IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това че няма подобен риск как го прецени?[/quote]

не се притеснявай. ще си купиш под левче.
    можеш да успокоиш топката по тази позиция ЕУБГ.
    почни да работиш по/активно по другите пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
      Първоначално изпратено от ATILA
      [b]Необходимо е фундаментален срив на бизнеса на конкретната компания, за да се случи това! А както е видно - към конкретния момент е невъзможно! Нито Еменона, нито Етропал, нито Еврохолд имат подобен риск! За тея се сетих сега.... а те имат подобни големи репа.
      Това че няма подобен риск как го прецени?
      То е ясно- щом е застраховател, не може да фалира...... най-много да увеличи капитала

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
        [b]Необходимо е фундаментален срив на бизнеса на конкретната компания, за да се случи това! А както е видно - към конкретния момент е невъзможно! Нито Еменона, нито Етропал, нито Еврохолд имат подобен риск! За тея се сетих сега.... а те имат подобни големи репа.
        Това че няма подобен риск как го прецени?

Коментар

• Колко казвате, че ще е SOFIX-a утре???
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• това което не ни убива,направо ни ебава майката, по-скоро ...

Коментар

• van69, не се притеснявай за новите репа! Просто защото нови такива реално НЯМА!

Няколкото няколко нови репа са на големи пакети - които са заложени целево! Както тези на Дичко Прокопиев - свързано е с новите емисии на Енемона!
              Тези пакети няма как да излязат на пазара!!!
              Необходимо е фундаментален срив на бизнеса на конкретната компания, за да се случи това! А както е видно - към конкретния момент е невъзможно! Нито Еменона, нито Етропал, нито Еврохолд имат подобен риск! За тея се сетих сега.... а те имат подобни големи репа.

Освен това, някои финансови институции прекратяват дейност в този сегмет до Нова година - Овъргаз например. Техният репо портфейл беше мизерен - 320 000 лв. към Ноември. Инвестора има статистики за това.

Така че , разпродажби по тоя показател НЕ МОЖЕ да има.

Сега спада си е заради натиска по 3-4 позиции, дето се обезцениха с по 35-40% за няколко сесии.... Тъпото е, че заради тях всичко се срива, просто защото се махат отдърите!
              Оргахим, Топливо - без сделка, само от днес , реално са с по 10% надолу....

Явно "играта" е наистина дебела, защото чичковците си позволиха буквално да срутят борсата заради 2-3 големи пакета акции на ЦКБ, ПИБ, Еврохолд и ИХЛБЛ!
              Тея дни ще преминат няколко големи кюфтета...
              Като си спомня по ИХЛБЛ.... какво ще мине.... Блазе му на купувача! А продавача - тежко му - само 80% загуба, за 1.5 години! Трагико-комично!
              По Еврохолд дори по-голяма бройчица ще видим... вероятно!

Кураж приятели! Гадно е да си в БеГетовицата, но не е смъртоносно!
              А което не ни убива - ни прави по силни! И дай боже - един ден и по-богати, благоденстващи и щастливи!

Хубава вечер на всички!

Не мислех да пиша толкова, ама...

