IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да му мислят репаджиите, на мен ми се струва, че още не е извлечена поука от кризата от местните играчи. С чужд капитал играта става опасна, а загубите два пъти по-болезнени. Но това Петър К. най-добре може да ви обясни. Всъщност Петър, споменЪ и Фори скоро не са се мяркали, да не са и тремата заедно на почивка?
    Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Да му мислят репаджиите, на мен ми се струва, че още не е извлечена поука от кризата от местните играчи. С чужд капитал играта става опасна, а загубите два пъти по-болезнени. Но това Петър К. най-добре може да ви обясни. Всъщност Петър, споменЪ и Фори скоро не са се мяркали, да не са и тремата заедно на почивка?
      Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Мече, кажи ми, че си разпродал всичко...
        feelgood , здравей !
        Чак всичко не ..... но повечето .
        Империята мисля пак да я зареждам в по големи количества и тютюни за приватизация.... какво ще каже тех. анализа ......

Коментар

• Мече, кажи ми, че си разпродал всичко...
          feelgood , здравей !
          Чак всичко не ..... но повечето .
          Империята мисля пак да я зареждам в по големи количества и тютюни за приватизация.... какво ще каже тех. анализа ......

Коментар

• Първоначално изпратено от feelgood
            Първоначално изпратено от meche_cveti93
            Тъкмо написах Карол и в БТВ ... Сашко и Крапчев ни дават възход в близката година и полувина..... ще има нещо след новините ... за борсата .
            Мече, кажи ми, че си разпродал всичко...
            мисля че е точно обратното.
            но пък и аз май в понеделник ще изгърмя
            останалия кеш в 1/2 по/непопулярни позиции

Коментар

• Първоначално изпратено от feelgood
              Първоначално изпратено от meche_cveti93
              Тъкмо написах Карол и в БТВ ... Сашко и Крапчев ни дават възход в близката година и полувина..... ще има нещо след новините ... за борсата .
              мисля че е точно обратното.
              но пък и аз май в понеделник ще изгърмя
              останалия кеш в 1/2 по/непопулярни позиции

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93

Коментар

Коментар

• Тъкмо написах Карол и в БТВ ... Сашко и Крапчев ни дават възход в близката година и полувина..... ще има нещо след новините ... за борсата .

Коментар

• Тъкмо написах Карол и в БТВ ... Сашко и Крапчев ни дават възход в близката година и полувина..... ще има нещо след новините ... за борсата .

Коментар

• Дааа Дау и сп500 върнаха по една трета от целият спад.. че и повече... а Софикс...се разпродаваше заради болните мозъци на Спекулантите...или въобще заради политическия риск също,Там е работата,че това може да стане само на държавна борса и бананова република..
                        По принцип,които сега си купи следващите години ще е на пари... само дано не сме държавна борса.. и само тия продукти.. Ето това е шанса,които дава кризата...Само дето в тази република е леко изкривен....а да и тенденцията на за нагоре е потвърдена......айде успех..

не е препоръка...

Коментар

• Дааа Дау и сп500 върнаха по една трета от целият спад.. че и повече... а Софикс...се разпродаваше заради болните мозъци на Спекулантите...или въобще заради политическия риск също,Там е работата,че това може да стане само на държавна борса и бананова република..
                          По принцип,които сега си купи следващите години ще е на пари... само дано не сме държавна борса.. и само тия продукти.. Ето това е шанса,които дава кризата...Само дето в тази република е леко изкривен....а да и тенденцията на за нагоре е потвърдена......айде успех..

не е препоръка...

Коментар

• kak на кантар бе, колко трябва да скочи за разбереш, че дългосрочно е Ъп.
                            Как ще се продаде Булгартабак, ако е надолу. Имам акции там и предпочитам да е Ъп
                            malkia Muk за борсата са важни чуждите инвеститори и ПФ .... защото на малкоите ще им свърши кеша и пак ще се лъжеме през десета от стотинката...
                            За БТН важи минималната цена която ще излезе от АП в края на месеца за открития търг ... и оттам имаме сигурни преди него 70 % цена на борсата ....
                            Не е препоръка.....

Коментар

• kak на кантар бе, колко трябва да скочи за разбереш, че дългосрочно е Ъп.
                              Как ще се продаде Булгартабак, ако е надолу. Имам акции там и предпочитам да е Ъп
                              malkia Muk за борсата са важни чуждите инвеститори и ПФ .... защото на малкоите ще им свърши кеша и пак ще се лъжеме през десета от стотинката...
                              За БТН важи минималната цена която ще излезе от АП в края на месеца за открития търг ... и оттам имаме сигурни преди него 70 % цена на борсата ....
                              Не е препоръка.....

Коментар

No money, no credit според мен от тази статия излиза ,че борсата е на кантар ... не знам дали ти направи впечатление за тестването на пазара от външен инвеститор в ФИБ .... преди десетина дни имаше и друг в една банка... докога ще издържат нервите на ПФ и ДФ и банките ако се появи един , двама още....
                                Вече не могат да регулират пазара.... Карол нещо са осетили ....

Инвеститорите ги е страх, те търсят по-голяма сигурност, а спекуланта търси по-голяма доходност и от там поема по-голям риск. Въпроса е дали има инвеститори на БФБ или са останали само спекуланти и манипулатори?
                                kak на кантар бе, колко трябва да скочи за разбереш, че дългосрочно е Ъп.
                                Как ще се продаде Булгартабак, ако е надолу. Имам акции там и предпочитам да е Ъп.
                                търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

Working...
                                X