IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 16

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от diletant
    гетов, какви асоциации буди у теб името Иванов?

честно казано, този индивид до преди 1 седмица не го бях и чувал.
    само за 1 седмица обаче това му е 5-тата публична изява в медийте - дори и да има нещо вярно - то той просто мирише, не просто СМЪРДИ.

Картината само от 1 седмица ли се промени толкова генерално, че да трябва г-н Иванов всеки ден да ни промива мозъците (че най-малко парите ги спряха преди 2 месеца - къде беше тоя) или защото падна човекът на агент Гоце - Руменчо и премиера вече неебава президента!
    Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Твърде много ако-та СпоменЪ,твърде много
      Нали знаеш,че ако една конструкция е построена върху нестабилни основи,то е само въпрос не време да се срути
      А точно тези много ако-та правят конструкцията ти много,ама много нестабилна!

Аз за разлика от теб не чета на хората личните съобщения,нито ги шпионирам и не казвам,че знам нещо за тях/за справка,предните ти постове/.Просто това не ме интересува.Интересува ме моята /в момента/ единствена позиция/ЕВРОХОЛД/ в която съм казвал поне 100 ПЪТИ ,че съм ДЪЛГОСРОЧЕН,да се развива така както се развива и досега.А това е ФАКТ и затова и нямам никакви притеснения.Ако ти имаш,моля те,не ме занимавай с тях.
      И не съм наричал никой зайо,нито нещо друго освен сривльо разбира се,но това е нормално,след като това са хора които пишат основно и само песимистични новини и всеки ден пишит ли пишат колко по-зле и по-зле ще става всичко и т.н.Особенно,когато наистина има положителни неща ми е много интерсно как на бялото се казва черно!

Относно това кой е голям играч няма да влизам в подробности и статистика и да се мъча де те оборвам.Нека пазара покаже кой е по-добър.След да речем 5-10 години съм съгласен да си мерим доходностите.Всичко друго в момента е говорене на празни приказки.Така или иначе,ако искаш да ти кажа,че си великан,ще ти го кажа.Дано се почувстваш по-добре и да спиш спокойно
      Аз,за разлика от теб не обичам да се изтъквам,освен когато нещата не са поставени най-вече в шеговития им контекст
      Аз също така за разлика от теб,не казвам на всички и то съвсем открито,че трябва да ме слушат.Стотици хора от този форум са ми искали мнението/предимно на ЛС/ по един или друг въпрос и на никой не съм отказал досега,въпреки голямата си заетост в някой моменти.Но това по никакъв начин не значи,че съм им казвал какво да правят.Просто съм си излагал гледната точка,и хората са преценяли какво и как.И нека отбележа,че в 98% от случаите,не аз съм търсил да налагам мнението си на някой,а по-скоро са търсили такова от мен.Все пак,мисля,че мислещите в този форум преобладават,въпреки,че напоследък малко от тях пишат редовно.То и няма особен смисъл де.Аз лично се замислям всъщност какъв е смисъла?И май все по-трудно го откривам

Как да е.
      Интерсно ми е и друго,че над 99% от тези които мислят като теб всъщносто не показват защо другите трябва да мислят като тях.Не показват анализ,нито наченки дори на нещо като логика.Да де,на вас звездите ви говорят

Относно спекулациите,нямам спомен да съм казвал,че съм голям спекулант.Не съм такъв.Понякога ги правя,но е много рядко и по-скоро изключение.Аз съм инвеститор и такъв ще бъде и занапред.Парите с които играя са дълги пари и мога да си позволя да изчакам една позиция да се развия добре,и чак след няколко години да мисля дали има по-добра алтернатива или все още тази позиция в която съм акционер може да ми даде повече отколкото други такива.
      Виждам,че много хора си поварвяха,че са големи спекулнти,но дано и след 6 месеца все още вярват в това

Ето за лека нощ нещо прекрасно и дано добре да разбереш какво наистина искам да ти кажа!

