Първоначално изпратено от Forex Master
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 16
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от monopolaЩото си такъв мастър че на форекса и 5 лева не можеш изкара.
Първоначално изпратено от monopolaако искаш и на теб ти предлагам същия бас като на Петър и Спомена.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopolaЩото си такъв мастър че на форекса и 5 лева не можеш изкара. Щото си такъв мастър че освен да пишеш тука май друга работа нямаш. Абе кво ли ти обяснявам - ако искаш и на теб ти предлагам същия бас като на Петър и Спомена. Виж там понадолу дали си навит. Ама и извлечение от депозита да ми пратиш, че ми се ще целия ти огромен капитал от 100 лева да взема.
Коментар
-
Щото си такъв мастър че на форекса и 5 лева не можеш изкара. Щото си такъв мастър че освен да пишеш тука май друга работа нямаш. Абе кво ли ти обяснявам - ако искаш и на теб ти предлагам същия бас като на Петър и Спомена. Виж там понадолу дали си навит. Ама и извлечение от депозита да ми пратиш, че ми се ще целия ти огромен капитал от 100 лева да взема.
Коментар
-
Абе дали мога да питам аз нещо като непросветен в финансовите тайни. И по конкретно да питам форекс мастър. Доколкото знам форекс търговията е търгуване на валутни двойки и там имали тренд, няма ли. Демек ти като си мастър, защо на депозит бе пич? Да е.а тия трендов, тия корекции. Ама може и да бъркам, били ми обяснил ти пътеводна светлина на банковата система. Или ника ти е ей така само, за ташак, както и постовете ти.
между другото мен ме убеди форекс мастъра. И аз ще си сложа парите на депозит, ама като станат 10 майки, тогава няма ме е.е ни тренд ни нищо. ще си живея с лихвите или като рентиер, абе следващия месец ще го мисля.
Петре нали се разбрахме договорче да пратиш нещо, кво стана бе приятелю, басове да хващаме ... ей на пак съм на линия, айде кажи каде да влагам парите, че тая прочута гарантирана лихва от 2 % на месец я сънувам вече
Коментар
-
Данните представени ни от Analizator1 за доходността на пенсионните фондове от началото на 2008 г. показаха смайващо голяма загуба на фондовете на ПОД – Бъдеще АД
(http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=10424&r=27)
Загуба от 1.01.2008 г.
ДПФ „Бъдеще” АД – 20.98%
ППФ „Бъдеще” АД – 12.79%
УПФ „Бъдеще” АД – 13.05%
Загубата е близо два пъти по-голяма в сравнение с тази на другите пенсионни фондове!
Нормално е човек да се зададе въпросът защо се е получило така?!
Пазарът ли носи цялата вина, или некомпетентността на мениджърите на дружеството?!
Само наблюдения:
- разпродажбата на 10 800 акции на Ломско пиво тази сутрин на безпрецедентно ниската цена за позицията от 2.86 лв/а.
- вече цял месец ДЗИ Инвест (ИП на конкретното ПОД) натиска цената на Алкомет – Алкомет е компанията с най-голяма тежест в портфейлите на пенсионните фондове „Бъдеще” АД.
- разпродажби на GAZ – на 6.00 лв/a.; BSTR – 140 – 160 лв./а.; SEVTO – 1.90 лв./а..... дали са от значение за безпрецедентната загуба реализирана от дружеството....
Подобни разпродажби биха били оправдани ако дружеството ребалансира инвестиционният си портфейл... Но подобни индикации няма?!
Представям само малко свои наблюдения!
В известен смисъл съм заинтересовано лице, понеже мой много близък роднина е пенсионно „осигурен” във въпросните фондове!!!
От гореизброените компании притежавам само акции на Булстрад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILAghettoff,
Депозит Мастъра наистина е в омагьосан кръг!
От една страна очаква задълбочаване на световната криза и колапс на финансовата система...
От друга страна е вложил парите си на ТЛЪСТ ДЕПОЗИТ и ГУБИ САМО 7.2% ГОДИШНО!
Чудя се кой от тези два фактора пръв ще го превърме във финансов труп?!
П.С.
А американите май ще издрапат на зелено... Тъй де, пролет е не само при нас!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterГответе се за голяма криза, която ще продължи поне 3 години. България ще е една от най-засегнатите държави в Европа, ако не и най-засегнатата в ЕС. Ще има много фалирали кредитополучатели и кредитори!
или той е за 10к и няма за какво да се притесняваш - Държавата ще те гарантира)))
индекса на + , а тук на 1 оптимист - 10 (хейтъра)
аз пък за първи път за утре ще дам положителна прогноза +0,76%Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
ghettoff,
Депозит Мастъра наистина е в омагьосан кръг!
От една страна очаква задълбочаване на световната криза и колапс на финансовата система...
От друга страна е вложил парите си на ТЛЪСТ ДЕПОЗИТ и ГУБИ САМО 7.2% ГОДИШНО!
Чудя се кой от тези два фактора пръв ще го превърме във финансов труп?!
П.С.
А американите май ще издрапат на зелено... Тъй де, пролет е не само при нас!
Коментар
Коментар