IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 15

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много ми е интересно някой дали е играл къс Дау И дали е имал стоп

Коментар

• Помнете ми думата, Софикс ще бъде максимум 5% даун за 2008г. Охлюва каза!

Коментар

• Абе като гледам ситуацията ще видим трицифрен софикс и не ми се мисли а ми се реве че ме светнаха тая година за тая борса. Големата лапака е свършила да му се не види.

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
          Първоначално изпратено от polki
          Първоначално изпратено от kif
          за да е 0 годината индекса трябва да е около 1767

psycoholic, аз ако счупя една бутилка и ти кажа, че бутилката ще се счупи и аз ли ще съм познал?

Софикс 1737.42 на 02.01.2008
          това е CLOSE, а OPEN на 02.01.2008 е 1767 ;-)
          Как ли сега ще ги разделим тези 30 пипса ли са, пункта ли са, точки ли са ?
          нека останат за Караиванов , белким каже блага дума за БФБ!

НЕ СИ И ПОМИСЛЯЙ

Първоначално изпратено от Петър Караиванов
          Нали знаете кои са повече от МЕРАКЛИИТЕ ?
          Слезте на земята и не се самозалъгвайте.И се радвайте ако СОФИКС приключи годината на текущи нива в границите 1200-1300 пункта.
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata107
            Да Полки, знам следя ги нещата. Идеята ми беше, че и от бенча казаха нещо подобно наскоро. Дано си прав с прогнозите си. Първата ми се вижда по-симпатична , но ми се струва малко вероятна.
            [/quote]

Ванка и аз за сега съм песимист

..................................................

С по-голям процент да се осъществят песимистичните ми очаквания

---------------------------------------

Но има цели седем месеца пред нас

Коментар

• Нали знаете кои са повече от МЕРАКЛИИТЕ ?
              Слезте на земята и не се самозалъгвайте.И се радвайте ако СОФИКС приключи годината на текущи нива в границите 1200-1300 пункта.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki

psycoholic, аз ако счупя една бутилка и ти кажа, че бутилката ще се счупи и аз ли ще съм познал?

нека останат за Караиванов , белким каже блага дума за БФБ!

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                  Колчев: Цените достигнаха своите дъна, наесен пак нагоре
                  . - 05 Юни 2008, 16:29
                  Аз съм добър аматьор, обяви пък изпълнителният директор на Софарма Огнян Донев
                  ”Наблюдаваната корекция на Българска фондова борса бе по-голяма, защото ръстът в предходните години бе по-висок от очаквания.” Това заяви Камен Колчев, председател на СД на Елана Холдинг, по време на семинара «Българската фондова борса - възход и падение. Шансове и рискове за участниците в нея“, организиран от Германо-Българската индустриално търговска камара. ”През последните седмици се наблюдава, че потенциалът за спад се изчерпа, а цените на книжата удариха дъното. Ето защо очаквам през есента отново да станем свидетели на ръст на пазара. Годината пък ще приключим около нулата или леко на плюс“, каза още Колчев. Според него и Цветослав Цачев техническият анализ е неприложим за Българска фондова борса. Факторите за това са няколко, но най-големите са промяната на индексите няколко пъти и слабата ликвидност на нашата борса. На въпрос на .. относно евентуалното листване на Елана Холдинг, Колчев заяви, че това ще стане, «когато пазарът го позволи”. Виждаме, каза той, че станахме свидетели на няколко отлагания на IPO-та, други излязоха на борсата, но не цялата емисия се записа. Колчев окачестви случилото се през последните месеци на БФБ-София като много положително, тъй като «инвеститорите вече гледат в какво инвестират”. Именно качествените компании ще отчетат голям ръст при възстановяване на пазара, допълни той. От своя страна, изпълнителният директор на Софарма Огнян Донев заяви, че на зелено ще приключат годината само няколко компании. Донев допълни, че той е «добър аматьор” и се възползва от възможностите на пазара. Припомняме, че Огнян Донев има участия пряко и чрез свързани лица в 14 публични компании.
                  ))))))

На КК не му вярвам, щом казва наесен значи ръста ще почне по- скоро, например август. Връщат се от отпуск спекулантите и кво да видят - цените скокнали едни 20%.
                  Не-заслужил инвеститор

Коментар

Не се карайте Аз съм доволен и на 1737.42

Коментар

• Ванка, това е третата прогноза на КК.
                      Да Полки, знам следя ги нещата. Идеята ми беше, че и от бенча казаха нещо подобно наскоро. Дано си прав с прогнозите си. Първата ми се вижда по-симпатична , но ми се струва малко вероятна.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от polki

Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                              Първоначално изпратено от Jekata
                              Първоначално изпратено от vankata107
                              това е втората прогноза за завършване на годината около нулата на скоро и от друг фонд имаха подобни очаквания
                              Нека дефинираме НУЛАТА
                              Да приемем, че НУЛАТА ще бъде при SOFIX 1952.40

Ванка, това е третата прогноза на КК. Преди повече от 2 месеца казах , че има два варианта, според мене :

1. Оптимистичен - Софикс 2000 или около върха от октомври 2007

2. Песимистичен - на нивата на които започна годината , на същите нива и ще завършим високосната година

пп Ако е необходимо, ще пусна линкове за подтвърждение на по-горе казаното от мене

Коментар

• Колчев: Цените достигнаха своите дъна, наесен пак нагоре
                                Profit.BG - 05 Юни 2008, 16:29
                                Аз съм добър аматьор, обяви пък изпълнителният директор на Софарма Огнян Донев
                                ”Наблюдаваната корекция на Българска фондова борса бе по-голяма, защото ръстът в предходните години бе по-висок от очаквания.” Това заяви Камен Колчев, председател на СД на Елана Холдинг, по време на семинара «Българската фондова борса - възход и падение. Шансове и рискове за участниците в нея“, организиран от Германо-Българската индустриално търговска камара. ”През последните седмици се наблюдава, че потенциалът за спад се изчерпа, а цените на книжата удариха дъното. Ето защо очаквам през есента отново да станем свидетели на ръст на пазара. Годината пък ще приключим около нулата или леко на плюс“, каза още Колчев. Според него и Цветослав Цачев техническият анализ е неприложим за Българска фондова борса. Факторите за това са няколко, но най-големите са промяната на индексите няколко пъти и слабата ликвидност на нашата борса. На въпрос на Profit.bg. относно евентуалното листване на Елана Холдинг, Колчев заяви, че това ще стане, «когато пазарът го позволи”. Виждаме, каза той, че станахме свидетели на няколко отлагания на IPO-та, други излязоха на борсата, но не цялата емисия се записа. Колчев окачестви случилото се през последните месеци на БФБ-София като много положително, тъй като «инвеститорите вече гледат в какво инвестират”. Именно качествените компании ще отчетат голям ръст при възстановяване на пазара, допълни той. От своя страна, изпълнителният директор на Софарма Огнян Донев заяви, че на зелено ще приключат годината само няколко компании. Донев допълни, че той е «добър аматьор” и се възползва от възможностите на пазара. Припомняме, че Огнян Донев има участия пряко и чрез свързани лица в 14 публични компании.
                                ))))))
                                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

Working...
                                X