"...низките и страхливите винаги завиждат на доблестните и достойните,защото те им пречат.Откакто свят светува,невежите завиждат на учените,подлите - на благородните,а злите завиждат на добрите"
      АБДУЛАХ БНУ АЛ-МУКАФФА

Приятна вечер и повече положителни емоции ти желая.А пазара,пазари си знае работата

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
        Спомен, ама нали знаеш, че на дъното треперещите са с кеша, а пичовете с акциите..Тези които нямат кьорав лев рано или късно ще са пичове..И пички разбира се, за дамите сред нас..
        +1
        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Е, Гетов, аз питах сериозно

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
            Първоначално изпратено от BENCHA
            Стига с тия апокалиптици,ИДВА ОЛИМПЯДА!!
            ВСИЧКО щЕ СЕ ОПРАВИ!!!
            като видя на какво се надявате и ми става още по тъжно. разбирам да чакате ръст на иконокита в щатите, ръст в цениет на имотите, ръст в строителството - ок, ама да чакате олимпиадата и изборите в щатите кво говори това? че само чакате по няма значение каква причина да се вдигнат малко цените на акциите че да можете да ги продадете и да се отървете от тях, а после да става квото ще. на вас няма да ви дреме изобщо.
            новака бул, ти от кога купуваш ? да нямаш печатница за пари? или вече правиш 4-5 репо върху акциите си. тез приказки с неспиращи ппокупки от 6 месеца се изтъркаха вече. не се излагайте. вие нямате кьорав свободен лев.
            Едни търгуват, други карат на спомени ... хахаха !

Коментар

ВСИЧКО щЕ СЕ ОПРАВИ!!!
              като видя на какво се надявате и ми става още по тъжно. разбирам да чакате ръст на иконокита в щатите, ръст в цениет на имотите, ръст в строителството - ок, ама да чакате олимпиадата и изборите в щатите кво говори това? че само чакате по няма значение каква причина да се вдигнат малко цените на акциите че да можете да ги продадете и да се отървете от тях, а после да става квото ще. на вас няма да ви дреме изобщо.
              новака бул, ти от кога купуваш ? да нямаш печатница за пари? или вече правиш 4-5 репо върху акциите си. тез приказки с неспиращи ппокупки от 6 месеца се изтъркаха вече. не се излагайте. вие нямате кьорав свободен лев.
              П.С. колкото до кинтите не се обзалагай

нямам за съжаление но имам дисциплина..... и мога да си правя сметката ..................... както и регулярни доходи

за съжаление нямам същата дисциплина при достигане на таргети

затова съм новак и бул

Коментар

• Спомен, ама нали знаеш, че на дъното треперещите са с кеша, а пичовете с акциите..Тези които нямат кьорав лев рано или късно ще са пичове..И пички разбира се, за дамите сред нас..

Коментар

ВСИЧКО щЕ СЕ ОПРАВИ!!!
                  Верно е бате - нямаме един лев вече... Аз днес ги похарчих всичките, които ми бяха на левове - купих си такива парчета като Хим, ЦКБ, ГАЗ, ОЦК, дори намазах и каолин на филията.

Ти си стой и гледай. То за гледане не боли.
                  Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от BENCHA
                    ВСИЧКО щЕ СЕ ОПРАВИ!!!

Коментар

• О, много асоциации...

Георги Иванов - първият български космонавт

Трифон Иванов - железният защитник на легендарния български отбор от 1994 година

Георги Иванов "Гонзо" - любимецът на синята агитка

Петър КараИванов - апокалиптик от форума на Инвестор и т.н..

Коментар

Първоначално изпратено от kork
                        Първоначално изпратено от Forex Master
                        Първоначално изпратено от monopola
                        Щото си такъв мастър че на форекса и 5 лева не можеш изкара.
                        И защо така мислиш, монопола?

