IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 16

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще си позволя да цитирам отново BigBear!

Ако мислите че акциите ще падат вечно е по-добре да не си губите времето с инвестиции или да четете и да пишете тук. Цените ще спрат да падат рано или късно, но повечето от нас няма да разберат къде е дъното както не разбраха къде е върха.
    Ако съществува достатъчно надежден начин на анализ който да предсказва със значителна степен къде е дъното и върха , то първо този които го владее нямаше да си прави труда на публикува анализите си а щеше да ги прилага и да стане невероятно богат.
    Второто следва от първото - след като някой успява да е все от печелившата страна на сделките а другите от губещата то този човек или ще притежава значителна част от пазара и това ще го унищожи или никой няма да търгува повече ако не знае "правилната" цена и пак няма да има пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от sultan
      Първоначално изпратено от Stormbringer
      Първоначално изпратено от 1anti
      умерен оптимизъм гарниран с предпазливост и презастраховане...все пак сесията не е лоша, една от малкото зелени и от многото с малък оборот...но има още няколко дни до великден тази седмица ако няма тест на 1230-1250 ще съм неприятно изненадан
      За утре предвиждам "червен" Софикс с повишени обороти...
      Логично е. Нагласите са песимистични, следователно посоката е надолу.
      +1

При този оборот трудно може да се говори за устойчиво обръщане на тренда.
      Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Здр.

червен ок. Защо пък с повишени обороти?

Сполай Ви!

Коментар

• .

Аз не мисля точно като теб ghettoff. Това че нямаме пари сме си само ния виновни. А ча банките ще се прецакат пак е много спорен момент. Рискът или поне 90% от него е на страната на клиента
          Не е препоръка за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Stormbringer
            Първоначално изпратено от 1anti
            умерен оптимизъм гарниран с предпазливост и презастраховане...все пак сесията не е лоша, една от малкото зелени и от многото с малък оборот...но има още няколко дни до великден тази седмица ако няма тест на 1230-1250 ще съм неприятно изненадан
            Логично е. Нагласите са песимистични, следователно посоката е надолу.

Коментар

• Опа, някой ме модерира като писах, че банките могат гол да ми го барат ако вдигнат още малко лихвите по кредитите и аз, респективно хората, не могат да си ги плащат вноските..Ами, че то не може винаги да се лапа..Риска си го носят те като прегряха така икономиката ни от алчност..Хората в България живеят бедно!!! Те нямат пари да си купят жилища и скъпи коли, те нямат пари за дрехи и обувки, нямат пари за храна..Едва им стига заплатката тока и водата да си покрият. Даваш им пари, които те не знаят колко струват и после искаш живи да ги одереш..Ами не става така, бизнесът си е бизнес, но всеки бизнес крие риск. А техният риск е този..Да го барят гол!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti

Коментар

• e sega razbrah narodnata mudrost
                  "lud umora niama"

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                    Гответе се за голяма криза, която ще продължи поне 3 години. България ще е една от най-засегнатите държави в Европа, ако не и най-засегнатата в ЕС. Ще има много фалирали кредитополучатели и кредитори!
                    Депозит Калфата пак получи съобщение от Голямата глава
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Колеги с тези коментари ме върнахте в годините 1995-1996

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                        ...няма да има фалирали кредитополучатели, а кредитни милионери, правиш ли разлика
                        Сигурно... особенно тези теглили кредит в левове!

Че като скочи Софибора и банката им актуализира вноската!

Коментар

Гответе се за голяма криза, която ще продължи поне 3 години. България ще е една от най-засегнатите държави в Европа, ако не и най-засегнатата в ЕС. Ще има много фалирали кредитополучатели и кредитори!

Буахахаха, благодаря за предупреждението. Като чета такива като теб и за момент се чудя каква ви е мотивацията, но после се сещам, че това е загуба на време и спирам...Хубав ден и на теб ти желая! Образ!...

Коментар

Абе нали ти казах, че не ставаш за акции и за форекс, няма да има фалирали кредитополучатели, а кредитни милионери, правиш ли разлика

Коментар

• Гответе се за голяма криза, която ще продължи поне 3 години. България ще е една от най-засегнатите държави в Европа, ако не и най-засегнатата в ЕС. Ще има много фалирали кредитополучатели и кредитори!
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• EquityPrivate - въпросът е, че не всичко инвестирал преди 10 години - напримерно Софком си ги пазарувам от по-малко от година, Медика повечето са ми пресни-пресни, Фазанът и Макът също са ми отпреди по-кратко време (година и половина напримерно). Най-стари са ми Албена, М+С, ХЕС - и от тях печалбите ми са много над 1000%, особено от хидравликите - а те са ми основните в портфейлът.

А тия 800% ги написах до голяма степен ориентировъчно.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X