If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
О велики св.Нагъзаки
Моляте поне днес да ме подминеш
Моля те поне един ден да не идваш
Да затворят индекси леко на зелено
че да ги снимам за спомен да ги имам !
Предлагам предаването ти Петре да започва като Спаска рецитира поезията ти, а отстрани в ефир ти квичиш превъзбуден като тинейджър " КА'КО КА'КО -...."
Да, ама Петър си има и ТЕЛЕВИЗИЯ, има си и СПАСКА, а вие имате само едини ОБЕЗЦЕНЕНИ акции, които и за тоалетна хартия не стават - безналични са.
Кой е по на далавера, а? а леле
О велики св.Нагъзаки
Предлагам предаването ти Петре да започва като Спаска рецитира поезията ти, а отстрани в ефир ти квичиш превъзбуден като тинейджър " КА'КО КА'КО -...."
Да, ама Петър си има и ТЕЛЕВИЗИЯ, има си и СПАСКА, а вие имате само едини ОБЕЗЦЕНЕНИ акции, които и за тоалетна хартия не стават - безналични са.
Ti na pe6ooooo GUZA li si ?????? ili TA6AKA????? A?
Абе не знам какъв съм на Пешо, ама ти си на борста последни яизпаднал инвеститор ха ха ха , бедняк с мечта за картонен кашон
О велики св.Нагъзаки
Ti na pe6ooooo GUZA li si ?????? ili TA6AKA????? A?
Коментар