Първоначално изпратено от monopola
                        ако искаш и на теб ти предлагам същия бас като на Петър и Спомена.
                        Има си пазари за тая работа... Защо ми е да се хващам на бас с разни монополи-сополи, когато мога да си открия позиция на пазара и да си кеширам опита и знанията?

Фактс,ти,както и твоите съмишленици доста често преминавата границата на добрия тон,но пък това си е повече от нормално.Пазари ви опровергава доста многозначително вече няколко дни,а и вероятно ще се оправдаят очакванията ми това да продължи поне до края на седмицата,така че,
                        подгответе се психически и недейте да показвате колко ниско може да паднете!

пс
                        Измислих начин всъщност да бъдете доволни всички които сте на кешови позиции!
                        Обадете се на клиентите на Инвестбанк,Бенчмарк,ПФБК и др. и им кажете да не купуват,че нещо не ви харесва развитието на ситуацията

А имаше един образ който съвсем официално/хм/ очаква/вероятно все още/ да бъде информиран/незнайно от кого/ ,за действията на Алианц и по точно,кога са започнали да наливат пари на пазара/и това незнайно защо,вероятно,за да хване така прословутото и митично ...дъно/.
                        корки вече на няколко пъти ме изненадваш неприятно. намесваш се хипернеподготвен и откровенно изопъчаваш нещата. кажи кога аз лично съм нападнал някой или сум преминал границата? искам конкретен отговор. защото аз мога да цитирам стотици нападки сре6ту мен и обиди. моите обиди към вас са фактите които изнасям и прогнозите ми които се сбъдват, а получавам от вас само необосновани обиди.
                        относно второто червено - как може да си толкова нагъл и как после очакваш като тръгнат нещата надолу някой да бъде милостив към теб и съмишлениците ти? опръскахте си кецовете с ... вече 6 месеца, но сега след 2 дена на зелено и ще се изкарате че вие познавате, а ние дето сре разпродали на софикс 1800 ще излезем глупаците и прецаканите дето не познават. как не те е срма бе момко. я иди се погледни в огледалото и ще се изчервиш сам от себе си.
                        искам да ви попитам нещо. все още ли се мислите за големи играчи? големите мъжкари с големите топки. ами кви играчи сте като проспахте срив от 800 пункта на софикса. интересно ми е как ще го обясните това на новаците във форума. уж големи тарикати, а проспали 800 пункта надолу и сега се радвате на 20-30 пункта движение нагоре, а ние големите нещастници и зайци си седимс ега настрана и гледаме как сме познали всичко и се наслаждаваме на поредния си успех.
                        като гледам как се радвате на виртуалните добри новини чак ми става жал. как не може да съзрете големите проблеми и това което ще се стовари върху щатите. още нищо не сте видели. най-лошото тепърва предстои. и как така уж всичко е ок а никой не ще да пазарува у нас. как не забелязахте че се движим с ден след развитите пазари. цяла развита европа червена, а източна та част зелена. утре кво ще ви се случи? как мислите? а като вземат да излизат лошите макроданни от щатите кво ще стане? а ако излезе някоя новина за манипулиране на отчетите с цел спасяване на пазара от паника кво ще ви се случи. само един нов енрон трябва и ще има рев до небето. пак ще си говорим. айде лека
                        кратко и ясно ще ти отговоря - ЩЕ КУПУВАМ

Коментар

• Стига с тия апокалиптици,ИДВА ОЛИМПЯДА!!
                          ВСИЧКО щЕ СЕ ОПРАВИ!!!

Коментар

• гетов, какви асоциации буди у теб името Иванов?

Коментар

• Баси, 9 и половина е бе човек. Вече си почиваме.. Какво ни караш да четем такива романи..Стига ни името да прочетем името на г-н Иванов и стига толкова...

Коментар

• Поредната черна краска в PR кампанията целяща да очерни управляващата коалиция!!!!

Коментар

Working...
                                X