IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от destiny x
    Какво се ослушвате... покемони
    И кудкудяците да излизат от кокошарника.Днес се очертава добър ден за тях и за всички останали,разбира се.

Коментар

• Какво се ослушвате... покемони
      if u don't know...now u know

Коментар

• Бобоков, Бауер и Донев са последните мохикани на борсата

Скоро може да заработи клиринговата къща
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Що бе? Много развлекателна и разпускаща тема... особено като се появят анимационните герои. То няма такъв комедиен сериал.

Коментар

• Много си прав, аз също чета редовно този форум и е истински сапунен сериал. Разиграват се всякакви лични драми и интриги.
            Първоначално изпратено от HIVE
            Другарки и другари,

Вие сте обърнали форума и особено тази тема на сапунен сериал. Толкова много герои (никове), толкова много пъчене, още повече плюене и злословене и за десерт много ама много драма. Ми че то толкоз засукан сценарий и сапунка не може да предложи :-)

Затова Ви и чета по-малко всеки ден. И както като гледането на сапунка от време на време имам чувството че не съм изпуснал нито една серия. Ако това е икономически форум и ако ПК е анализатор, то аз съм трамвай. Вместо да се изхвърляте кой е по-по-най вземете излезте някоя вечер навън, подишайте чист въздух и се върнете и започнете да пишете конструктивно. С приказки от рода ето аз познах, аз нали ви казах доникъде няма да я докарате. А и честно се съмнявам 98% от Вас да имат някакви значителни финансови активи, камо ли пък изгоди от "своите многобройни сбъднати прогнози".

И накрая искам задам на П. Караиванов един въпрос (то и за други се отнася ама нали той е най-популярен в момента): Уж си интелигентен, водиш икономическо предаване, учил си на запад, горе долу прогнозите ти се оправдаха, откъде толкоз злоба бе човек и защо злорадстваш толкоз много във форума? Отделно от това ако наистина си такъв специалист зашо си губиш времето в този форум? Не е ли за теб времето пари?

Поздрави!

Коментар

• Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
              Първоначално изпратено от prodigal
              Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
              Петре, остави ги тия несретници, бе - гледай си предаването и живота. Няма да промениш света с писане във форума...аз ти се чудя на нервите. Аз, примерно се уморих да гоня михаля - то на тъпо същество и да му кажеш, че е тъпо, пак няма да те разбере.
              що биеш негрите и несретниците Имай едно на ум, до вчера в колиба днес в бяла къща...

Петре, ако не направиш прогнозата в някакво "реално време", от анализатор ще станеш коментатор
              Ще приема съвета на Замаушка ;-)

Сладки сънища и успехи ви желая.
              Да бе ако свърши под 1% и за гъби да кажеш че си бил.. все тази.

Мен лично краткосрочните нива и тенденции не ме вълнуват особено, но понеже анализаторите са модерни тези дни преглеждам

Та за борда какво казваш, някой от политиците иска епизод 2 да прави, или ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
                Петре, остави ги тия несретници, бе - гледай си предаването и живота. Няма да промениш света с писане във форума...аз ти се чудя на нервите. Аз, примерно се уморих да гоня михаля - то на тъпо същество и да му кажеш, че е тъпо, пак няма да те разбере.
                що биеш негрите и несретниците Имай едно на ум, до вчера в колиба днес в бяла къща...

Петре, ако не направиш прогнозата в някакво "реално време", от анализатор ще станеш коментатор
                Ще приема съвета на Замаушка ;-)

Сладки сънища и успехи ви желая.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка

Коментар

• Петре, остави ги тия несретници, бе - гледай си предаването и живота. Няма да промениш света с писане във форума...аз ти се чудя на нервите. Аз, примерно се уморих да гоня михаля - то на тъпо същество и да му кажеш, че е тъпо, пак няма да те разбере.

Коментар

• Петър Караивaнoв

Днешните фиести на янките имаш впредвид , обират стопове при това много нагло. Софикс от такова нещо поне засега не може да се движи и не му и трябва.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
                        Едва ли е необходимо да правя прогноза за утре на БФБ съдейки по движенията на Дау. Днес малко зелена тревица за примамка на бичета,че все се бяха изпокрили и утре........... ама важното е тази нощ сънищата да са оптимистични ;-)
                        По-добре да направиш, ако е негативна Забелязал съм че действа като амулет срещу спадове твоя лоша прогноза. Ако ти свиди лошата прогноза.. добре, до там я докарахте, че нямате печеливш ход без ортаци

Коментар

.....зената му пада с гръм и трясък !
                          Това от Зенбудизма на св.Нагъзаки ли е?
                          Life won't wait for you.

Коментар

Едва ли е необходимо да правя прогноза за утре на БФБ съдейки по движенията на Дау. Днес малко зелена тревица за примамка на бичета,че все се бяха изпокрили и утре........... ама важното е тази нощ сънищата да са оптимистични ;-)
                            Плана "най-голямата хитрост на дяволът се състоеше в това да накара хората да повярват че той не съществува" продължава с пълна сила

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                              Ще има сеч и картеч.
                              Така е ...... много говеждо на пазара и зената му пада с гръм и трясък !

Коментар

• Едва ли е необходимо да правя прогноза за утре на БФБ съдейки по движенията на Дау. Днес малко зелена тревица за примамка на бичета,че все се бяха изпокрили и утре........... ама важното е тази нощ сънищата да са оптимистични ;-)

Коментар

Working...
                                X