По 50 тояги за всеки кобос.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 12
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ATILAПървоначално изпратено от Forex MasterСпокойно моряци! Навлизаме в 5-годишен низходящ период за всички фондови борси по света...
Само не е 5, а 50 години! А защо не и 500 г.?!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nevermindПървоначално изпратено от ATILAnevermind, ако се дразниш за сравненията с Бай Ганьо и Андрешко, знай, че това ми е болката наистина!
Боли ме за разсипаното ни "общество", с тотално рухнала ценностна система!
Защото такова общество не е способно на развитие!!!!!
za upaduka v cennostnata systema na bulgarina sum napulno suglasen s teb.
shto se otnasq do razvitieto... obshtestvo, koeto dosega ne e saumialo da spazi poeti angajimeti i obeshtania i se e provalqlo bukvalno systemati4no vuv vsqko na4inanie po red vseizvestni pri4ini, trugvaiki ot ganuvshtinata i andreshkovshtinata, nqma na4in da preodolee tezi granici za vremeto, za koeto ti/nie bihme iskali i si go predstavqme.
ne jelaq da se vpuskam pove4e v diskusii tuk.
vseki da se opravq sam... osobenno shto se otnasq do sobstvenoto si razvitie, financirane i ocelqvane!
priatna ve4er!
Знай, че в моето съзнание Бай Ганьо и Андрешко са съвкупното описание (характеристика) на българина! Рабира се, че не съм имал предвид теб конкретно - реших да напиша това, за да не останеш с неправилно впечатление!
Приятна и спокойна вечер и на теб!
Коментар
-
Шансовете SOFIX да е формирал дъно са големи
Големи са шансовете вече да сме видели най-лошото за борсовият индекс SOFIX. Най-ниската стойност на индикатора за последните близо 3 години бе постигната в четвъртък, 18 септември при ниво от 813.59 пункта. В петък,19.09.2008 последва поскъпване и SOFIX затвори при 853.75 пункта.
Според броенето ни, представено на графиката, спадът, започнал на 8 октомври 2007 година е с корективна структура от типа WXY или WXYZ, като това може да е само първата вълна от корективна фигура FLAT или Триъгълник, формирането на които ще отнеме най-вероятно над 2 години. В момента се развива вълна-Y която ще се развие или като FLAT или като Триъгълник. Вълна-а, която е част от вълна-Y, която от своя страна е от по-голям магнитут достигна нивата, при които завърши вълна-4, което ни дава увереност, че SOFIX е намерил подкрепа и сега следва поскъпване до 1 110-1 200 пункта, където индексът ще срещне съпротива и ще доведе до приключването на вълна-b.Y и спадът ще бъде подновен, но вероятно ще бъде ограничен и няма да успее да формира ново тригодишно дъно.
Техническият индикатор RSI е в състояние на свръхпродаденост и дивергенция с низходящия тренд. Стойностите на SOFIX са трайно под 200-а дневната плъзгаща се средна, което отново е доказателство за свръхпродаденост.
http://www.БРОКЕР.bg/index.php?optio...690&Itemid=101НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILAПървоначално изпратено от АйъПървоначално изпратено от ATILAnevermind, ако се дразниш за сравненията с Бай Ганьо и Андрешко, знай, че това ми е болката наистина!
Да си ме чул скоро да давам бичи прогнози за БФБ?!
Коментарите ми 99% са за САЩ и Европа!
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от ATILAnevermind, ако се дразниш за сравненията с Бай Ганьо и Андрешко, знай, че това ми е болката наистина!
za upaduka v cennostnata systema na bulgarina sum napulno suglasen s teb.
shto se otnasq do razvitieto... obshtestvo, koeto dosega ne e saumialo da spazi poeti angajimeti i obeshtania i se e provalqlo bukvalno systemati4no vuv vsqko na4inanie po red vseizvestni pri4ini, trugvaiki ot ganuvshtinata i andreshkovshtinata, nqma na4in da preodolee tezi granici za vremeto, za koeto ti/nie bihme iskali i si go predstavqme.
ne jelaq da se vpuskam pove4e v diskusii tuk.
vseki da se opravq sam... osobenno shto se otnasq do sobstvenoto si razvitie, financirane i ocelqvane!
priatna ve4er!
Коментар
-
Първоначално изпратено от АйъПървоначално изпратено от ATILAnevermind, ако се дразниш за сравненията с Бай Ганьо и Андрешко, знай, че това ми е болката наистина!
Да си ме чул скоро да давам бичи прогнози за БФБ?!
Коментарите ми 99% са за САЩ и Европа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILAnevermind, ако се дразниш за сравненията с Бай Ганьо и Андрешко, знай, че това ми е болката наистина!
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от ATILAПървоначално изпратено от nevermindПървоначално изпратено от ATILAГоспода Апокалиптиците!
Края на света пак ще го отложим!
Жалко само за съсипията на БФБ!
Ама от Бай ганьо и Андрешко, какво съзидателство и креативност може да очкаваме!
Казвам го с много болка!
ne ti li pisna vseki den da bleshtish edno i sushto!???
Всеки ден едно и също дрънкаш!
И ти, и аз си имаме тези, и си ги преследваме и защитаваме!
Коментар
Коментар