IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• be_google

Много са относителни печалбите. Как ти изглежда само след година и половина в инвестора да пише - днес на борсата беше сравнително спокойно индексът в началото на сесията се повиши с 1500 пункта но после загуби 1400.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Re: ....мамка му!

Първоначално изпратено от ГювечоУнищожител
      Абсолютно си прав!
      А правителството дреме и нищо не прави!?!?!? Явно са на хранилката

Първоначално изпратено от be_google
      Първото нещо, което правят Чужденците с монополите Е ДА ВДИГАТ ТАКСИ И ЦЕНИ - СПРАВКА - ЕНЕРГОРАДПРЕДЕЛИТЕЛНИТЕ ДРУЖЕСТВА!!!!!!!!!!!!!!
      при тези цени днес ще паднат и яки печалби след време ... но някой ще иска да си чопне от нас ... а това, че сега изживяваме толкова стрес за душманите ни не ще е от значение - лично аз чувствам положението като примерно това на Джулия Робъртс без гащи, насред двора на Софийския затвор ...

не препоръчвам каквото и да е!

Коментар

• Тоест стават 7 банки за месеца.

За 10 месеца 70 банки

Коментар

• Добри новини за инвеститорите във финансови акции.

http://www.investor.bg/?cat=6&id=75204

Не е препоръка.

Коментар

• А бе КАТИЛА (ATILA) какво стана с ралито в USA вчера

Коментар

• Бантустански добитък

И какво толкова пише !
              D.Y.F-091066

Коментар

• Re: ....

Търсете под вола теле. Ще му намерите каквото трябва накрая. Първо разберете какво пише в договора с XETRA, че и оттам неприатности очаквам.

Не е препоръка.

Първоначално изпратено от supertrader
                Да ви попитам нещо ! Как оценявате варианта за продажба на борсата и сливането и с някоя от борсите в друга европейска страна.

Коментар

• be_google

Таксите ще са като на борсата която купи тази ! Примерно на лондонската.
                  D.Y.F-091066

Коментар

Абсолютно си прав!
                    А правителството дреме и нищо не прави!?!?!? Явно са на хранилката

Първоначално изпратено от be_google
                    Първото нещо, което правят Чужденците с монополите Е ДА ВДИГАТ ТАКСИ И ЦЕНИ - СПРАВКА - ЕНЕРГОРАДПРЕДЕЛИТЕЛНИТЕ ДРУЖЕСТВА!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Първоначално изпратено от supertrader
                      Да ви попитам нещо ! Как оценявате варианта за продажба на борсата и сливането и с някоя от борсите в друга европейска страна.
                      ами каква ще ни е файдата от това?
                      най-много да вдигнат таксите до небето и да ни таковат ма...а!

Коментар

• ....

D.Y.F-091066

Коментар

• Отвращаваш ме и те презирам безкрайно!

Рови, рови..... и по-интересни епитети има по твой адрес!

Коментар

• Атила, откъде ти е началния капитал. Наследство ли някакво пропиля или си "помпил" кредитни карти в щатите преди да се прибереш.

Не е препоръка.

Коментар

• И какво се случило. Това е съвсем друг проблем. Сложили са за портфолио мениджъри хора дето нямат място и 5 минути на борсата. Това се случи. Измамиха ги мажоритарите да ги напълнят с боклук на хипер надценени цени. Съд и затвор трябва да има за тези галфони.

Но това не касае твоя клиничен случай. Така даже ти предложиха да излезеш на изгодни цени. Но ти не или всичко или нищо. Е сега ще те занулят и ще изчезнеш като другия малоумник Пепи.

Не е препоръка.

Първоначално изпратено от ATILA
                              хахахаха!
                              Баце, много ти е умна мисълта! Хахахаха!
                              Миличкия, проучи какво се сслучи с пенсионните фондове през 2006-2007 г....
                              Кой го направи и как го направи!
                              Па тогава давай "умни" изявления!
                              Перпоръка е!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                                Хахахахахаха!

Всичките БеГетовски цървули се изредили да си дерат гъзовете... срещу мен! СпамерЪ, Форексов, Бантустанското говедо...

Копеленца жалки! Презирам ви!

Това само ще ви кажа...

И още нещо - СпамерЪ, поне знам Септември и Октомври на кого съм го набил... в устенцата!
                                Да са ти сладки инвестицийките!!!!!!! на Софикс 800! Хахахахаха!

Тогава аз наистина доизлязох - оставяйки около 1/3 от активите си непродадени. Те са само 3 позиции (но пък са големи) - всички ги знаете - Еврохолд, Евроинс и Булстрад! Да, признавам, малоумието БеГетовско яко ме нацепи с тези позиции..
                                Но аз мога да си позволя тези активи да ми стоят 1,5,10, та дори 20 години....Без да ми дреме какво става с тях!! Защото знам, че ще ми донесат много печалба! Сигурен съм!

Глупако, ти така и не разбра какъв е проблема!!! Срещу какво се боря!

Боря се срещу безочливото ограбване на целия български народ! Което става с хирургическа прецизност на всеки 7-8 години!

Глупако, ти не искаш да проумееш, че този БеГетовски манталитет обрича всички на мизерия, маргиналност и посредственост!!!!!

Съжалявам те - че си толкова дребен, овчидушник!!!!!! Селският хитрец!

