IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ей шегувам се , на някой да не му стане нещо.

Коментар

• Представяте ли си ? Пускат кобоса за кобосите и вече сме минали кота 400

Коментар

• Това ще да е импулса . Сега някои ще си напълнят , а после другите ще продължат по пътя на горе.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
          ПРИ ОЧЕВИДНА ТЕХНИЧЕСКА НЕИЗПРАВНОСТ, СЕСИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕКРАТИ!!!!
          Хуна, май няма сесия...
          :P
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• абе пичове, дишайте спокойно! няма ощетени!
            Засега!Или вече всички се наострихте за стронг бай!
            Ей защо преди 1 седмица не се надахвахте да купувате както сега?
            Май пак виждаме стадния принцип и май много хора не са си научили урока!
            Късмет!

Коментар

• Аз малко съм технически неграмотен, ама в такъв случай Xetra-та работи ли?
              Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• ПРИ ОЧЕВИДНА ТЕХНИЧЕСКА НЕИЗПРАВНОСТ, СЕСИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕКРАТИ!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
                  Бе що става с тъпия кобос или цялата борса се е гътнала - имам предвид сайта и, то че се е е гътнала отдавна си е така ... не мога да си влезна в кобоса, мамка му ... и при вас ли е така ?
                  ДА!

Мамицата им, наистина ще ме откажат от тая кочина!

Все се заричам, но май наближава момента да го направя!

Коментар

• Не може да се влезе.

Коментар

• Бе що става с тъпия кобос или цялата борса се е гътнала - имам предвид сайта и, то че се е е гътнала отдавна си е така ... не мога да си влезна в кобоса, мамка му ... и при вас ли е така ?

Коментар

• S&P500 е затворил над 1000 - поводи за усмивка може би. При всички положения САЩ ще са първите, които ще стабилизират пазара от развитите държави.
                        Да видим каква ще е реакцията на нашата борса?
                        Be sure the sun is coming soon or late!
                        So invest, don't spend...

Коментар

• Утре апокалиптосите ще ядат дървото.

Вижда се от 2800 километра.

Много поздрави на Замаушката, Фори, КомплексЪ, естрадката, Петкан-журналиста и много други знайни и незнайни апокалиптосчета, които сега ще видят, за какво става въпрос.
                          Много поздрави от батко им Люк Скайуокър.

Коментар

• Първоначално изпратено от бяла мечка
                            Първоначално изпратено от Damodaran
                            ... Да забравих да кажа, че притежавам акции от 6 компании. Не е препоръка за покупко - пражба на ценни книжа.
                            То се вижда, че имаш, и аз имам 15 компании, но пак не е меча застраховка )))
                            Мечко, по-важният въпрос е колко е кеша, а не компаниите
                            търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Начален ден ПЪРВИ,03.06.2009 г.,сряда,SOFIX = 384.77
                              Краен срок:21.09.2009 г.,понеделник,SOFIX = (???)
                              Изминали работни сесии от началото на прогнозата =43
                              Оставащи работни сесии до началото на астрономическата есен = 36
                              От днеска плавно,ден след ден,наесен добре би било да спрем.
                              Ден ВТОРИ............................................. ..............
                              Ден ТРЕТИ............................................. ..............

Ден 43-ти.03.08.2009 г.,понеделник,23.15 часа.SOFIX = 360.06

Коментар

• Първоначално изпратено от Damodaran
                                ... Да забравих да кажа, че притежавам акции от 6 компании. Не е препоръка за покупко - пражба на ценни книжа.
                                То се вижда, че имаш, и аз имам 15 компании, но пак не е меча застраховка )))

Коментар

Working...
                                X