IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 16

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ОК
    Не е същият, но пак е от средите на БСП.
    значи съм бил прав, че не съм го чувал до преди една седмица - да не става въпрос за икономическия съветник на президента?
    Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• B.Graham, прав си в това, което казваш - "Много по-важно е тъпаците от правителството да послушат бизнеса а не даскали които само от теория разбират". Но тези дни чета и слушам Божидар Данев (един сериозен анализатор). Той също очертава някои потенциални опасности в икономиката. въздух под налягане". Бил съм дълго време в чужбина и от опит зная че понякога погледът отстрани е по-верен.

Коментар

• Не е същият, но пак е от средите на БСП.

Коментар

• Национализация му е майката!

Абе за тоя Иванов ли става въпрос???

Димитър Иванов, бивш шеф на Шести отдел на Шесто управление на Държавна сигурност, издател на в."Земя":

БОЖЕ, КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТОЗИ СВЯТ, БОЖЕ!
          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
            казвал съм на колко съм излезнал. на 1800.
            корк, само чакам XP1 да се появи и да кажа от къде знам нещата за него. за да може да потвърди. и да видите сами колко малък е светът и колко жалки сте вие, дето във всичко съзирате конспирация и шпионаж. но и сега ще споделя, а като се появи XP1 го питайте дали съм излъгал. преди 2-3 години някаде имах работа в пощенска банка стара загора. старата до канала. влизам и си попълвам документите на масичката в дясно от входа и на метър от мен на първо гише мъж на средна възраст и жена с очила също на среда възраст, служителка на банката, си говорят за акции. попълвам си формулярите и ставам неволен слушател. нали не очаквате да си запиша ушите след като на метър от мен си говорят хора. и тогава чух че въпросния господин си купил лавенки. след няколко дена чета във форума, ник XP1 от стара загора говори че си купил лавенки. ами по тази супер неликвидна позиция с 3-4 сделки на седмица 99% за мен това това беше заралията от пощенска банка. и онази вечер постъпих по възможно най почтения начин. питах човека ако позная през кои ИП търгува ще ме признае ли и той сам си каза. обаче тариката корк дето вярва в световната конспирация веднага съзря споменъ в четене на чужди ЛС и незнам какви ли не конспирации. срам ли те е от себе си сега
            Благодаря, че най-сетне ме открехна откъде ме познаваш.Мислех, че си някакъв служител от Пощенска,който се е занимавал с моите сделки, поне се успоих, че не е изтекла инф. от ИП.Ако до два месеца не тръгнем стабилно нагоре ще ти повярвам и аз.Успех и дано прогнозите ти не се сбъднат.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant
              Гетов, наистина изявленията му зачестиха. Но не това ми прави впечатление, а неговият анализ. Той изглежда сериозен, тревогите му - основателни. Аз самият се замислям доста.
              Какъв икономист е тоя? Въздух под налягане. Правителството трябвало да спре кредитния бум. Е как? Да забрани на банките да дават заеми ли? Или на хората да вземат? И да предупредял Станишев гражданите, че купуват скъпо апартаментите. То имаше един премиер, който ни обясняваше да не купуваме като ни е скъпо. И още го бъзикаме. Оставаше правителството да почне да казва кое колко да струва като едно време. То че е гола вода това правителство, така е. Ама има за къде по-смислени неща да се критикува, че не си е свършило работата. Иванов изпълнява някаква политическа поръчка, най-вероятно на Първанов.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                Иванов е казал много истини. Не съм му фен, но в случая има право, явно вече е опозиция на съпартийците си. Нужно е прочистване във властта и то ще се случи след известно време. Тогава големите губещи на борсата ще са компаниите, които разчитат на държавата и на еврофондовете. Разбира се това е само мое мнение.
                Не съм му чел анализа но вероятно е казал много истини.Същите истини които всички ние виждаме.Въпросът е защо г-н Д.Иванов говори само когато нещата отиват на зле?Пикливата му партия на няколко пъти му предлагаше да стане я министър,я премиер.Така на практика можеше да покаже как ще проработят идеите му.Ама той не поиска.Защо?Много по-важно е тъпаците от правителството да послушат бизнеса а не даскали които само от теория разбират.Така мисля аз.
                А за прочистването ОК не съм съгласен.Трябва ИЗЧИСТВАНЕ
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                  казвал съм на колко съм излезнал. на 1800.
                  корк, само чакам XP1 да се появи и да кажа от къде знам нещата за него. за да може да потвърди. и да видите сами колко малък е светът и колко жалки сте вие, дето във всичко съзирате конспирация и шпионаж. но и сега ще споделя, а като се появи XP1 го питайте дали съм излъгал. преди 2-3 години някаде имах работа в пощенска банка стара загора. старата до канала. влизам и си попълвам документите на масичката в дясно от входа и на метър от мен на първо гише мъж на средна възраст и жена с очила също на среда възраст, служителка на банката, си говорят за акции. попълвам си формулярите и ставам неволен слушател. нали не очаквате да си запиша ушите след като на метър от мен си говорят хора. и тогава чух че въпросния господин си купил лавенки. след няколко дена чета във форума, ник XP1 от стара загора говори че си купил лавенки. ами по тази супер неликвидна позиция с 3-4 сделки на седмица 99% за мен това това беше заралията от пощенска банка. и онази вечер постъпих по възможно най почтения начин. питах човека ако позная през кои ИП търгува ще ме признае ли и той сам си каза. обаче тариката корк дето вярва в световната конспирация веднага съзря споменъ в четене на чужди ЛС и незнам какви ли не конспирации. срам ли те е от себе си сега КОРКЧО. и с това надявам се сами се убедихте как ви се изпари във въздуха и друга теза дето развивахте. 4е съм бил платен служител на ИП което има интерес акциите да падат. о да, като заралия наистина съм такъв. хахахахаха. колко сте жалки и смешни
                  ти си смешен пък на мен

Коментар

• казвал съм на колко съм излезнал. на 1800.
                    корк, само чакам XP1 да се появи и да кажа от къде знам нещата за него. за да може да потвърди. и да видите сами колко малък е светът и колко жалки сте вие, дето във всичко съзирате конспирация и шпионаж. но и сега ще споделя, а като се появи XP1 го питайте дали съм излъгал. преди 2-3 години някаде имах работа в пощенска банка стара загора. старата до канала. влизам и си попълвам документите на масичката в дясно от входа и на метър от мен на първо гише мъж на средна възраст и жена с очила също на среда възраст, служителка на банката, си говорят за акции. попълвам си формулярите и ставам неволен слушател. нали не очаквате да си запиша ушите след като на метър от мен си говорят хора. и тогава чух че въпросния господин си купил лавенки. след няколко дена чета във форума, ник XP1 от стара загора говори че си купил лавенки. ами по тази супер неликвидна позиция с 3-4 сделки на седмица 99% за мен това това беше заралията от пощенска банка. и онази вечер постъпих по възможно най почтения начин. питах човека ако позная през кои ИП търгува ще ме признае ли и той сам си каза. обаче тариката корк дето вярва в световната конспирация веднага съзря споменъ в четене на чужди ЛС и незнам какви ли не конспирации. срам ли те е от себе си сега КОРКЧО. и с това надявам се сами се убедихте как ви се изпари във въздуха и друга теза дето развивахте. 4е съм бил платен служител на ИП което има интерес акциите да падат. о да, като заралия наистина съм такъв. хахахахаха. колко сте жалки и смешни

Коментар

• Иванов е казал много истини. Не съм му фен, но в случая има право, явно вече е опозиция на съпартийците си. Нужно е прочистване във властта и то ще се случи след известно време. Тогава големите губещи на борсата ще са компаниите, които разчитат на държавата и на еврофондовете. Разбира се това е само мое мнение.

Коментар

• Гетов, наистина изявленията му зачестиха. Но не това ми прави впечатление, а неговият анализ. Той изглежда сериозен, тревогите му - основателни. Аз самият се замислям доста.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                          Първоначално изпратено от monopola
                          Петре нали се разбрахме договорче да пратиш нещо, кво стана бе приятелю, басове да хващаме ... ей на пак съм на линия, айде кажи каде да влагам парите, че тая прочута гарантирана лихва от 2 % на месец я сънувам вече
                          Ми подготви го както искаш,изпрати го на мейла,ще го съгласуваме и го подписваме .....няма проблеми.Но аз от работа немога да се усмихна - сутрин имам един курс и следобед от 17.00 до 20.00ч. още един,така че оставям на теб тази работа.
                          Сега разбрахте ли как се увеличават апокалиптиците? С курсове

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
                            Първоначално изпратено от споменЪ
                            Първоначално изпратено от BENCHA
                            Стига с тия апокалиптици,ИДВА ОЛИМПЯДА!!
                            ВСИЧКО щЕ СЕ ОПРАВИ!!!
                            като видя на какво се надявате и ми става още по тъжно. разбирам да чакате ръст на иконокита в щатите, ръст в цениет на имотите, ръст в строителството - ок, ама да чакате олимпиадата и изборите в щатите кво говори това? че само чакате по няма значение каква причина да се вдигнат малко цените на акциите че да можете да ги продадете и да се отървете от тях, а после да става квото ще. на вас няма да ви дреме изобщо.
                            новака бул, ти от кога купуваш ? да нямаш печатница за пари? или вече правиш 4-5 репо върху акциите си. тез приказки с неспиращи ппокупки от 6 месеца се изтъркаха вече. не се излагайте. вие нямате кьорав свободен лев.
                            Едни търгуват, други карат на спомени ... хахаха !
                            Така е САЩ вървят упорито към втора Голяма депресия. Има един швейцарски окултист, който очаква фалита на САЩ през 2011.

Коментар

• Дилетант, знам го г-н Д. Иванов. Сериозно. Намирам обаче странни засилените му изяви по радио и телевизия в този момент.

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull

за съжаление нямам същата дисциплина при достигане на таргети

затова съм новак и бул
                                )) мда
                                сейм шит...
                                +въпрос! СпоменЪ ти на колко излезе? Сподели, похвали се, отдай се на сладкото усещане да ти завиждат :-D
                                //(. )( .)\\

Коментар

Working...
                                X