IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 12

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• По 50 тояги за всеки кобос.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Никола Саркози:"Виновниците за финансовата криза трябва да бъдат наказани" Ройтерс

.......Да му мислят кобосите!
      自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
        Първоначално изпратено от Forex Master
        Спокойно моряци! Навлизаме в 5-годишен низходящ период за всички фондови борси по света...
        Добре капитане!

Само не е 5, а 50 години! А защо не и 500 г.?!
        Може би не си навършил още пълнолетие и затова 5 години ти изглеждат като 500?!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
          Спокойно моряци! Навлизаме в 5-годишен възходящ период за всички фондови борси по света...
          депозитчо , много си въз и затова ще имаме 5-годишен възходящ тренд
          НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

Спокойно моряци! Навлизаме в 5-годишен низходящ период за всички фондови борси по света...
            Има много болници.
            Във всяка една от тях могат да ти помогнат.

Коментар

Добре капитане!

Само не е 5, а 50 години! А защо не и 500 г.?!

Хайде сега изпий си хапчетата!

Коментар

• Спокойно моряци! Навлизаме в 5-годишен низходящ период за всички фондови борси по света...
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
                  Първоначално изпратено от ATILA
                  nevermind, ако се дразниш за сравненията с Бай Ганьо и Андрешко, знай, че това ми е болката наистина!

Боли ме за разсипаното ни "общество", с тотално рухнала ценностна система!

Защото такова общество не е способно на развитие!!!!!
                  zabludata e 4oveshko ka4estvo... spomenavaiki, 4e moga da si pozvolq luxa da se zasegna ot dumite na patologi4en anonimen klakior v nqkakuv si forum.

za upaduka v cennostnata systema na bulgarina sum napulno suglasen s teb.

shto se otnasq do razvitieto... obshtestvo, koeto dosega ne e saumialo da spazi poeti angajimeti i obeshtania i se e provalqlo bukvalno systemati4no vuv vsqko na4inanie po red vseizvestni pri4ini, trugvaiki ot ganuvshtinata i andreshkovshtinata, nqma na4in da preodolee tezi granici za vremeto, za koeto ti/nie bihme iskali i si go predstavqme.

ne jelaq da se vpuskam pove4e v diskusii tuk.
                  vseki da se opravq sam... osobenno shto se otnasq do sobstvenoto si razvitie, financirane i ocelqvane!

priatna ve4er!
                  ОК! Разбрах те!

Знай, че в моето съзнание Бай Ганьо и Андрешко са съвкупното описание (характеристика) на българина! Рабира се, че не съм имал предвид теб конкретно - реших да напиша това, за да не останеш с неправилно впечатление!

Приятна и спокойна вечер и на теб!

Коментар

• Шансовете SOFIX да е формирал дъно са големи

Големи са шансовете вече да сме видели най-лошото за борсовият индекс SOFIX. Най-ниската стойност на индикатора за последните близо 3 години бе постигната в четвъртък, 18 септември при ниво от 813.59 пункта. В петък,19.09.2008 последва поскъпване и SOFIX затвори при 853.75 пункта.

Според броенето ни, представено на графиката, спадът, започнал на 8 октомври 2007 година е с корективна структура от типа WXY или WXYZ, като това може да е само първата вълна от корективна фигура FLAT или Триъгълник, формирането на които ще отнеме най-вероятно над 2 години. В момента се развива вълна-Y която ще се развие или като FLAT или като Триъгълник. Вълна-а, която е част от вълна-Y, която от своя страна е от по-голям магнитут достигна нивата, при които завърши вълна-4, което ни дава увереност, че SOFIX е намерил подкрепа и сега следва поскъпване до 1 110-1 200 пункта, където индексът ще срещне съпротива и ще доведе до приключването на вълна-b.Y и спадът ще бъде подновен, но вероятно ще бъде ограничен и няма да успее да формира ново тригодишно дъно.

Техническият индикатор RSI е в състояние на свръхпродаденост и дивергенция с низходящия тренд. Стойностите на SOFIX са трайно под 200-а дневната плъзгаща се средна, което отново е доказателство за свръхпродаденост.

http://www.БРОКЕР.bg/index.php?optio...690&Itemid=101
                    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

Първоначално изпратено от Айъ
                      nevermind, ако се дразниш за сравненията с Бай Ганьо и Андрешко, знай, че това ми е болката наистина!

Като ни е такова обществото, защо изобщо очакваш борсата да е добре? На общество с рухнала ценностна система напълно отговаря и рухнала борса.
                      Абсолютно съм съгласен!

Да си ме чул скоро да давам бичи прогнози за БФБ?!

Коментарите ми 99% са за САЩ и Европа!
                      Значи си песимист за БФБ?

Коментар

zabludata e 4oveshko ka4estvo... spomenavaiki, 4e moga da si pozvolq luxa da se zasegna ot dumite na patologi4en anonimen klakior v nqkakuv si forum.

za upaduka v cennostnata systema na bulgarina sum napulno suglasen s teb.

shto se otnasq do razvitieto... obshtestvo, koeto dosega ne e saumialo da spazi poeti angajimeti i obeshtania i se e provalqlo bukvalno systemati4no vuv vsqko na4inanie po red vseizvestni pri4ini, trugvaiki ot ganuvshtinata i andreshkovshtinata, nqma na4in da preodolee tezi granici za vremeto, za koeto ti/nie bihme iskali i si go predstavqme.

ne jelaq da se vpuskam pove4e v diskusii tuk.
                        vseki da se opravq sam... osobenno shto se otnasq do sobstvenoto si razvitie, financirane i ocelqvane!

priatna ve4er!

Коментар

• Първоначално изпратено от Айъ

Като ни е такова обществото, защо изобщо очакваш борсата да е добре? На общество с рухнала ценностна система напълно отговаря и рухнала борса.
                          Абсолютно съм съгласен!

Да си ме чул скоро да давам бичи прогнози за БФБ?!

Коментарите ми 99% са за САЩ и Европа!

Коментар

Коментар

• nevermind, ако се дразниш за сравненията с Бай Ганьо и Андрешко, знай, че това ми е болката наистина!

Коментар

Първоначално изпратено от nevermind
                                Господа Апокалиптиците!

Края на света пак ще го отложим!

Жалко само за съсипията на БФБ!

Ама от Бай ганьо и Андрешко, какво съзидателство и креативност може да очкаваме!

Казвам го с много болка!
                                pi4, ti mai si nqmash druga rabota

ne ti li pisna vseki den da bleshtish edno i sushto!???
                                Пич, погледни себе си!

Всеки ден едно и също дрънкаш!

И ти, и аз си имаме тези, и си ги преследваме и защитаваме!
                                pojelavam ti da popadnesh na mqstoto na glavnia redaktor na Frog News! ot surce!

Коментар

Working...
                                X