Nobel Laureate Krugman Says U.S. Will Emerge From Recession by September
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ИмператорътНякой иска турско-комунистическата групировка да продължи да ни мачка и ограбва, и това изглежда извратено, ама дали Б.Б е по-добър вариант?
Многократно казвал съм, че той безотговорен е, арогантен и тъпо парче - и може и по-зле да стане положението.
http://capital.bg/show.php?storyid=727109
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от bertramОптик,
и защо ще гърмят - сигурно защото събират дебели такси и лихварски лихви, защото подържат добра капиталова адекватност и защото спряха да финансират куцо и сакато за 'плазми и тилифони'
... ще ви се , но не мога да си обесня защо
само сиромах човек може да се кефи на фалирала банка, без да осъзнава,че винаги най-голямото тегло е при най бедните независимо,че не се изгорели техните спестявания
я кажи сега за мърмота..
п.с. между другото те от 12 век банките все този модел ползват
крайно време 21 век да им дадеш нов
има място между каро и други видни деятели"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperadoПървоначално изпратено от GakiПървоначално изпратено от GakiПървоначално изпратено от GakiПървоначално изпратено от GakiОт днеска плавно,ден след ден,
наесен може и да спрем.
Ден втори.Все така.Ах,как далече е брега.
Горит под ногами ..."
"Няма връщане назад,
по пътя поел съм,не мога да спра..."
ще наруша тридневния си траур, за да те уважа скъпа колежке Gaki, но
гледам, че си решила да ни радваш не само с поезията си!
сега разбирам песимизма ти по никое време... вероятно таки си завързала дружбата си с г-н Али Киртика...
желая ти успехи и все така много всеотдайна работа!
Коментар
-
Някой иска турско-комунистическата групировка да продължи да ни мачка и ограбва, и това изглежда извратено, ама дали Б.Б е по-добър вариант?
Многократно казвал съм, че той безотговорен е, арогантен и тъпо парче - и може и по-зле да стане положението.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от bertramОптик,
и защо ще гърмят - сигурно защото събират дебели такси и лихварски лихви, защото подържат добра капиталова адекватност и защото спряха да финансират куцо и сакато за 'плазми и тилифони'
само сиромах човек може да се кефи на фалирала банка, без да осъзнава,че винаги най-голямото тегло е при най бедните независимо,че не се изгорели техните спестявания
я кажи сега за мърмота..
п.с. между другото те от 12 век банките все този модел ползват
крайно време 21 век да им дадеш нов
има място между каро и други видни деятелиНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertramОптик,
само сиромах човек може да се кефи на фалирала банка, без да осъзнава,че винаги най-голямото тегло е при най бедните независимо,че не се изгорели техните спестявания"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Оптик,
само сиромах човек може да се кефи на фалирала банка, без да осъзнава,че винаги най-голямото тегло е при най бедните независимо,че не се изгорели техните спестяваниятова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от wannarockне се занимавайте с щрудела
мисля че новината е леко позитивна
ама много въпросителни за парламента
днес си свалиха картите някой
да видим какви зайчета крият още за НСНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от wannarockне се занимавайте с щрудела
да видим какви зайчета крият още за НС"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от BorsalinoПървоначално изпратено от Karpatski vulkПървоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от wannarockне се занимавайте с щрудела
да видим какви зайчета крият още за НС
Не ми харесва това фрагментиране на вота, ще стане като в Италия на времето, през месец правителствени кризи.
дано се обединят десните в широка коалиция - СДС, ДСБ, Мозер, ВМРО, Яне, и всички останали
БСП и ДПС си имат твърд електорат и техните гласове са постоянна величина, а няма и кой да им дръпне от симпатизантите им - не се роят като в дясноfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от PerunПървоначално изпратено от BorsalinoПървоначално изпратено от Karpatski vulkПървоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от wannarockне се занимавайте с щрудела
Не ми харесва това фрагментиране на вота, ще стане като в Италия на времето, през месец правителствени кризи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BorsalinoПървоначално изпратено от Karpatski vulkПървоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от wannarockне се занимавайте с щрудела
Коментар
Коментар