If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хм, това е от 26.02, ще вземем да познаем най-сетне, ей
Първоначално изпратено от Хосе
Първоначално изпратено от nabliudatel
За пореден ден след спад в САЩ.. Софикс не пада... не че кой знае какво страшно се случва зад океана, но всички си спомняме какво мазало ставаше на БФБ след спад там!
Нещо повече.... по някои позиции вече са наблюдават обирания... нещо доста позабравено на БФБ и подсказва за нетърпеливост или страх да не се изпусне възможността за отиграване на определени новини!
Лично мое мнение е, че задържането на настоящите нива ще принуди активните купувачи да вдигнат летвата.... с колко... зависи от степентта на оттегляне на продавачите ...
п.с. този пазар, който наблюдаваме през последните дни не е същия като този от преди месец :-)
Жалко, че тоя филм сме го гледали. Сега 3-4% нагоре, след няколко дена теми "Това ли е дъното на Софикс" и всички се чудят има ли изобщо дъно.
Пазаруването в такива условия е продиктувано основно от лакомия. А лакомията ще бъде наказвана, докато не се откаже и последният подобен типаж.
Точно така е. Статистиката на ИБГ показа, че има още 17млн репа. Значи още доста народ трябва да фалира, преди да обърнем посоката.
Само се виж, какви глупости пишеш.
Репа винаги ще има.
Дори Софикс да е 10.
миш ли?
или май не мислиш хич
профикс?
Да паднат всички репа само наивник може да очаква. И аз си имах репо към Овергаз,преоформих си го като 5 годишен кредит. Нямам проблем. Останалите репа вероятно са "железни" на умни и предвидливи хора и аз ги поздравявам. Това бяхме(а те продължават да са) "САМУРАЙТЕ " на БФБ .
Ако логиката е че всички репа трябва да бъдат унищожени до последно ! Има друга логика че може би риска е в ИП ако има такива продали акциите на клиентите си и клиентите им може да фалират откъм акции ако кажат акциите ги няма какво ще стане тогава. Не знам може ли та затова питам , толкова разбирам за сега.
Коментар