Първоначално изпратено от voda
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 15
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVи пак няколко инвестиционни посредника си правят каквото искат с тренда.Така де това как очаквате да свърши.
И как ще очаквате инвестиции с обеми и яко нагоре... едва ли не .
не е препоръка...
Коментар
-
SoKoLoV
и пак няколко инвестиционни посредника си правят каквото искат с тренда.Така де това как очаквате да свърши.
И как ще очаквате инвестиции с обеми и яко нагоре... едва ли не .
не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVкак да няма
ЕК нали съобщи,че няма да наказва или слага клаузи.Това би трябвало да обърне тренда,но хитрите инвестиционни посредници с техните още по хитри мениджъри продават за да излъжат тълпата много умнооо ....
Никои да не им се вързва .....
Много са алчни,направо за 0.01% доходност,ще правят .......
Като големите като вас продаваха къде бяхте да си подържате позициите,по изгодно е.......
не е препоръка....
има ли две покачващи дъна тренда е потвърден ->>>>
вижте как големите чакат отново тласнали кобосите да продават,да оберат дъното... много смешно е да манипулураш няколко стотин кобоса.....цирк
не е препоръка...
Тези с два последователни дни .... може да са използвани за ориентир, но преди повече от 60 години и на хиляди километра от Балканите.
И тия лафове за манипулиране на не знам колко си кобоса е дрън, дрън. Да не подценяваме колегията. Има и нови играчи, но не всички сме от оня ден колега, а и да не създаваме несъществуващ интелектуален ореол около новоизлюпените мажоритари, ИП, ДВИ и пр. корифеи.
Проблема им е, че все по-малко някой от изброените горе фактори може да се прави на "Г-н пазар". А и т.нар. пренебрежително ..... кобоси, се ориентират все по-добре, обменят мисли, вкл. и по форумите, а някои могат и по-организирано да играят където и когато трябва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lazarОтново на ход е българският индивидуализъм и чуждопоклонничество. :-( Затова сме паднали някога под турско робство-та 500 години. Къде по-логично щеше да бъде мажоритарите на "яките"дружества с фундамент(които освен цената на акцията знаят и стойността!!!) , да не позволяват гавра с цените.Закона е предвидил механизмите за това.В края на крайщата не усещат ли цената и като оценка на техния професионализъм ,величие и достоинство?
Коментар
-
Отново на ход е българският индивидуализъм и чуждопоклонничество. :-( Затова сме паднали някога под турско робство-та 500 години. Къде по-логично щеше да бъде мажоритарите на "яките"дружества с фундамент(които освен цената на акцията знаят и стойността!!!) , да не позволяват гавра с цените.Закона е предвидил механизмите за това.В края на крайщата не усещат ли цената и като оценка на техния професионализъм ,величие и достоинство?
Коментар
-
SoKoLoV
как да няма
ЕК нали съобщи,че няма да наказва или слага клаузи.Това би трябвало да обърне тренда,но хитрите инвестиционни посредници с техните още по хитри мениджъри продават за да излъжат тълпата много умнооо ....
Никои да не им се вързва .....
Много са алчни,направо за 0.01% доходност,ще правят .......
Като големите като вас продаваха къде бяхте да си подържате позициите,по изгодно е.......
не е препоръка....
има ли две покачващи дъна тренда е потвърден ->>>>
вижте как големите чакат отново тласнали кобосите да продават,да оберат дъното... много смешно е да манипулураш няколко стотин кобоса.....цирк
не е препоръка...
Коментар
-
Успех на всички!
Наближана интересния период, ако се случи и на нашето пазарче, а именно странни, резки, необясними, .... но доходни флуктуации, предхождащи началото на трайното обръщане на тренда.
Като гледам какъв мерак за спекулации се е натрупал в някои колеги .... ще е доста забавно и ...... за салдото плюс или минус ... няма да може да се даде научно обяснение. За съжаление засега няма ясни симптоми за край на ..... нека я наречем корекция. Но все някога и това ще стане.
Коментар
-
леле, кво става пак в Азия? защо така се е изчервила? или е много срамежлива или и тя като по-развитите братя от Европа и САЩ е тръгнала уверено по правия път към справедливите ниски цени. защо да са справедливи ли? ами според мен, защото цените на акциите в световен мащаб трябва да са на по-ниска цена отговаряща на икономическата конюнктура и мрачните перспективи за следващите месеци до края на годината :-(
чичко Паричко, за мен не е проблем да поемам ненавистта на прецаканите, но ми идват в повече техните опити да прехвърлят върху мен техните недостатъци и слабости. то всеки нормален човек видя кой е злобния и завистливия, а за успешния спекулант да не говорим :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от споменЪи какви ли комплекси мога да имам аз? я сподели да се посмея. накрая ще бия една среща на някой "газар" от форума да види с що за човек си имате работа :-)Нали се сещаш как реагират наркоманите на въпрос към тях "..ти наркоман ли си?" Замисли се сериозно, защото като чета постовете ти оставам с впечатление, че си мислиш, че си хванал господ за шлифера като работиш в банка със заплата 3К, служебен тел и лаптоп
За твоите години резултата не е лош, а пък в сравнение със Зарата си капитан на кораб, но имаш много още хляб да ядеш...
препоръки не давам
Коментар
Коментар