Първоначално изпратено от destiny x
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 7
Collapse
Заключена.
X
X
-
Много си прав, аз също чета редовно този форум и е истински сапунен сериал. Разиграват се всякакви лични драми и интриги.
Първоначално изпратено от HIVEДругарки и другари,
Вие сте обърнали форума и особено тази тема на сапунен сериал. Толкова много герои (никове), толкова много пъчене, още повече плюене и злословене и за десерт много ама много драма. Ми че то толкоз засукан сценарий и сапунка не може да предложи :-)
Затова Ви и чета по-малко всеки ден. И както като гледането на сапунка от време на време имам чувството че не съм изпуснал нито една серия. Ако това е икономически форум и ако ПК е анализатор, то аз съм трамвай. Вместо да се изхвърляте кой е по-по-най вземете излезте някоя вечер навън, подишайте чист въздух и се върнете и започнете да пишете конструктивно. С приказки от рода ето аз познах, аз нали ви казах доникъде няма да я докарате. А и честно се съмнявам 98% от Вас да имат някакви значителни финансови активи, камо ли пък изгоди от "своите многобройни сбъднати прогнози".
И накрая искам задам на П. Караиванов един въпрос (то и за други се отнася ама нали той е най-популярен в момента): Уж си интелигентен, водиш икономическо предаване, учил си на запад, горе долу прогнозите ти се оправдаха, откъде толкоз злоба бе човек и защо злорадстваш толкоз много във форума? Отделно от това ако наистина си такъв специалист зашо си губиш времето в този форум? Не е ли за теб времето пари?
Поздрави!
Коментар
-
Оптимизъм на БФБ !!! архив 7
Първоначално изпратено от Петър КараивaнoвПървоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПетре, остави ги тия несретници, бе - гледай си предаването и живота. Няма да промениш света с писане във форума...аз ти се чудя на нервите. Аз, примерно се уморих да гоня михаля - то на тъпо същество и да му кажеш, че е тъпо, пак няма да те разбере.Имай едно на ум, до вчера в колиба днес в бяла къща...
Петре, ако не направиш прогнозата в някакво "реално време", от анализатор ще станеш коментатор
Сладки сънища и успехи ви желая.
Мен лично краткосрочните нива и тенденции не ме вълнуват особено, но понеже анализаторите са модерни тези дни преглеждам
Та за борда какво казваш, някой от политиците иска епизод 2 да прави, или ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПетре, остави ги тия несретници, бе - гледай си предаването и живота. Няма да промениш света с писане във форума...аз ти се чудя на нервите. Аз, примерно се уморих да гоня михаля - то на тъпо същество и да му кажеш, че е тъпо, пак няма да те разбере.Имай едно на ум, до вчера в колиба днес в бяла къща...
Петре, ако не направиш прогнозата в някакво "реално време", от анализатор ще станеш коментатор
Сладки сънища и успехи ви желая.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПетре, остави ги тия несретници, бе - гледай си предаването и живота. Няма да промениш света с писане във форума...аз ти се чудя на нервите. Аз, примерно се уморих да гоня михаля - то на тъпо същество и да му кажеш, че е тъпо, пак няма да те разбере.Имай едно на ум, до вчера в колиба днес в бяла къща...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивaнoвЕдва ли е необходимо да правя прогноза за утре на БФБ съдейки по движенията на Дау. Днес малко зелена тревица за примамка на бичета,че все се бяха изпокрили и утре........... ама важното е тази нощ сънищата да са оптимистични ;-)Забелязал съм че действа като амулет срещу спадове твоя лоша прогноза. Ако ти свиди лошата прогноза.. добре, до там я докарахте, че нямате печеливш ход без ортаци
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивaнoвЕдва ли е необходимо да правя прогноза за утре на БФБ съдейки по движенията на Дау. Днес малко зелена тревица за примамка на бичета,че все се бяха изпокрили и утре........... ама важното е тази нощ сънищата да са оптимистични ;-)
Коментар
Коментар