If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нали знаете кои са повече от МЕРАКЛИИТЕ ?
Слезте на земята и не се самозалъгвайте.И се радвайте ако СОФИКС приключи годината на текущи нива в границите 1200-1300 пункта.
Петре, ние сме на земята ама с твоите прогнози нещо неможем да се оправим - смяташ ли че е възможно за 5 до 11 месеца индекса да скочи с 1000 пункта?
киф , какви 1000 пункта !!!
за 5-11 месеца , направо ще трябва да се удвои !!!
Много ми е интересно някой дали е играл къс Дау И дали е имал стоп
Аз случайно съм го скъсил - вече с 10 контракта средно 12 519
Отделно съм къс със 160к $/С$,и 150к паунд/суиси от 2.0397 (сега е 2.0315), още 100к къси ози/киви, 50к Е/паунд и дълуг с 20к паунд/ози
Опциите няма да ти ги изброявам.
Надявам се да си доволен от отговора !
Там при Дау има ли стопче и какво стана с него
НЕ днес НЯМА ;-) но за сега да не чуе дявола , нещата се движат по план-график.
Да, мирише на голяма загуба днес от късия ДАУ (в момента е 12 563)
Напротив Пешо - четем всичко - питам те не случайно "само" за 1000 пункта защото вземам за база, че Софикса приключи годината на 1200-1300 като е минал първо през 750.
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Отделно съм къс със 160к $/С$,и 150к паунд/суиси от 2.0397 (сега е 2.0315), още 100к къси ози/киви, 50к Е/паунд и дълуг с 20к паунд/ози
Надявам се да си доволен от отговора !
Там при Дау има ли стопче и какво стана с него
НЕ днес НЯМА ;-) но за сега да не чуе дявола , нещата се движат по план-график.
Слезте на земята и не се самозалъгвайте.И се радвайте ако СОФИКС приключи годината на текущи нива в границите 1200-1300 пункта.
Петре, ние сме на земята ама с твоите прогнози нещо неможем да се оправим - смяташ ли че е възможно за 5 до 11 месеца индекса да скочи с 1000 пункта?
Да....възможно е ! И даже ви бях писал как ;-) Но очевидно пак сте прочели само това което сте искали.А повярвай ми - много е просто.И е адски готино,но за съжаление .... неможете да го реализирате. И не защото НЕМОЖЕТЕ , а защото не искате.
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Пак се наредихте да оплаквате Нероден Петко.....Софикс е толкова колкото Вие си го направите...... Ако сте играли Полимери и Кремиковци вече сте на трицифрен... , но ако сте играли Петрол , Шера и Унипак ,Монбат и Добруджа ....
Коментар