Първоначално изпратено от Storm
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 7
Collapse
Заключена.
X
X
-
Negramoten
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от destiny xлеле тоя банер в дясно как ме дразни, нема да и купя нищо !
Коментар
-
1 милиард източен чрез ДДС !!!!
1 МИЛИАРД ЛЕВА !!!!
Баси ... кой каза, че сме бедна държава ???
И все още няма задържани, няма сирени и блокади ...
Бе идиоти, за 1 милиард лева кражБа войската трябва да вдигнете и да се стреля на месо !!!
Милиард лева наши пари ...
Докога, мафия в България ?
Докога ???
р.с - Бе махни го тоя банер, че дразни.
Станахме като ... всичко светка като лудо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nabliudatelПървоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от ДончоЯ не дърпайте дявола за опашката,че има още време до края на сесията :-)
Мани, мани ...
Инвеститор до инвеститор на тая борса ...
А Мола до нас е направил вече няколко пъти по - голям оборот.
Така че споко.
Не се вълнувай излишно.
Има време за всичко.
Ще качим, но няма да е сега ... други неща трябва да се случат, за да имаш траен ръст и бичи тренд.
Поне така мисля аз, разбира се.
През януари имаше някои дни на ръст с голям оборот... причината е, че при известно покачване на цените много продавачи бързат да излязат...
Ръста при ниски обороти съответно.. за нашия неликвиден пазар.. аз поне бих го тълкувал, че търпението на продавачите нараства :-)
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от destiny xзелените сесии се коментират много по-малко от червените.... защо ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от ДончоЯ не дърпайте дявола за опашката,че има още време до края на сесията :-)
Мани, мани ...
Така че споко.
Не се вълнувай излишно.
Има време за всичко.
Ще качим, но няма да е сега ... други неща трябва да се случат, за да имаш траен ръст и бичи тренд.
През януари имаше някои дни на ръст с голям оборот... причината е, че при известно покачване на цените много продавачи бързат да излязат...
Ръста при ниски обороти съответно.. за нашия неликвиден пазар.. аз поне бих го тълкувал, че търпението на продавачите нараства :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДончоЯ не дърпайте дявола за опашката,че има още време до края на сесията :-)
Мани, мани ...
Така че споко.
Не се вълнувай излишно.
Има време за всичко.
Коментар
Коментар