ще бъде около 11300 пункта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановЗдравейте Оптимисти.
Коментар
-
Я - гледам туканка младият падуан яко громи сривлювците... :-)
А аз призовавам, във връзка со Гергьовден, дайте да изядем овцете, врътнати на шиш, да налеем сърца со храброст и оптимизъм и да направим такова Яхо-о-о-о, че да се помни поне 8 години напред !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Вижте и аз съм продал на 1800 определени позиции и съм купил други, къде повече, къде по-малко! Но който каже, че е напълно излязъл просто не му вярвам! Възможно е в случай, че са му трявали пари за други належащи разходи! Ама то не бяха тарикати- Мони, Спомен, кой ли не! Разбирам Алиянц да кажат, че са продали и са се усетили! Те по скоро по заповед от Германия! Не са знаели размера на кризата в САЩ и чистят и кешират глобално откъдето могат! След време и те ще се върнат и ще направят да не ви казвам каква гуша! Аналогично другите големи играчи! Не случайно си ревизираха прогнозите и очакванията! Много хитро пълнят на ниски нива и няма да се усетим кога ще вдигнат неусетно всичко каквото се сетите! И играта със сертификатите също!
Коментар
-
Споменъ, за мен ти си СпамерЪ - едно дългоухо муле, нищо повече.
Американският Дау и немският ДАХ качиха по хиляда пункта, но ти плямпаш глупости и се излагаш с неумелите си опити да бъдеш манипулатор.
Спамерчо, защо не изброиш компаниите, които са на печалба.
Момченце, за да се играе на борсата трябват пари.
Мисля, че и преди съм ти казвал на джедай лазерен меч да не вадиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от споменЪПървоначално изпратено от pesho777
kato vsichko ti se vijda tolkova tragichno ,zashto visish vav foruma i razdavash akal, pochivai si, izchakai vtoroto ili tretoto trimesechie i togava se varni!! sega da puskash mneniq v koito tvardish , vsichko e super zle i horata shte zagubqt 20-30% si e chista manipulaciq! ne moga da razbera hora kato tebe kakvo tochno iskat i se opitvat da napravqt v tozi forum ?
пак да повторя нещо, аз съм излезнал на 1800, сега сме на 1137, т.е. много по ниско от това на което съм излезнал. така че не издържа и тезата ви че искам да манипулирам пазара за да купя евтино. че на фона на 1800 сега не е ли евтино, евтино е, ама като гледам отчетите и тенденциите и по евтино ще има. защо да купувам сега на евтино като очаквам да стане още по евтино?
сега излизам, после ако има желаещи ще продължим.
Много хора са излязли на високите нива на позициите ,които са държали.Но не провъзгласяват това на всеослушание...Има и много ,които не са излезли, но това не ги прави по-малко хора...Всеки си следва неговата стратегия или се учи,няма лошо това е живота...Един ден си на плюс,друг ден на минус...Не предизвиквай съдбата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от споменЪПървоначално изпратено от pesho777
kato vsichko ti se vijda tolkova tragichno ,zashto visish vav foruma i razdavash akal, pochivai si, izchakai vtoroto ili tretoto trimesechie i togava se varni!! sega da puskash mneniq v koito tvardish , vsichko e super zle i horata shte zagubqt 20-30% si e chista manipulaciq! ne moga da razbera hora kato tebe kakvo tochno iskat i se opitvat da napravqt v tozi forum ?
пак да повторя нещо, аз съм излезнал на 1800, сега сме на 1137, т.е. много по ниско от това на което съм излезнал. така че не издържа и тезата ви че искам да манипулирам пазара за да купя евтино. че на фона на 1800 сега не е ли евтино, евтино е, ама като гледам отчетите и тенденциите и по евтино ще има. защо да купувам сега на евтино като очаквам да стане още по евтино?
сега излизам, после ако има желаещи ще продължим.
Коментар
Коментар