IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 15

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прав е Пешко този път

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
      Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
      Първоначално изпратено от Петър Караиванов

... - просто се обединете.Ако ресурса ви общо е 5мио.лв. ще станете маркетмейкъри ако имате координирани действия по 2-3 или 5 позиции...
      ще направите пари...
      ... Петър,
      тва дет си го изпонаписал...
      .. найш как ме се вика...
      Ъъъ ???
      Ми как му се вика ? СПЕКУЛА !!!
      И какво от това - ти да не бъцкаш само за чест и слава и да гледаш как в момента в който купиш , някой голям излиза , почва да продава и ти прибира паричките.Ако това те кефи-О.К. Ако не - можеш/можете да направите нещо по въпроса - да вземете нещата в свои ръце. Проблем ще има ако сте юридически лица.Физически лица малко трудно ще стане да ви олепят освен ако сами не искате.
      ще взема да се запиша на един курс при теб ама не съм сигурен дали преподаваш точно този вид спекула
      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца

... - просто се обединете.Ако ресурса ви общо е 5мио.лв. ще станете маркетмейкъри ако имате координирани действия по 2-3 или 5 позиции...
        ще направите пари...
        ... Петър,
        Ъъъ ???
        Ми как му се вика ? СПЕКУЛА !!!
        И какво от това - ти да не бъцкаш само за чест и слава и да гледаш как в момента в който купиш , някой голям излиза , почва да продава и ти прибира паричките.Ако това те кефи-О.К. Ако не - можеш/можете да направите нещо по въпроса - да вземете нещата в свои ръце. Проблем ще има ако сте юридически лица.Физически лица малко трудно ще стане да ви олепят освен ако сами не искате.

Коментар

ще направите пари...
          ... Петър,
          Ъъъ ???
          той може и да не знае, но КФН спи
          Мариян за много по-малко има проблеми

Коментар

ще направите пари...
            ... Петър,
            Ъъъ ???
            Иска май да ни вкара някъде, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов

ще направите пари...
              ... Петър,
              Ъъъ ???
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Колко са паднали печалбите на добрите компании за последното тримесечие и колко се повишиха за последната година? Аи всички ли са назад за тримесечието? Как ще обясниш движението на Монбат?
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                  Петъре Караиванов - как отде оптимизъм - ами от фундаментът, бе, човек !!! От фундаментът на компаниите и от геополитическата обстановка един вид.

Нека потенциалът на компаниите расте сосно, пък зайвците да продават ниско колкото си щат. Акциите няма да отидат по дяволите, все ще си се връткат... ако самите компании не си ги изкупят - доста постъпват така - а това е показателно. ;-)
                  Какъв фундамент бе човек?Невиждаш ли отчетите?Резултатите се влошават и ще продължат да се влошават и в следващите поне 2-3 3м

А ако искате да правите пари - просто се обединете.Ако ресурса ви общо е 5мио.лв. ще станете маркетмейкъри ако имате координирани действия по 2-3 или 5 позиции.Толкова е просто.
                  Трудно е обаче да го постигнете - ще се изпокарате още на 2рия ден. Но пък успеете ли да го направите,ще сте номер 1 и наистина ще направите пари.Пожелавам ви го от все сърце.

Коментар

• Първоначално изпратено от plus
                    Колко му трябва на индексчето? Няколко по-големи играчи и могат да си го въртят както си искат...
                    ами за съжаление те това и правят ........

Коментар

• Петъре Караиванов - как отде оптимизъм - ами от фундаментът, бе, човек !!! От фундаментът на компаниите и от геополитическата обстановка един вид.

Нека потенциалът на компаниите расте сосно, пък зайвците да продават ниско колкото си щат. Акциите няма да отидат по дяволите, все ще си се връткат... ако самите компании не си ги изкупят - доста постъпват така - а това е показателно. ;-)
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ДАКС-а май нещо полудя!

Коментар

• Колко му трябва на индексчето? Няколко по-големи играчи и могат да си го въртят както си искат...

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                            Софикс вече е зелен!

Можело значи, да сме в унисон с цивилизования свят!
                            От 3.08 до 1138 са си близо 37 000% повишение :P
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                              Софикс вече е зелен!

обаче голямо манипулиране бе днес

Коментар

• Софикс вече е зелен!

Коментар

Working...
                                X