Има път надолу,има.Аз съм казвал Софикс -235.Аз никога не бъркам.Аз съм най-велик.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 7
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от extremeПървоначално изпратено от SoKoLoVе при Софикс 272 точки,колко надолу може да слезе...то е все едно почти....
Сещам се преди месеци същият тип коментари - " е при Софикс 1000 колко по-надолу може... "
Е видяхме колко...
Така че такъв тип коментари не е удачен.
Коментар
-
SoKoLoV
Нали ти кзах да не пишеш тука невиждашли как се излагаш с квалифакациите,които даваш на хората....
Та ти закакъв се мислиш...не ми говори повече невежа..
Никои нищо не ти е казал и тръгваш да се заяждаш,какъв си ти .......просто си патологично лабилен.....
Коментар
-
Re: meche_cveti93
Първоначално изпратено от GakiПървоначално изпратено от supertraderНищо ново не се случва под слънцето в момента , случвало се е много пъти. А при Дау със сигурност сме в дъното на истерията , фондовия им пазар трябва да се съвземе и да възтанови икономиката и чак тогава ще се появи хубав и положителен фундамент.
В случая обаче ръстът при Дау е по-скоро заради очакванията около плана на Обама, отколкото от индикации за стабилизиране!
Коментар
-
МиСиРкОфФ,
Не знам, с кой доктор какви са ти взаимоотношенията, но за да ти спестя пари за лекари, ще те светна, че мозъчната недостатъчност не се лекува. За туй лек недей търси. Защото шарлатани дето ще ти дават празни обещания има много. Но те са като тези от форума, които все печалби ти обещават за да си дадеш парите.
Не е препоръка.
Първоначално изпратено от SoKoLoVи как пак влезе да си пишеш квалификацииките....добитък.леко си за д-р Анусян май май ..... аххах
По добре въобще не пиши леко си поизпушил./....
Коментар
-
SoKoLoV
и как пак влезе да си пишеш квалификацииките....добитък.леко си за д-р Анусян май май ..... аххах
По добре въобще не пиши леко си поизпушил./....
Ако знееше какво е борса нямаше да пишеш глупости...нали...
В България борсата е държавна как е ...
Коментар
-
МиСиРкоВ,
Ти не разбра ли, че много си изпуснал за това какво е борса. В темата за дървените се излага здраво, сега и тук ли започна да лееш акъл.
Не е препоръка.
Първоначално изпратено от SoKoLoVе при Софикс 272 точки,колко надолу може да слезе...то е все едно почти....
Само дето балонизират и сега депресират....мно тъпо това неможе да става на борсата... Много алчни хора го правят това ...трябва да имат регулации,а не Кфн да е адвокат на прасетата.....
Не е препоръка...
Коментар
-
SoKoLoV
е при Софикс 272 точки,колко надолу може да слезе...то е все едно почти....
Само дето балонизират и сега депресират....мно тъпо това неможе да става на борсата... Много алчни хора го правят това ...трябва да имат регулации,а не Кфн да е адвокат на прасетата.....
Не е препоръка...
Коментар
-
Re: meche_cveti93
Първоначално изпратено от supertraderНищо ново не се случва под слънцето в момента , случвало се е много пъти. А при Дау със сигурност сме в дъното на истерията , фондовия им пазар трябва да се съвземе и да възтанови икономиката и чак тогава ще се появи хубав и положителен фундамент.
Коментар
Коментар