Да му мислят репаджиите, на мен ми се струва, че още не е извлечена поука от кризата от местните играчи. С чужд капитал играта става опасна, а загубите два пъти по-болезнени. Но това Петър К. най-добре може да ви обясни. Всъщност Петър, споменЪ и Фори скоро не са се мяркали, да не са и тремата заедно на почивка?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Да му мислят репаджиите, на мен ми се струва, че още не е извлечена поука от кризата от местните играчи. С чужд капитал играта става опасна, а загубите два пъти по-болезнени. Но това Петър К. най-добре може да ви обясни. Всъщност Петър, споменЪ и Фори скоро не са се мяркали, да не са и тремата заедно на почивка?Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от feelgoodПървоначално изпратено от meche_cveti93Тъкмо написах Карол и в БТВ ... Сашко и Крапчев ни дават възход в близката година и полувина..... ще има нещо след новините ... за борсата .
но пък и аз май в понеделник ще изгърмя
останалия кеш в 1/2 по/непопулярни позиции
Коментар
-
Първоначално изпратено от feelgoodПървоначално изпратено от meche_cveti93Тъкмо написах Карол и в БТВ ... Сашко и Крапчев ни дават възход в близката година и полувина..... ще има нещо след новините ... за борсата .
но пък и аз май в понеделник ще изгърмя
останалия кеш в 1/2 по/непопулярни позиции
Коментар
-
SoKoLoV
Дааа Дау и сп500 върнаха по една трета от целият спад.. че и повече... а Софикс...се разпродаваше заради болните мозъци на Спекулантите...или въобще заради политическия риск също,Там е работата,че това може да стане само на държавна борса и бананова република..
По принцип,които сега си купи следващите години ще е на пари... само дано не сме държавна борса.. и само тия продукти.. Ето това е шанса,които дава кризата...Само дето в тази република е леко изкривен....а да и тенденцията на за нагоре е потвърдена......айде успех..
не е препоръка...
Коментар
-
SoKoLoV
Дааа Дау и сп500 върнаха по една трета от целият спад.. че и повече... а Софикс...се разпродаваше заради болните мозъци на Спекулантите...или въобще заради политическия риск също,Там е работата,че това може да стане само на държавна борса и бананова република..
По принцип,които сега си купи следващите години ще е на пари... само дано не сме държавна борса.. и само тия продукти.. Ето това е шанса,които дава кризата...Само дето в тази република е леко изкривен....а да и тенденцията на за нагоре е потвърдена......айде успех..
не е препоръка...
Коментар
-
kak на кантар бе, колко трябва да скочи за разбереш, че дългосрочно е Ъп.
Как ще се продаде Булгартабак, ако е надолу. Имам акции там и предпочитам да е Ъп
За БТН важи минималната цена която ще излезе от АП в края на месеца за открития търг ... и оттам имаме сигурни преди него 70 % цена на борсата ....
Не е препоръка.....
Коментар
-
kak на кантар бе, колко трябва да скочи за разбереш, че дългосрочно е Ъп.
Как ще се продаде Булгартабак, ако е надолу. Имам акции там и предпочитам да е Ъп
За БТН важи минималната цена която ще излезе от АП в края на месеца за открития търг ... и оттам имаме сигурни преди него 70 % цена на борсата ....
Не е препоръка.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93No money, no credit според мен от тази статия излиза ,че борсата е на кантар ... не знам дали ти направи впечатление за тестването на пазара от външен инвеститор в ФИБ .... преди десетина дни имаше и друг в една банка... докога ще издържат нервите на ПФ и ДФ и банките ако се появи един , двама още....
Вече не могат да регулират пазара.... Карол нещо са осетили ....
Инвеститорите ги е страх, те търсят по-голяма сигурност, а спекуланта търси по-голяма доходност и от там поема по-голям риск. Въпроса е дали има инвеститори на БФБ или са останали само спекуланти и манипулатори?
Как ще се продаде Булгартабак, ако е надолу. Имам акции там и предпочитам да е Ъп.търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
Коментар