Относно прогнозите ще ви кажа само , че на Пешката прогнозата за Софикс сезон пролет 2010 е към 2200 пункта.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 7
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от nabliudatelПо-добре поразсъждавай върху търговията от последните дни... върху интереса на дългосрочните ;-)Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nabliudatelПървоначално изпратено от meche_cveti93Отчаянието взема връх над оптимизма............
Сега нямахме никаква корекция .... даже и малка. Дали означава , че играчите свикнаха с цените от януари и нямат кеш или очакват нови постижения надолу.... Краят на март и април според мен ще бъдат .... много трудни. Приятни празници на всички българи и от четвърти март успешно ново начало....
Месеците , тримесечията, края на годината... вече нямат никакво значение...
По-добре поразсъждавай върху търговията от последните дни... върху активността на продавачите... върху оптимизма на купувачите...
и на отсрещния бряг... върху все още активното насаждане на песимизъм... върху анализите влияещи върху нагласата на инвеститорите... върху интереса на дългосрочните ;-)"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Отчаянието взема връх над оптимизма............
Сега нямахме никаква корекция .... даже и малка. Дали означава , че играчите свикнаха с цените от януари и нямат кеш или очакват нови постижения надолу.... Краят на март и април според мен ще бъдат .... много трудни. Приятни празници на всички българи и от четвърти март успешно ново начало....
Месеците , тримесечията, края на годината... вече нямат никакво значение...
По-добре поразсъждавай върху търговията от последните дни... върху активността на продавачите... върху оптимизма на купувачите...
и на отсрещния бряг... върху все още активното насаждане на песимизъм... върху анализите влияещи върху нагласата на инвеститорите... върху интереса на дългосрочните ;-)
Коментар
-
Отчаянието взема връх над оптимизма............
Коментар
-
Интересно надъхване в последните минути при две от позициите ми - Еврохолд и Спарки Елтос. Обирания в края на месеца които бяхме позабравили вече. Да се надяваме че са индикатор че пенсиите се събуждат, щото без тях трудно ще отлепим нагоре.
п.п. а пешката се чудя как не го е срам още да се появява в този форум. След толкова провалени прогнози и след толкова ругатни относно злорадстването му, не разбирам това безочиеДоказа че не е анализатор, но пък е чудесен анал-лизатор
Коментар
-
destiny x
До седмици ще почнат , след 2-3 месеца вече ще се наблюдава такъв процес а пикът му масова да излизат ще е точно след 1 година. Така мисля , но ще стартира съвсем скоро.Те вече направо ги мъчат в САЩ , нямам идея защо толкова бавят парите за банките там. Прекалено бавно ми изглежда , сигурно администрацията на Обама още не функционира като хората и тези големи надприказвания в конгреса и те са причина.Ако нещо съвсем се закучи Бъфет ще гръмне Голдът Сакс , той има достатъчно за да ги интервенира в обратната посока пък и медиите като гръмнат.. не ги разбирам какво се опъват като магарета на мост. Мисля че републиканците се заиграха да спъват и затова се бавят.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар