Прав е Пешко този път
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 15
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от Петър Караиванов
... - просто се обединете.Ако ресурса ви общо е 5мио.лв. ще станете маркетмейкъри ако имате координирани действия по 2-3 или 5 позиции...
ще направите пари...
тва дет си го изпонаписал...
.. найш как ме се вика...
Ъъъ ???
И какво от това - ти да не бъцкаш само за чест и слава и да гледаш как в момента в който купиш , някой голям излиза , почва да продава и ти прибира паричките.Ако това те кефи-О.К. Ако не - можеш/можете да направите нещо по въпроса - да вземете нещата в свои ръце. Проблем ще има ако сте юридически лица.Физически лица малко трудно ще стане да ви олепят освен ако сами не искате.Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от Петър Караиванов
... - просто се обединете.Ако ресурса ви общо е 5мио.лв. ще станете маркетмейкъри ако имате координирани действия по 2-3 или 5 позиции...
ще направите пари...
Ъъъ ???
И какво от това - ти да не бъцкаш само за чест и слава и да гледаш как в момента в който купиш , някой голям излиза , почва да продава и ти прибира паричките.Ако това те кефи-О.К. Ако не - можеш/можете да направите нещо по въпроса - да вземете нещата в свои ръце. Проблем ще има ако сте юридически лица.Физически лица малко трудно ще стане да ви олепят освен ако сами не искате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от Петър Караиванов
ще направите пари...
Ъъъ ???
Мариян за много по-малко има проблемиНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
ще направите пари...
Ъъъ ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър Караиванов
ще направите пари...
Ъъъ ???Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПетъре Караиванов - как отде оптимизъм - ами от фундаментът, бе, човек !!! От фундаментът на компаниите и от геополитическата обстановка един вид.
Нека потенциалът на компаниите расте сосно, пък зайвците да продават ниско колкото си щат. Акциите няма да отидат по дяволите, все ще си се връткат... ако самите компании не си ги изкупят - доста постъпват така - а това е показателно. ;-)
А ако искате да правите пари - просто се обединете.Ако ресурса ви общо е 5мио.лв. ще станете маркетмейкъри ако имате координирани действия по 2-3 или 5 позиции.Толкова е просто.
Трудно е обаче да го постигнете - ще се изпокарате още на 2рия ден. Но пък успеете ли да го направите,ще сте номер 1 и наистина ще направите пари.Пожелавам ви го от все сърце.
Коментар
-
Петъре Караиванов - как отде оптимизъм - ами от фундаментът, бе, човек !!! От фундаментът на компаниите и от геополитическата обстановка един вид.
Нека потенциалът на компаниите расте сосно, пък зайвците да продават ниско колкото си щат. Акциите няма да отидат по дяволите, все ще си се връткат... ако самите компании не си ги изкупят - доста постъпват така - а това е показателно. ;-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар