If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Strahlivite puberi, nedoraslite i samozvani portfolio menagercheta, mogat samo da konsumirat!
.... I da chakat - chuzhdencite - da gi opravjat..........
Първоначално изпратено от be_google
Първоначално изпратено от Valuator
Айде утре юруш на маслините
не ще се учудя, ако утре се случи НАЙ-ГОЛЕМИЯ СКОК В ИСТОРИЯТА НА БФБ!!!
все пак резките движения са и по-рискови...
Според мен ПК ще излезе най- прав - в една прогноза от тези дни той каза: Очаква ни голяма волатилност по света и у нас! Който може да извлече полза от тези движение да е жив и здрав
Ръста на световните индекси е неоспорим ,тов потвърждава мнението ми че сме на края на кризата.Логично е СОФИКС да скочи с 10% ,но поради незрелост на играчите може да постигнем само 5 %.Имаите в предвид че когато влезнат големите акули цените ще се удвоят.Успех на разумните играчи имащи кеш!
Ръста на световните индекси е неоспорим ,тов потвърждава мнението ми че сме на края на кризата.Логично е СОФИКС да скочи с 10% ,но поради незрелост на играчите може да постигнем само 5 %.Имаите в предвид че когато влезнат големите акули цените ще се удвоят.Успех на разумните играчи имащи кеш!
Поради незрелостта на някои играчи може и пак да сме на минус!
Released on 10/30/08 For Q3 Advance 2008
Real GDP - Q/Q change - SAAR
Consensus -0.5 %
Released on 10/30/08 For wk 10/25 2008
New Claims - Level
Consensus 475 K
Мерси , Волф .....За днес , ако не се включат ПФ , а те се включват при кризистни ситуации ..... ще купуват и продават закъсали и спекуланти.....Успехи на всички и дано не съм прав....
егати, асен12345 направо ще заживее във форума... лелеее!
Пази Боже, а дано баба Еми да ги преквалифицира всички асеновци !
Връщат ни юпитата, тръби „Стандарт"
Европа ни връща юпитата. Финансовата криза удари младите българи, които работят в лондонското Сити и големите западни банки. Финансовите къщи са започнали съкращения, които тръгват от източноевропейците с най-малък стаж. Това съобщиха българи, които са принудени да се върнат у нас и да се преквалифицират. Чистката вече е засегнала 1000 души. Юпитата ни в Испания обаче твърдят, че няма да се върнат за постоянно в България за по-малко от 40 000 евро годишно. Кризата удари и гастербайтерите. Нашенците от САЩ и Европа се оплакват от масово орязване на надниците.
не ще се учудя, ако утре се случи НАЙ-ГОЛЕМИЯ СКОК В ИСТОРИЯТА НА БФБ!!!
все пак резките движения са и по-рискови...
Малко вероятно!
Не зареждай с куршуми за глиган, когато ще ловиш зайци...
даже не се ориентирам по ДАУ, а по тебе - ти си най-върлия измежду оптимистите, като причислявам и себе си там и щом и ти се отчая, значи е по-вероятно да има торнадо отколкото да няма!!!
каквото можах докопах тези дни...
а и азиатците да не пасат трева...
ще видим утре към 10-11 часа като се поогледат големите хиени какво метене пада в ЕС!
не препоръчвам търговия с акции
Хе - хе!
Ако наистина аз съм барометъра, то тогава наистина е дошло времето за обръщане на тренда на БФБ!
Казвам го напълно сериозно!
Не бързайте да се радвате. В европейската банкова система най-лошото тепърва предстои.
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
егати, асен12345 направо ще заживее във форума... лелеее!
Пази Боже, а дано баба Еми да ги преквалифицира всички асеновци !
Връщат ни юпитата, тръби „Стандарт"
Европа ни връща юпитата. Финансовата криза удари младите българи, които работят в лондонското Сити и големите западни банки. Финансовите къщи са започнали съкращения, които тръгват от източноевропейците с най-малък стаж. Това съобщиха българи, които са принудени да се върнат у нас и да се преквалифицират. Чистката вече е засегнала 1000 души. Юпитата ни в Испания обаче твърдят, че няма да се върнат за постоянно в България за по-малко от 40 000 евро годишно. Кризата удари и гастербайтерите. Нашенците от САЩ и Европа се оплакват от масово орязване на надниците.
Коментар