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza
                Първоначално изпратено от psycoholic
                Първоначално изпратено от pana_bg
                Първоначално изпратено от frei1974
                Трагедия с привкус на комедия-да не мислиш че на някой от форума му дреме кой какви проблеми има-тука печелиш и губиш на собствен гръб-така че кат не щеш СЕЛ СЕЛ и бегаш-ако искаш на село ако искаш в Софето.Със здраве.
                Стотици алчни, жалки служителчета по банки, министерства и фондове, дето по цял ден кибичат в инвестора и понеже още не са съкратени за тях криза няма и дори се чудят къде да инвестират натрупаните от мизерия депозитчета и парите от продадените имоти на село (друг въпрос защо не си инвестират по родните места ами ни наводниха града, толкова че аз се ловя че понякога слагам разни диалекти и си развалям говора)....... Вече ми омръзна от идващи в офиса ми педерасчета с въпроса искам да купя ефтино парцел, ефтин апартамент, имам едни парички (поне по 5-6 човека на ден) - направо им разказвам играта, никакъв жал. Деба и смешниците.... В момент в който съм си пуснал 80% от хората неплатен отпуск.... и самия аз предният месец съм взел около 600 лв. някакви гадни лешоядчета търсят имоти (и акции) да купуват......... Ама до някъде е справедливо че се набутват, все пак трябва да има някаква житейска справедливост, не може вечно да се печели по еврейският начин.
                http://bgoffice.sourceforge.net/cgi-...E5%E2%F2%E8%ED
                Абе ей, злобльо!Извинявай, че ти го казвам но си понатрупал доста омраза, която ти е замъглила ума. Точно в тези, които все още вадят пари от тук от там ти е спасението. Трябва да им се радваш вместо да ги плюеш и ненавиждаш.Ти ако имаше някой лев в момента, вместо затънал в дългове и злоба, нямаше ли да постъпиш точно като тях, по същия рационален начин?! Аз като кореняк софиянец, бих казал точно обратното: евала, пичове и дай боже всеки му. Идвайте и купувайте отвсякъде. Не само от прованса. От целия широк свят. Само внимавайте да не ви захапе някой обзет от бяс нещастен местен хейтър, неумеещ да губи с достойнство...Този тип субекти са основния проблем в БГ. Колкото по-бързо изчезнат, толкова по-бързо ще се оправим
                Проста сметка -> официално в Софето пребивават над 2 милиона с нерегистрираните сме към 3!

Кореняците са има-няма милион и малко! Ерго, останалите домакинства от Прованса кихат някакъв наем -> грубо 100 000 селяшки домакинства Х средно 400 левчета наем на месец, сметнете колко лапкат гражданите ;-)

Още ми е пресен спомена как преди 2 години някаква изперкала коренячка викаше насред улицата: Дойдоха селяните! Да си пържат рибата! Да ходят да си пържат рибата на село! ;-)
                Щото миришеше на пържена риба - ама как разбра, че е готвена от селяни все още не проумявам ;-)
                Епа селяните пържат с мас! Елементарно!
                Май почти всички станахте селяни, като гледам! Кореняците с лупа да ги търсиш.
                Но нека се съсредоточим в настоящите събития. За утре, ще се пързаляме ли? Да мажем ли, ските ? ))

Коментар

• Утре срива ще бъде по-голям от днес. Като гледам Старата Европа и какво става зад океана. Не ми се мисли. Дето вика Gaki вай, вай.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от copter
                    Първоначално изпратено от van69
                    Какво сега ще пробваме ли утре 400?
                    Почти е сигурно че ще го минем, виж само ДАУ как се гмурка в момента
                    Дано обаче да останем над 380, че минем ли и това ниво не виждам къде е следващия съпорт.
                    Тая корелация вече я няма, както и да търсиш съпорти от ТА , просто като нема пари нема и това е! Като реши някой да поиздои кравата и става страшно! Не знам как са новите репо портфейли, ама и оттам дебне изненадка! Имам акции, за съжаление от няколко дена вече под водата! Има вероятност утре да има затишие докато се съберат оферти! Успех и умната

Коментар

• Първоначално изпратено от van69
                      Почти е сигурно че ще го минем, виж само ДАУ как се гмурка в момента
                      Дано обаче да останем над 380, че минем ли и това ниво не виждам къде е следващия съпорт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                        Първоначално изпратено от van69
                        Аз ще пробвам 300...
                        И то още тази вечер...
                        Само че на 3 х 100
                        Ха ха ха това е задължително, а питието "гръцка мастика"! След този як бой днеска трябва да се разпуска

Коментар

• Наближава...

Коментар

• Първоначално изпратено от van69
                            Аз ще пробвам 300...
                            И то още тази вечер...
                            Само че на 3 х 100
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Какво сега ще пробваме ли утре 400?

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg
                                Първоначално изпратено от gigow
                                Днес здрава дискусия се вихри по форума. Старите кучета, я кажете така ли беше и в средата на септември миналата година?
                                Така беше и декември 2007
                                Е, имаше лоши месеци и през 2005 г. А 2003 и 2004 бяха хубави години. Ама аз не съм много куче.

Коментар

Working...
                                X