Абе, да попитам аз, верно ли е, че АА е пратил една тенджера в Европа, ама му я върнали, че нещо клапата не и работела
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 15
Collapse
Заключена.
X
X
-
Не искам да се дразните,но обяснете ми само едно - от къде се поражда у вас този Оптимизъм.Не виждате ли, че на БФБ е куцо? Ниска ликвидност,изкривяване и манипулиране на цените с малки обеми? Гледате и следите Дау ,ДАКС и другите индекси и борси - О.К. Защо не търгувате там?И само без приказки за родолюбие и патриотизъм ?
На мен вчера Дау ми удари 2 стопа.Днес обаче едва ли ще е така.
Там имате и дълги и къси,а тук купуваш и после гледаш как "батковците" ви дерат.
Коментар
-
Не искам да се дразните,но обяснете ми само едно - от къде се поражда у вас този Оптимизъм.Не виждате ли, че на БФБ е куцо? Ниска ликвидност,изкривяване и манипулиране на цените с малки обеми? Гледате и следите Дау ,ДАКС и другите индекси и борси - О.К. Защо не търгувате там?И само без приказки за родолюбие и патриотизъм ?
На мен вчера Дау ми удари 2 стопа.Днес обаче едва ли ще е така.
Там имате и дълги и къси,а тук купуваш и после гледаш как "батковците" ви дерат.
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от nevermindSOFIX 1122.50 -1.40%
BG40 309.13 -2.91%
BGREIT 94.11 -1.65%
BGTR30 769.44 -1.30%
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от NOK... държава с характер...
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от botziмен ме притеснява да не осерем и на Европа паничката ...
za tova grija ne beri.
pri tah ve4e tezi nomera na minavat!
beshe vreme, kogato podobni mantaliteti im bqha 4ujdi i neponqtni.
sled navodnqvaneto na EU s bejanci prez sledvoenia period ot deistviata na NATO na Balkanite... ve4e po suvsem drug na4in mislqt i deistvat .
vErvai mi!
Коментар
Коментар