If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе, не случайно му викат Суфлекс!
Аз му бях предложил на Мариян да направят Инвесторски индекс, по подобие на Дневник, който се изчислява по стария начин, но май ме е забравил!
А некои хора станаха гурута с анализи на великия индекс
Преди време някой тука обясняваше колко би бил Софикс, ако корп се търгувала на нива като останалите акции.. някъде над 200 беше... е сега сме малко над 280 с корп на що годе приемливи нива.... а ако бяха запазили цената 72-75-80.. можеше вече да сме минали 300... но както и да е... така показателят е по-реален и обективен...
Пожелавам на всички отново да видим софикс четирицифрен, пък колкото и отдалечено да е това напред във времето .... :-) ... във времето назад... едва преди 6 месеца паднаха заветните 1000 пункта... верно, че в чужбината много неща се случиха оттогава насам, но дали тук отражението на кризата бе толкова дълбоко... много по-дълбоко отколкото при развитите икономики, че те да паднат на 50%, а ние на близо 90%?!?
Абе, не случайно му викат Суфлекс!
Аз му бях предложил на Мариян да направят Инвесторски индекс, по подобие на Дневник, който се изчислява по стария начин, но май ме е забравил!
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Преди време някой тука обясняваше колко би бил Софикс, ако корп се търгувала на нива като останалите акции.. някъде над 200 беше... е сега сме малко над 280 с корп на що годе приемливи нива.... а ако бяха запазили цената 72-75-80.. можеше вече да сме минали 300... но както и да е... така показателят е по-реален и обективен...
Пожелавам на всички отново да видим софикс четирицифрен, пък колкото и отдалечено да е това напред във времето .... :-) ... във времето назад... едва преди 6 месеца паднаха заветните 1000 пункта... верно, че в чужбината много неща се случиха оттогава насам, но дали тук отражението на кризата бе толкова дълбоко... много по-дълбоко отколкото при развитите икономики, че те да паднат на 50%, а ние на близо 90%?!?
Да не би нещо икономиката на БГ да е дръпнала?!... Бъдете реалисти!
Както не е дръпнала, така и не беше дала поводи пазарът да падне над 80%.
Беше дала достатъчно поводи, но не всеки имаше очи да ги види и достатъчно сиво вещество между ушите да прецени какво ще стане по света и у нас!!! А на всичкото отгоре преди падането с 80% имаше яко набалончване, дет се вика като за световно!!! Всички вие май забравихте световните рекорди, които поставихме с процентите на презаписване на нови емисии?! :lol:
Как точно презаписването на някое IPO се отразява на SOFIX примерно???????
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Да не би нещо икономиката на БГ да е дръпнала?!... Бъдете реалисти!
Както не е дръпнала, така и не беше дала поводи пазарът да падне над 80%.
Беше дала достатъчно поводи, но не всеки имаше очи да ги види и достатъчно сиво вещество между ушите да прецени какво ще стане по света и у нас!!! А на всичкото отгоре преди падането с 80% имаше яко набалончване, дет се вика като за световно!!! Всички вие май забравихте световните рекорди, които поставихме с процентите на презаписване на нови емисии?! :lol:
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Реалността верно е куца и у нас и в чужбина, НО дойде ли момента в който повечет колеги тук кажем 'Разгеле, закрепихме се и даже икономиката ни тръгва нагоре' ... тогава това вече ще е калкулирано няколко пъти в цените на акциите.
Софикс-а в момента е с калкулиран срив в БВП, който не знам дали ще го постигнем. (дано не го)
успех
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар