IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• да верно е,аз тогава купих ....хахаха

не е препоръка...

Коментар

• Факушка,какво ще кажеш сега на феновете на темата:"Форекс Остап... поклон.",които те послушаха и продадоха например дървените - 50 стинки, трейските 25 лева.
      Може би ще отговориш:"Не ме слушайте,балъци"

Коментар

• На малките злобни и нещастни човечета като Фори, Факираната, естрадката, журналистчето и т.н. искам да им пратя много ПОЗДРАВИ.
        Толкова са жалки та чак ме е гнус.

Апокалиптосите ще ядат голямата тояга.
        Нали знаете кой е филма: НАДУПЕНИТЕ АПОКАЛИПТОСИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
          Първоначално изпратено от zhoro
          Първоначално изпратено от Gaki
          Докато чакате отговор от кого да е,обърнете внимание на техническите графики на Jay Gould.Има вероятност SOFIX с ускорени темпове да достигне ниво 485,дори до края на тая седмица.Преодолеем ли съпротивата,за което има индикации,ще има силни емоции при всички участници.Иншалла!.Единствено при CHIM няма да има революционни промени.
          Противоречиш си в тези няколко редове, нещо липсата на взаимосвързаност ти куца, особено за пробива.
          Когато говорим за технически анализ,се подразбира единствено възможност,вероятност нещо да се случи.Може и да не се осъществи,в изказването ми има условност.За вероятния пробив на ниво 485 не считам за уместно да се аргументирам,увереността идва от разчета на редица данни.В крайна сметка това е само едно неангажиращо мнение,но аз ще имам готовност да отиграя оптимално ситуацията.Може ли да греша?Ами,разбира се,може.
          Идеята ми е, че Софикс никъде няма да ходи без да са тръгнали всичка акции в една посока и се хванах за думата "няма" в последното изречение.
          Е,сега и ти,zhoro.От форума ти е известно отношението ми към флагмана.Не ми дава сърце да кажа нещо ласкаво,независимо от притежаването на акции.В другите позиции се справям значително по-успешно.
          Притежаването на акции не значи, че ще ги хвалим и побутваме с коментари. Добре, толкова за сега, ще видим за предположенията - твой, мой, на jay или desperado - ако уцелвахме навсякъде нямаше да е толкова интересно
          Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от zhoro
            Докато чакате отговор от кого да е,обърнете внимание на техническите графики на Jay Gould.Има вероятност SOFIX с ускорени темпове да достигне ниво 485,дори до края на тая седмица.Преодолеем ли съпротивата,за което има индикации,ще има силни емоции при всички участници.Иншалла!.Единствено при CHIM няма да има революционни промени.
            Противоречиш си в тези няколко редове, нещо липсата на взаимосвързаност ти куца, особено за пробива.
            Когато говорим за технически анализ,се подразбира единствено възможност,вероятност нещо да се случи.Може и да не се осъществи,в изказването ми има условност.За вероятния пробив на ниво 485 не считам за уместно да се аргументирам,увереността идва от разчета на редица данни.В крайна сметка това е само едно неангажиращо мнение,но аз ще имам готовност да отиграя оптимално ситуацията.Може ли да греша?Ами,разбира се,може.
            Идеята ми е, че Софикс никъде няма да ходи без да са тръгнали всичка акции в една посока и се хванах за думата "няма" в последното изречение.
            Е,сега и ти,zhoro.От форума ти е известно отношението ми към флагмана.Не ми дава сърце да кажа нещо ласкаво,независимо от притежаването на акции.В другите позиции се справям значително по-успешно.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от zhoro

Коментар

• Колкото по-голяма е тази корекция на низходящия тренд толкова повече време ще продължи рецесията...

Трябва да се мине през чистилището и сметката да бъде платена ИЗЦЯЛО! Казано на научен език, когато има много голяма и продължила десетилетия злоупотреба с лостовия ефект в областта на паричното обращение се достига до тъй наречения Darwinian Flush. Още сме много далече от тоталното изчезване на видовете предизвикали тази криза! Съответно хранителните вериги част от които са те все още съществуват.

Когато тези хранителни вериги отидат в историята едва тогава ще започне възстановяването. Дотогава опитите за реанимиране на лапачката ще продължат с все по-намаляващи ресурси и все по-големи разочарования за ъпърите... На вълни...
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушка
                      Първоначално изпратено от desperado
                      Голяма полемика се е разразила... Няма да учудя никой ако разкрия моята прогноза за края на годината а тя е Софикс 600. Оттам насетне варианти има за нагоре и за настрани...
                      Разните форумни герой които спекулират със Японския случай са просто чели недочели а при Форекс мастъра случая е откровена манипулация (едно пише друго прави) и ми е безинтересно да се занимавам с глупави спорове, само ще напиша следното:
                      При спукването на япоснкия балон P/Е е било 60 за сините чипове и например транспортния индекс е бил с P/E 176 - Да, не е грешка.
                      ТАКА ЧЕ НЕКА СИ ДРАСКАТ КОЛКОТО СИ ИСКАТ!
                      Че пе 60 е страшно високо! Направо е отчайващо!
                      това означава че евентуалната печалба е около 1.6%
                      Че луд тряжва да си за да държиш акция от компания с такова пе!
                      То затова и като паднага в Шатите индексите с 40%, тук
                      пропаднаха повече от 5-6 пъти!
                      Ама кой ти гледа пе-та,те са за балъците, а местния
                      бай ганя - инвеститора си знае...
                      :lol:
                      Бабината ти трънкина!!!Погледни колко е Р/Е на ДАУ и на СОФИКС бе професоре!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado
                        Голяма полемика се е разразила... Няма да учудя никой ако разкрия моята прогноза за края на годината а тя е Софикс 600. Оттам насетне варианти има за нагоре и за настрани...
                        Разните форумни герой които спекулират със Японския случай са просто чели недочели а при Форекс мастъра случая е откровена манипулация (едно пише друго прави) и ми е безинтересно да се занимавам с глупави спорове, само ще напиша следното:
                        При спукването на япоснкия балон P/Е е било 60 за сините чипове и например транспортния индекс е бил с P/E 176 - Да, не е грешка.
                        Че пе 60 е страшно високо! Направо е отчайващо!
                        това означава че евентуалната печалба е около 1.6%
                        Че луд тряжва да си за да държиш акция от компания с такова пе!
                        То затова и като паднага в Шатите индексите с 40%, тук
                        пропаднаха повече от 5-6 пъти!
                        Ама кой ти гледа пе-та,те са за балъците, а местния
                        бай ганя - инвеститора си знае...
                        :lol:
                        Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                          ..............

ако бяхте наистина толкова загрижени - пишете във форкес темата , че там дървото е няй голямо.
                          Е нали ти казах - никой за никого не е загрижен.
                          Подигравките са в отговор на подигравките които получих.

А за форекса... преди 10 години пробвахме едни неща...
                          верно е за дървото.
                          Но там е като и тук, само нещата с апо разки.

Най-важното там и тук е една поговорка - Лаком гъз кр..ъв се...ре.
                          Не можеш да им помогнеш. Аз лично нямам и желание.
                          Сами ще се оправят.

Коментар

• Голяма полемика се е разразила... Няма да учудя никой ако разкрия моята прогноза за края на годината а тя е Софикс 600. Оттам насетне варианти има за нагоре и за настрани...

Коментар

• за ИП-тата няма повече кво да напредвам
                              факта, че пишеш зад прокси говори много за мотивацията ти.

Не мога да кажа на черното бяло, НО дразнещото е не какво казвате , а как го казвате. Смешното е ,че на дъното бяхте най-активни, а то взе че върна 100%+ оттам. Нищо не се знае може пак да идем на 250, НО това не ВИ прави хора достойни за уважение. Не харесвам и глупостите на люк със зеления меч, НО неговото вече отива на смях.

На вас с ФМ ви личи , че искрено се радвате на чуждите загуби. ПК и той много се радваше (уж много загрижен, но в контекста на писанията му си личеше как падовете на БФБ го докарват почти до оргазъм) и каква стана накря - лъсна във форума запор от съдия изпълнител . И не иска да каже защо. И ще ме убедиш, че такива хора пишат, за да предпазят 'зайците'

ако бяхте наистина толкова загрижени - пишете във форкес темата , че там дървото е няй голямо.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Бертраме, никога не съм казвал че ти мисля доброто.
                                Същото е и с лошото. Не ти го мисля.
                                Интерсното е, че както казах сега всички са влезли на 250 ли, 280 ли, всички са печатница за пари.
                                Което не е така, разбира се.
                                И както казах също, много ми се смееха и подиграваха като разправях за цените.
                                Например за дървените - 50 стинки, трейските 25 лева...

А сега - ох, ама то е обидно, мъчно мие ама ах как ми се подиграва... факушка е лоооошш

Каквото повикало - такова се обадило.
                                Не умаловажавам риска.
                                Тези влезли на 280 са малко, но изведнъж сега хоооп -
                                всички се оказаха влезли в ниското.
                                Коментирай горното?

ПС
                                Напредваш ли с ИП-тата

Коментар

Working...
                                X