If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами много просто,тези,които ги създадоха-службите от бившата държавна сигурност.
Абе има нещо гнило... Преди години си спомям в Мюнхен на едно Експо Реал имаше щанд на някаква държавна агенция за малки и средни предприятия в България... Какви са тия, кой им плаща, защото това е огромен разход, по принцип с какво се занимават такива структури.. Защото аз не съм видял по тия срещи някой истински голям бизнесмен или пък собственик на компания със 2-3 х. работници.. Тс идва въпроса със кой ги води Дянков тия срещи? Това е като все едно ние тук във форума да направим агенция за подкрепа на производството на компоти в Тайланд и на другият ден да преговаряме с външният министър за отношенията ни с Азия и региона, като представители на азиатският бизнес.
А много ми е чудно е седа чета "работодателите" казаха това, "бизнеса" онова... Кои ли пе...си са си окичили тея титли и говорят от името на бизнеса и работодателите и кой точно ги издържа докато се забавляват да ходят по разни срещи и мероприятия...... Всъщност кой финансира разните му там Стопански камари, бизнес сдружения итн?
Коментар