IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 15

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дреме ми на дедовия кой какво скъсил дау бау - стига сте спамили темата с FX изпълнение. имате си тема за US market & FX така че....

Коментар

• Първоначално изпратено от voda
      Първоначално изпратено от Петър Караиванов
      Забавлявам се искрено на писанията със злорад привкус. Най-малкото си личи че не познавате динамиката на Дау , а още по-малко познавате центробежните сили които го движат. Дори нямате и най-бегла представа за мотивите ми поради които съм го скъсил и продължавам да го скъсявам.Ама както се казваше в една ТВ реклама - "Само с ядене не става.Трябва и акъл" Аз бих добавил - и да виждаш по-далече от носа си ;-)
      Алооууу физика, дай по полека с центробежните сили и виртуалните графики. Да не отръчиш на некой завой. До сега съм се въздържал да те репликирам, ама и бездомните кучета почват да ти се присмиват.
      честито на Вода 28000 - то мнение в темата Оптимизма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Забавлявам се искрено на писанията със злорад привкус. Най-малкото си личи че не познавате динамиката на Дау , а още по-малко познавате центробежните сили които го движат. Дори нямате и най-бегла представа за мотивите ми поради които съм го скъсил и продължавам да го скъсявам.Ама както се казваше в една ТВ реклама - "Само с ядене не става.Трябва и акъл" Аз бих добавил - и да виждаш по-далече от носа си ;-)
        Алооууу физика, дай по полека с центробежните сили и виртуалните графики. Да не отръчиш на некой завой. До сега съм се въздържал да те репликирам, ама и бездомните кучета почват да ти се присмиват.

Коментар

Ами опитвам се да ги превърна в граждани,но очевидно не се получава.

Първоначално изпратено от k.arni
          Az sum ti kazval che stradash ot mania za velichie.....
          Samo ne mi e iasno kato si takuv poznavach sled 15 godini kakvo oste pravish tuk vav foruma pri selianite???

Те много работи не ти се получават днес, звучиш изнервен, недей така :-)

Коментар

• a zasto si mislish 4e ti si prav??
            pisaniata ti sa takiva edva li ne drug variant niama..
            az sum na drugo mnenie DJ esenta e na 14k i posle pak nadolu
            mechkite komandvat vremenno parada

Коментар

• Ами опитвам се да ги превърна в граждани,но очевидно не се получава.

Първоначално изпратено от k.arni
              Az sum ti kazval che stradash ot mania za velichie.....
              Samo ne mi e iasno kato si takuv poznavach sled 15 godini kakvo oste pravish tuk vav foruma pri selianite???

Коментар

• Az sum ti kazval che stradash ot mania za velichie.....

Коментар

• U.S. stock indexes strongly higher after retail results

"It looks like the stimulus checks didn't all go into the gas tank. They actually went into some of the retailers, and hopefully that will continue," Ken Perkins, president of Retail Metrics

"The worst is behind us, but until we get some positive news on inflation and economic growth as it relates to the second quarter, we're likely to remain range bound," said Matt King, chief investment officer at Bell Investment Advisors.

Коментар

Ай сега пък за злорадство да не говорим че там много ни водиш

Аз се кефя че Дау расте а не че ти си ядеш калтармите в момента .

Коментар

• Забавлявам се искрено на писанията със злорад привкус. Най-малкото си личи че не познавате динамиката на Дау , а още по-малко познавате центробежните сили които го движат. Дори нямате и най-бегла представа за мотивите ми поради които съм го скъсил и продължавам да го скъсявам.Ама както се казваше в една ТВ реклама - "Само с ядене не става.Трябва и акъл" Аз бих добавил - и да виждаш по-далече от носа си ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
                        "Wall Street стартира деня на зелено

Dow Jones нарасна в ранната търговия с 0.40%

Акциите на Wall Street поскъпнаха в ранната търговия днес, след като правителството отчете намаляване на новите молби за обезщетения при безработица през миналата седмица. За повдигане на настроението на инвеститорите влияние оказа и новината, че редица компании за търговия на дребно имат по-добри от очакваните резултати през май.

Индексът Dow Jones добави в ранната сесия днес 0.40% до 12 440.14 пункта. По-широкият S&P 500 нарасна с 0.52% до 1384.31 пункта. Индексът на високотехнологичните компании Nasdaq отчете плюс 0.47% до 2514.90 пункта."

не е препоръка отново....

соколов ли си , ястребовски ли си - не знам , ама четеш старият вестник

12,565.86 175.38 1.42% в момента
                        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• "Wall Street стартира деня на зелено

Dow Jones нарасна в ранната търговия с 0.40%

Акциите на Wall Street поскъпнаха в ранната търговия днес, след като правителството отчете намаляване на новите молби за обезщетения при безработица през миналата седмица. За повдигане на настроението на инвеститорите влияние оказа и новината, че редица компании за търговия на дребно имат по-добри от очакваните резултати през май.

Индексът Dow Jones добави в ранната сесия днес 0.40% до 12 440.14 пункта. По-широкият S&P 500 нарасна с 0.52% до 1384.31 пункта. Индексът на високотехнологичните компании Nasdaq отчете плюс 0.47% до 2514.90 пункта."

не е препоръка отново....

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                            Напротив Пешо - четем всичко - питам те не случайно "само" за 1000 пункта защото вземам за база, че Софикса приключи годината на 1200-1300 като е минал първо през 750.

киф , забравяш , че Караиванов обеща 2500 за края на 2009

смятай какви ръстове предстоят от 700 до 2500 за година и половина
                            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Първоначално изпратено от tandem
                              Първоначално изпратено от tandem
                              Много ми е интересно някой дали е играл къс Дау И дали е имал стоп
                              Аз случайно съм го скъсил - вече с 10 контракта средно 12 519

Отделно съм къс със 160к $/С$,и 150к паунд/суиси от 2.0397 (сега е 2.0315), още 100к къси ози/киви, 50к Е/паунд и дълуг с 20к паунд/ози
                              Опциите няма да ти ги изброявам.

Надявам се да си доволен от отговора !
                              Там при Дау има ли стопче и какво стана с него
                              НЕ днес НЯМА ;-) но за сега да не чуе дявола , нещата се движат по план-график.
                              Господин Караиванов случайно да не упражнявате Йога ?

Коментар

• Излита днеска тоя Дау! 174.24 (1.41%)
                                Нека, нека за ужас на посерковците, дето днеска се скъсаха да продават!

Коментар

Working...
                                X