If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ясно е, че ще има сега известен 'профит теикинг' , но обемите са смешно малки
По дебелите книги пише, че ако обемите са малки то движението е корекция... ама кой да ги чете? Много по-лесно е да се драска по форумите ъп-ъп-ъп...
Първоначално изпратено от bertram
Аз ако сега си продам 50% от портфейла, не съм сигурен после дали ще мога да го напълня на по ниски нива.
През изминалите година-две имаше N на брой такива възможности! Не само на 50% но и на 100%... Кое те кара да мислиш че този път е различно?
защото основните ми покупки са на нива под текущите..
според теб софикс ще иде ли под 200 (абстрахирам се от КОРП, която изкуствено крепеше индекса)
Според мен това е почти сигурно... Освен ако не започнат гимнастиките с ваденето на "неблагонадеждните" компании и заменянето им с "многообещаващи"...
Много от търговците на бфб-то гледат това което става с щатските индекси и им капят лигите! Забравят обаче къде се намират!!! Там напечатаха съвсем наскоро 1,3 трилиона новички доларчета и хората си зачакаха инфлационата бомба да гръмне... В Европата обаче това засега няма как да се случи. Не съм чул ЕЦБ-то да се кани да налива трилиони евро?!?! Ти чул ли си?... Не си! Тогава какъв е тоя ентусиазъм? Да не би нещо икономиката на БГ да е дръпнала?!... Бъдете реалисти!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Форекс не знам кво чуваш, от година и месец си купувам, но ако март миналата година бях купил 500 акци на дружество X, края на януари и през февруари купих 25 000 акции на цена в порядък под миналогодишната. И сега за 10-20-30% да изляза ли....не мерси. Риска според мен си струва.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Ясно е, че ще има сега известен 'профит теикинг' , но обемите са смешно малки, за да може да се направи някоя по сериозна врътка. Аз ако сега си продам 50% от портфейла, не съм сигурен после дали ще мога да го напълня на по ниски нива.
ще поживеем ще видим, но пролетта май дойде и на БФБ най-накрая
не гледай левовете, а бройките...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Ясно е, че ще има сега известен 'профит теикинг' , но обемите са смешно малки, за да може да се направи някоя по сериозна врътка. Аз ако сега си продам 50% от портфейла, не съм сигурен после дали ще мога да го напълня на по ниски нива.
ще поживеем ще видим, но пролетта май дойде и на БФБ най-накрая
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар