IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от joda
    Първоначално изпратено от ghettoff
    Първоначално изпратено от bertram
    Първоначално изпратено от No money, no credit
    Не съм сигурен, че Факушка е без акции, но е видно как при подем на борсата млъкват, а когато има затишие и спад на индексите се активизират. Може би се опитват ербално да стимулират спада за да се възползват максимално ефективно, но определено, човек без интерес към борсата и акциите няма кокво да кисне във форума.
    +1
    точно това си мислех и аз докато се бръснех сутринта... викам си
    " абе защо факи,естрада,форекс мастера и сие гуру-та висят като паяци във форума и си губят времето...не вярвам да е на ползу роду...сигурно си имат причина..."

успешна седмица
    Това наричам вманиачена отдаденост на борсовата търговия. През 2008 г. не съм спал по цели нощи смятайки фундаментални коефициенти и фибоначи нива наум, но първите ми мисли в понеделник сутрин да отидат за факи, естрада и форекса? Респект
    хаха, всеки го избива на някъде, преди сънувах чартове и трейдвах на сън...
    a пачки не си ли броил )))

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
      Първоначално изпратено от bertram
      Не съм сигурен, че Факушка е без акции, но е видно как при подем на борсата млъкват, а когато има затишие и спад на индексите се активизират. Може би се опитват ербално да стимулират спада за да се възползват максимално ефективно, но определено, човек без интерес към борсата и акциите няма кокво да кисне във форума.
      +1
      " абе защо факи,естрада,форекс мастера и сие гуру-та висят като паяци във форума и си губят времето...не вярвам да е на ползу роду...сигурно си имат причина..."

успешна седмица
      Това наричам вманиачена отдаденост на борсовата търговия. През 2008 г. не съм спал по цели нощи смятайки фундаментални коефициенти и фибоначи нива наум, но първите ми мисли в понеделник сутрин да отидат за факи, естрада и форекса? Респект
      хаха, всеки го избива на някъде, преди сънувах чартове и трейдвах на сън...
      自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
        А вчера като падна и джакпота в тотото много спекулативен капитал ще се насочи на БФБ
        Преди това същият спекулативен капитал бе изтеглен от бфб-то за да имат стотинки да си пуснат фишчето!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
          Споко, скоро и оборот. Стадото бизони едвам се удържа, редят все по-големи бидове ама вече няма кой да им пуска.
          А вчера като падна и джакпота в тотото много спекулативен капитал ще се насочи на БФБ
          ха, дано

Коментар

• Споко, скоро и оборот. Стадото бизони едвам се удържа, редят все по-големи бидове ама вече няма кой да им пуска.

Коментар

• На зелено сме, ама оборота пак изчезна

Коментар

• Изборът на нов кмет на София дали ще се отрази на днешната търговия....
                "третият човек" в страната все пак ,според някои драскачи ...
                или вече е калкулирано в цените поради предначертания изход...
                днес 0.75% заради кмета..

Коментар

• +1%
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                    Първоначално изпратено от panterata na pop folka
                    дайте прогноза за днес
                    0.5% изменение без значение в коя от двете посоки и под 1 млн. лв. оборот.
                    подкрепям те и аз мисля във тази посока

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka
                      дайте прогноза за днес
                      0.5% изменение без значение в коя от двете посоки и под 1 млн. лв. оборот.
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Химко +23%...
                        http://selfielifes.com

Коментар

• дайте прогноза за днес

Коментар

• UUUUUUUUUUP

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                              +1

успешна седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit
                                +1

успешна седмица
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X