Ignorance is the bliss!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 12
Collapse
Заключена.
X
X
-
nevermind
-
Първоначално изпратено от nevermindПървоначално изпратено от ATILAГоспода Апокалиптиците!
Края на света пак ще го отложим!
Жалко само за съсипията на БФБ!
Ама от Бай ганьо и Андрешко, какво съзидателство и креативност може да очкаваме!
Казвам го с много болка!
ne ti li pisna vseki den da bleshtish edno i sushto!???
Всеки ден едно и също дрънкаш!
И ти, и аз си имаме тези, и си ги преследваме и защитаваме!
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от ATILAГоспода Апокалиптиците!
Края на света пак ще го отложим!
Жалко само за съсипията на БФБ!
Ама от Бай ганьо и Андрешко, какво съзидателство и креативност може да очкаваме!
Казвам го с много болка!
ne ti li pisna vseki den da bleshtish edno i sushto!???
Коментар
-
съни, чети - не случайно съм дал индекса до 18.09.
ЕНЕ,както и теглата се променят от днес - както 1912 е писал по-долу като резултат коефициента скача, но не е това въпросЪТ.
П.С. просто в периода от 1 - 18.09. няма обстоятелства, които да се отразяват по някакъв начинВсеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifможе ли някой да ми даде смислен отговор на следното:
данните са от сайта на БФБ:
01.09.2008 г. - Софикс 1009,61 - P/E 12,76
18.09.2008 г. - Софикс 839,35 - P/E 12,83
през този период НЕ СА правени изменение на индекса и НЕ СА излизали нови отчети
така или иначе, не е ясно и до онзи ден въпреки спадовете защо нямаше промяна в този коефициент
при BG40 също има ръст...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifможе ли някой да ми даде смислен отговор на следното:
през този период НЕ СА правени изменение на индекса и НЕ СА излизали нови отчети
Коментарът е излишен.
Коментар
-
nevermind
Mitsubishi купува 20% от Morgan Stanley
23 Септември 2008 | 14:42
Най-голямата японска банка Mitsubishi UFJ Financial Group Inc. е готова да плати поне 8.4 милиарда долара за придобиването на около 20-процентен дял в американската инвестиционна банка Morgan Stanley.
Сделката беше обявена късно снощи в Токио, съобщи в. "Гардиън". Това е вторият удар за едно денонощие, в който водеща японска банка се устремява към изпадналите в затруднения гиганти от Уол Стрийт.
Японската банка Nomura беше избрана за предпочитан купувач на по-голямата част от лондонския бизнес на фалиралата американска банка Lehman Brothers.
Решението на Mitsubishi ще доведе до придобиване на около 20-процентен дял в Morgan Stanley и до назначаването на поне един японски представител в Борда на директорите.
Освен това, стана известно, че представители на китайската инвестиционна група CIC, която държи близо 10% от Morgan Stanley , са в Ню Йорк и продължават да обсъждат позициите на банковия капитал, съобщава в. "Гардиън".
Източник:БГНЕС
Коментар
-
може ли някой да ми даде смислен отговор на следното:
през този период НЕ СА правени изменение на индекса и НЕ СА излизали нови отчетиВсеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
Коментар