If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nabliudatel , в момента няма продавачи , но и няма купувачи. За паниката имах предвид един по късен етап , където заедно ще бъдат отчети и политическа партизанщина...
Да да разбирам те.. но може да се случи... може и да не се случи... какви са шансовете е предмет на догатки! Това бавно и постепенно покачвне, което наблюдаваме е много по-здравословно и може би устойчиво от всички случили се досега от началото на кризата!
Като много знаете и ги бистите тези сложни материи,а кажете къде графиките на DOW JONES SOFIХ ще се пресечат и разминат поне за 5 години и кога ще се слеят в една ,ако се нарисуват на една рисунка? :-)
nabliudatel , в момента няма продавачи , но и няма купувачи. За паниката имах предвид един по късен етап , където заедно ще бъдат отчети и политическа партизанщина...
Мече ситуацията сега е окопна война.Дебнат се и от време на време се стрелят.
Бе не знам тигър ли сме или обикновена мачка ама сме доста по-добре от прехвалените отличници и любимци на запада.И всичкото това въпреки триглавата ламя.
Ако се яви Юнак,да и сече главите на ламята,да не подценява оная ,жълтункявата. Голям гявол е и прави много поразии. Да не и вярва на обещанията и клетвите,а да сече смело..
Да да разбирам те.. но може да се случи... може и да не се случи... какви са шансовете е предмет на догатки! Това бавно и постепенно покачвне, което наблюдаваме е много по-здравословно и може би устойчиво от всички случили се досега от началото на кризата!
Май май чужденци никви не останаха.... мераклиите за обратни от ДФ и те изчезнаха (то там май само пенсии и учредители останаха).... ако така продължаваме лека полека може да си катеерим.... а за интрадей спекулациите.... видяхме си петте пари от волатилен пазар!
Борсата , не се влияе вече от Щатите .... но е рано и за качване ,защото преди това ще си има една наша паника .... ако не истинска , то сътворена от слухове...
Колчо взимам си забележка и думичката " Усвояване " влиза в речника ми ... което е моят принос към вдигане нивото на Форума...
Не знам за паника... но днес по софикс само ПИБ и Елтос отстъпиха... нооо за да преглътнат по-големи хапки :-) е ... верно, че се мяткат некви бройки на минимума по някои от другите позици!
Май май чужденци никви не останаха.... мераклиите за обратни от ДФ и те изчезнаха (то там май само пенсии и учредители останаха).... ако така продължаваме лека полека може да си катеерим.... а за интрадей спекулациите.... видяхме си петте пари от волатилен пазар!
Борсата , не се влияе вече от Щатите .... но е рано и за качване ,защото преди това ще си има една наша паника .... ако не истинска , то сътворена от слухове...
Колчо взимам си забележка и думичката " Усвояване " влиза в речника ми ... което е моят принос към вдигане нивото на Форума...
Кво стаа бе ??? :shock:
У америка паднаа с над четер працента... !!!
Ний ся нема ле пак да се насираме ???
я преценете корелацията...
СРАМОТА !!!
Според мен няма натиск от Фондовите-цъкат си кобосчита -или чакат да отвори Европа или нямат обратни тегления.
Първоначално изпратено от nabliudatel
Първоначално изпратено от B.Graham
Бе не знам тигър ли сме или обикновена мачка ама сме доста по-добре от прехвалените отличници и любимци на запада.И всичкото това въпреки триглавата ламя.
Коментар