IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
    Ще има сеч и картеч.
    лукчо, смени плочата

Коментар

• Ще има сеч и картеч.

Коментар

• Служебен код за новини (OTHERS) източник: lev.bg 25 Февруари 2009 13:03

Орешарски: Икономиката ни се развива добре според МВФ

Българската икономика продължава да се развива добре е последната оценка на Международния валутен фонд. Това съобщи финансовият министър Пламен Орешарски по време на обсъждането на вота на недоверие в парламента. По думите му чуждестранните наблюдатели отбелязват редица положителни промени в икономическата сфера в Блъгария през последните години. Като примери Орешарски посочи бюджетният излишък от 3%, който бил един от най-високите сред страните-членки на Европейския съюз, както и безпрецедентно ниското ниво на безработицата от 7% през 2008 година.

Преди да бъде обявена почивката опозицията поиска от председателя на Народното събрание Георги Пирински да даде думата на депутатите, както и да ограничи времето за изказвания на министрите. Молбата обаче не беше удовлетворена.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          Пешка днес твоите добре се представят.Само Енемонката се изложи.Явно не си се молил на св.Нагъзаки достатъчно.
          Не се е навел на нивото на члена му..

Коментар

• Само хамериканците да подбутнат малко банките и

гледй к'во става......!;-))

Ще има възстановяване, възстановяване............хахахахахаха.....:-))

Коментар

• Пешка днес твоите добре се представят.Само Енемонката се изложи.Явно не си се молил на св.Нагъзаки достатъчно.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                Бат Пепи не ти се получават нещата напоследък,

нещо................, що така!???;-))

Ти само с тоя Доу, мяу и бау ни плашиш,

ами ако Старият Дау подскочи за иненада на всички,

ще има тогава мяу....................хахахахаха....!

Хората не си продават акциите вече, който е имал нужда от кеш,

вече си е освободил, така че..............трудно ще е с манипулациите от тук насетне!;-))

Е-ееееееее има някое и друго репо, ама и те са на свършване и

след това ..........................А ???:-))
                след това всички ще чукат Пепи

Коментар

• Бат Пепи не ти се получават нещата напоследък,

нещо................, що така!???;-))

Ти само с тоя Доу, мяу и бау ни плашиш,

ами ако Старият Дау подскочи за иненада на всички,

ще има тогава мяу....................хахахахаха....!

Хората не си продават акциите вече, който е имал нужда от кеш,

вече си е освободил, така че..............трудно ще е с манипулациите от тук насетне!;-))

Е-ееееееее има някое и друго репо, ама и те са на свършване и

след това ..........................А ???:-))

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb
                    Първоначално изпратено от Hakkinen
                    Първоначално изпратено от dnb
                    Първоначално изпратено от Айъ
                    Най-много някой за Nти път да обяви, че спадът е приключил и отсега само ЪЪЪП ще има на борсата.
                    точно пишех, че совалката излита хахаха
                    Задръж я още малко да се кача и аз... Ако я изпусна, може и на влака :lol:
                    ее влака отдавна го изпуснахме ..
                    :-) http://www.youtube.com/watch?v=hyXwz2XgJtg

Коментар

Първоначално изпратено от Hakkinen
                      Първоначално изпратено от dnb
                      Първоначално изпратено от Айъ
                      Най-много някой за Nти път да обяви, че спадът е приключил и отсега само ЪЪЪП ще има на борсата.
                      точно пишех, че совалката излита хахаха
                      Задръж я още малко да се кача и аз... Ако я изпусна, може и на влака :lol:
                      ее влака отдавна го изпуснахме ..
                      :-) http://www.youtube.com/watch?v=hyXwz2XgJtg

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado
                        Първоначално изпратено от nabliudatel
                        Първоначално изпратено от wannarock
                        Първоначално изпратено от desperado
                        Днес почва да става ясно, че няма да могат да се купят големи пакети на сегашните нива...... какво ли ще стане до края на деня.
                        нищо особено няма да стане...
                        Вярно е... няма как да стане .... поне не изведнъж.... причините:
                        1. Всички чакат софикс под 200 според директивата на не знам си кой;
                        2. Всички уж са продали на нивата от нова година до сегашните и чакат нещо на по-ниско;
                        3. Интересът на активните купувачи е не да вдигат цената, а да пълнят на възможно най-ниско.

Би ли ми обяснил от твоята теза точка 3? Искаш да кажеш че ако има ново движение надолу ще е при голям обем? Видяхме че при горе долу стабилен пазар няма оборот. Такова развитие само при супер влошена макроикономическа обстановка... само че е доста по-вероятно да започне глобална стабилизация преди да има подобни СИГНАЛИ
                        Трудно ми е да ти отговоря за обемите.... тва хората с директивите го знаят... то и на тях може тва да им е косвена цел на анализите... обеми да има ;-)

Аз само наблюдвам и си правя изводите, че при влошена обстановка продвачите вече са много по-малко (или им посвършиха акциите или пък са си направили сметка, като продадат на тези нива какви пари ще вземат).

Що се отнася до посоката нагоре... засега няма ясни сигнали за стабилизация и няма голяма опасност за активните купувачи ... сегашните нива да им се изплъзнат с много!

Това е и причината според мен за ниските обеми ... купувачите могат да си позволят да чакат... като при това положение дали ще дръпнем зависи само от напоритостта, съответно търпението на продавачите ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от nabliudatel
                          Днес почва да става ясно, че няма да могат да се купят големи пакети на сегашните нива...... какво ли ще стане до края на деня.
                          2. Всички уж са продали на нивата от нова година до сегашните и чакат нещо на по-ниско;
                          3. Интересът на активните купувачи е не да вдигат цената, а да пълнят на възможно най-ниско.

Би ли ми обяснил от твоята теза точка 3? Искаш да кажеш че ако има ново движение надолу ще е при голям обем? Видяхме че при горе долу стабилен пазар няма оборот. Такова развитие само при супер влошена макроикономическа обстановка... само че е доста по-вероятно да започне глобална стабилизация преди да има подобни СИГНАЛИ

Коментар

Първоначално изпратено от nabliudatel
                            според мен интересът на активните купувачи отдавна не обхваща наща борсичка

големите пари излезнаха от тук и скоро няма да се върнат
                            Не говоря за големите пари, а за тези които купуват в момента.... кои са ...само те си знаят... това което знам е, че стоят от ляво и чакат... и като никой не им продава купуват направо от тези отдясно ;-) :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от nabliudatel
                              според мен интересът на активните купувачи отдавна не обхваща наща борсичка

големите пари излезнаха от тук и скоро няма да се върнат

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock

Коментар

Working...
                                X