If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не ще се учудя, ако утре се случи НАЙ-ГОЛЕМИЯ СКОК В ИСТОРИЯТА НА БФБ!!!
все пак резките движения са и по-рискови...
Малко вероятно!
Не зареждай с куршуми за глиган, когато ще ловиш зайци...
даже не се ориентирам по ДАУ, а по тебе - ти си най-върлия измежду оптимистите, като причислявам и себе си там и щом и ти се отчая, значи е по-вероятно да има торнадо отколкото да няма!!!
каквото можах докопах тези дни...
а и азиатците да не пасат трева...
ще видим утре към 10-11 часа като се поогледат големите хиени какво метене пада в ЕС!
не препоръчвам търговия с акции
Хе - хе!
Ако наистина аз съм барометъра, то тогава наистина е дошло времето за обръщане на тренда на БФБ!
не ще се учудя, ако утре се случи НАЙ-ГОЛЕМИЯ СКОК В ИСТОРИЯТА НА БФБ!!!
все пак резките движения са и по-рискови...
Малко вероятно!
Не зареждай с куршуми за глиган, когато ще ловиш зайци...
даже не се ориентирам по ДАУ, а по тебе - ти си най-върлия измежду оптимистите, като причислявам и себе си там и щом и ти се отчая, значи е по-вероятно да има торнадо отколкото да няма!!!
каквото можах докопах тези дни...
а и азиатците да не пасат трева...
ще видим утре към 10-11 часа като се поогледат големите хиени какво метене пада в ЕС!
не препоръчвам търговия с акции
ДФ са ясни - продават квот имат - да вържат гажите за заплати още някой месец... Пък после?
Проблема са банките - Райба, Булбанк, а сега май и ОББ.... От цебтралите искат кинти... Че оакали положението.... И тук щат не щат продават - нищо че П/Е-то е 3-4.... Неохим, Хидроизомат, Еврохолд, Одесос....
Я има по-евтино я не, най-трудно се хваща обръщането в тренда, и когато вече е сигурно, че се е обърнало и човек влезе смело, може пък пак да се обърне.
ha ti da ne obarna palachinkata ?
Аз нямам любима страна на палачинката и двете ми харесват стига да не ме изненадва обръщането, което пък много лесно би станало ако имах любима страна
daa, osven tova e hubavo redovno da qa obrashtash ,za da ne ne qa zagorish
Настроенирето ни е както, когато станахме четвърти на мачовете, или по-точно когато разбрахме че ще сме от първите четири.
аре ве4е 4е до гуша ми дойде.
И утре в никое ДФ няма да са влезнали пари, нито пък някой ще пазарува ... традиционната схема - отворяме с оптимизъм, оборот 120 000, после надолу и накрая малко за зелено 0,5 ... пък може и малко - за цвят ...
Настроенирето ни е както, когато станахме четвърти на мачовете, или по-точно когато разбрахме че ще сме от първите четири.
аре ве4е 4е до гуша ми дойде.
И утре в никое ДФ няма да са влезнали пари, нито пък някой ще пазарува ... традиционната схема - отворяме с оптимизъм, оборот 120 000, после надолу и накрая малко за зелено 0,5 ... пък може и малко - за цвят ...
Я има по-евтино я не, най-трудно се хваща обръщането в тренда, и когато вече е сигурно, че се е обърнало и човек влезе смело, може пък пак да се обърне.
Аз нямам любима страна на палачинката и двете ми харесват стига да не ме изненадва обръщането, което пък много лесно би станало ако имах любима страна
"Alee написа:
Апокалипсиса е измислен от оптимистите! "
Е това чаках най-накрая някой да си признае!
най- силното доказателство,че съществува и друг разум във Вселената,е че никой не се е свързал с нас
Коментар