Презирам те, безкрайно!
                                приятели, нека за пореден път се посмеем на глупостта, наглостта и безочливостта на този иначе толкова забавен атила :-)
                                първо забележете какво отношение има този креативен младеж към тези които купуват (ами нали това са всичките му аверчета, които от 1900 до ден днешен само осредняват ) - набиване в устенцата :-). колко благородно, колко великодушно. я сега си представете, ако този брутален тип беше в моята позиция и си беше продал акциите в подножието на върха и имаше редица успешни дребни врътки, как щеше да ви дразни сега, колко брутален и нагъл щеше да бъде с вас? той днес, когато е фалирал отвсякъде, че се опитва да си изгради образ на успешен играч, а представяте ли си тогава кво чудо щеше да бъде :-). опазил ни Господ от подобни твари.
                                атила, чакам да ни разкриеш схемата за ограбване на българския народ сега. бълг.политици явно са толкова велики, че наред с нас, ограбват и останалите народи по света - тва западна европа, тва щатите, азия, ЦУЕ, , америките, къде що има срив на борсата и хората са изгубили пари - виновниците са ясни - българските политици. атила, българските политици не са ми никак любими и имат много трески за дялане. основният им грях за мен, е че допускат подобни паразити като теб да живеят на гърба на другите. не плащал данъци, неплащал осигуровки, а тръгнал сметка да дири. за кое бе, палячо? ти платил ли си си за обществените блага, че да търсиш сметка за тяхното качество ;-)

за това, че ме презираш, не се и съмнявам (и да ти кажа под секрет - изобщо не ми дреме :-)). но за да ме презираш, преди това ти ми завиждаш, яд те е че не си като мен, че нямаш моята прозорливост, интуиция, работа, знания, конталкти и т.н.

поиграх си и изрових няколко коментара на атила от дните след октомври месец. сами преценете, дали това е поведението на човек доразпродал активите си :-) или за пореден път излива купища лъжи постфактум с единствената цел да спаси поне малко от и без това съсипаното достойнство на ника си :-)

МАЛОУМИЕТО на т.н. инвестиционна общност в България вече придобива застрашителни размери!

За съжаление, клиничните термини, които биха могли да опишат подобно... кретенско състояние, вече се изчерпаха!

Баси апокалиптицизма!
                                Първоначално изпратено от INSIDER-A
                                Първоначално изпратено от Tradanza
                                Баси, как е възможно да живеем в НАЙ-ДЕПРЕСАРСКАТА ДЪРЖАВА на света!

И българите да сме НАЙ-СДУХАНИЯ народ на света!
                                Жалка работа!
                                Не бях виждал някой да говори така за родителите си, братя и сестри, приятели, деца и жена. Хвала на тебе!
                                Бастун, ти с какво се гордееш?
                                Атила, много пъти ръсиш простотии ама тоя път надхвърли дори себе си!

Не можеш да обиждаш всички безнаказано. Ако ти си сдухан тогава ОК, но да твърдиш, че всички българи са сдухани е неприемливо.

Престани да демонстрираш слабост на духа!
                                Ха-ха-ха!

Координиран удар по индекса!

Явно още не са се наиграли!

Съсипаха всичко, говедата!
                                Баси ЦИРКА!

ха-ха-ха!

Индустриалния холдинг предстои да падне на 2.50!

Синергон - на 2.50!

Еврохолд - 2.20!

Поне десетина компании (с ръст на продажбите и печалбата) са значително под номинала си!

Нама такъв цирк!

Ебем ти страната, ебем ти борсата, ебем ти народа!
                                Само вижте помиярите от Райфайзен как са натиснали Етропал!

И кажете по този начин колко акции ще успеят да продадат...

Не са ли прости копелета?!

Ако наистина аз съм барометъра, то тогава наистина е дошло времето за обръщане на тренда на БФБ!

Казвам го напълно сериозно!
                                Баси трагедията!

Баси срива! За 5 минути се изсраха на 5 дневните си усилия да удържат някакво дъно!

Писна ми от тея педераси!

Ебаха мамата на света!

Вярно, че винаги са го играли така, когато се очаква сваляне на лихвата... Но то ва вече е недопустимо!

Не ми се мисли за азиатските пазари тази нощ!
                                Mного хейтъри! Много нещо!

Във всяка тема - по няколко и храчат и грачат с пълно гърло!

Края на света! Края на света! Края на света!

Хахаха! Боклуци!

Презирам ви!
                                Сори, много се раздрънках....

Последен коментар за деня!

Ще бъде в мой стил - оптимистичен!

Дреме им на хурката на янките за срива на японския износ! Дори много добре даже!!!!! Пък още по-гот, че са изгърмели и корейския и китайския такива!

ха-ха! Най-мощния пряк конкурент (азия) - на колене!

Усмихнат следобед и весел уикенд!

И не се плашете за ДАУ, БАУ, Суфлекса.... Въпрос на броени дни е да се обрне посоката на движение.... Бавно, бавно.... но славно!
                                това е особенно креативно, човека, който намира за злобен всеки, който изказва мнение различно от неговото, отностно трагичните му инвестиции на бфб, се радва за срива на японския износ, дори се радва за това, и забележете, креативния атила чака с нетърпение да се сгромоляса и корейския и китайския износ, респективно пазар. а това, че съдбите на стотици милиони семейства зависят от това - дреми му на хурката на момчето. но иначе той си остава креативен и благороден, но само по отношение на себе си и собствените си резултати ;-)

Ебаси арогантността!

Ебаси безпардонността!

Ш.бани мутражи!

Не е препоръка за нищо! Изразявам емоцията си!
                                това е от темата за Химимпорт. малко не ми се връзва подобно поведение, ако действително атила е излезнал от нея и е само с еврохолд, евроинс и булстрат :-)

Обороцията е страшна - 139 000 лв...

Спада е 1.55%...

Насила съсипваме....

Е, поне сме в унисон с останалите....

Продавай народе.... и после плюскай и поркай!

И майната му на всечко!

Жалка работа!
                                наистина жалка историйка си атила :-(

Коментар

Working...
                                X