IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
    Мече ситуацията сега е окопна война.Дебнат се и от време на време се стрелят.
    B.Graham , така е по някой позиции стрелям и в двете посоки ..... едновременно.
    Други са ми неприкосновен резерв..... по волята на А.А.
    Дано АА е жена ти а не тоя дето си мисля че е.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Мече ситуацията сега е окопна война.Дебнат се и от време на време се стрелят.
      B.Graham , така е по някой позиции стрелям и в двете посоки ..... едновременно.
      Други са ми неприкосновен резерв..... по волята на А.А.

Коментар

• Първоначално изпратено от nabliudatel
        Първоначално изпратено от meche_cveti93
        nabliudatel , в момента няма продавачи , но и няма купувачи. За паниката имах предвид един по късен етап , където заедно ще бъдат отчети и политическа партизанщина...
        Да да разбирам те.. но може да се случи... може и да не се случи... какви са шансовете е предмет на догатки! Това бавно и постепенно покачвне, което наблюдаваме е много по-здравословно и може би устойчиво от всички случили се досега от началото на кризата!
        Като много знаете и ги бистите тези сложни материи,а кажете къде графиките на DOW JONES SOFIХ ще се пресечат и разминат поне за 5 години и кога ще се слеят в една ,ако се нарисуват на една рисунка? :-)

Коментар

• Ама отдясно по някои позиции взеха да свършват патроните.. ОЦК.. ИХБЛ..и т.н
          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Мечетата-мушмороци ще страдат.

Коментар

nabliudatel , в момента няма продавачи , но и няма купувачи. За паниката имах предвид един по късен етап , където заедно ще бъдат отчети и политическа партизанщина...
              Мече ситуацията сега е окопна война.Дебнат се и от време на време се стрелят.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от nabliudatel
                Първоначално изпратено от B.Graham
                Бе не знам тигър ли сме или обикновена мачка ама сме доста по-добре от прехвалените отличници и любимци на запада.И всичкото това въпреки триглавата ламя.
                Ако се яви Юнак,да и сече главите на ламята,да не подценява оная ,жълтункявата. Голям гявол е и прави много поразии. Да не и вярва на обещанията и клетвите,а да сече смело..

Много добре казано:-)

Коментар

Да да разбирам те.. но може да се случи... може и да не се случи... какви са шансовете е предмет на догатки! Това бавно и постепенно покачвне, което наблюдаваме е много по-здравословно и може би устойчиво от всички случили се досега от началото на кризата!

Коментар

• nabliudatel , в момента няма продавачи , но и няма купувачи. За паниката имах предвид един по късен етап , където заедно ще бъдат отчети и политическа партизанщина...

Коментар

Май май чужденци никви не останаха.... мераклиите за обратни от ДФ и те изчезнаха (то там май само пенсии и учредители останаха).... ако така продължаваме лека полека може да си катеерим.... а за интрадей спекулациите.... видяхме си петте пари от волатилен пазар!
                      Борсата , не се влияе вече от Щатите .... но е рано и за качване ,защото преди това ще си има една наша паника .... ако не истинска , то сътворена от слухове...
                      Колчо взимам си забележка и думичката " Усвояване " влиза в речника ми ... което е моят принос към вдигане нивото на Форума...
                      Не знам за паника... но днес по софикс само ПИБ и Елтос отстъпиха... нооо за да преглътнат по-големи хапки :-) е ... верно, че се мяткат некви бройки на минимума по някои от другите позици!

Коментар

• Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Май май чужденци никви не останаха.... мераклиите за обратни от ДФ и те изчезнаха (то там май само пенсии и учредители останаха).... ако така продължаваме лека полека може да си катеерим.... а за интрадей спекулациите.... видяхме си петте пари от волатилен пазар!
                        Борсата , не се влияе вече от Щатите .... но е рано и за качване ,защото преди това ще си има една наша паника .... ако не истинска , то сътворена от слухове...
                        Колчо взимам си забележка и думичката " Усвояване " влиза в речника ми ... което е моят принос към вдигане нивото на Форума...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                          Кво стаа бе ??? :shock:
                          У америка паднаа с над четер працента... !!!
                          Ний ся нема ле пак да се насираме ???
                          я преценете корелацията...
                          СРАМОТА !!!

Коментар

Или заради нея , защото не можаха да се разберат кой колко да открадне....
                            Не се говори така...
                            има си терминология
                            .. в днешно време парите се УСВОЯВАТ !!!
                            моля ве...
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

И всичкото това въпреки триглавата ламя........
                              Или заради нея , защото не можаха да се разберат кой колко да открадне....
                              Въпреки триглавата ламя държавата се справя горе-долу добре.А за кражбите се вижда че са се разбрали.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Според мен няма натиск от Фондовите-цъкат си кобосчита -или чакат да отвори Европа или нямат обратни тегления.
                                Първоначално изпратено от nabliudatel
                                Първоначално изпратено от B.Graham
                                Бе не знам тигър ли сме или обикновена мачка ама сме доста по-добре от прехвалените отличници и любимци на запада.И всичкото това въпреки триглавата ламя.
                                Много добре казано:-)

Коментар

Working...
                                X