IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тази нощ сънувах, че с Бойко обикаляме от кръчма на кръчма и се наливаме с евтина ракия.

Това значи, че може да очакваме добри новини за борсата!

Коментар

• И на тях не им е лесно, а идва тежка Бойкова зима

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
        Стига глупости.Помпят да активизират тълпата ама балъци юк.Изкуственно не стават нещата.До обяд ще е върнал индекса.
        Днес ще е много интересна търговията и ще завърши на зеленооооо. Прехвърлят се големи обеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Хайдеее, почват да вдигат самолета ПФ-тата
          Като гледам кои позиции рипат - на Алианц ми прилича.
          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• По големия въпрос е- Има ли кой да купува. Ще се надлъгват помежду си

Коментар

• Стига глупости.Помпят да активизират тълпата ама балъци юк.Изкуственно не стават нещата.До обяд ще е върнал индекса.
              Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
              На тези цени няма кой да продава.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                Егати борсата! Румъния банкрутира, днес гласуват вот на недоверие, който има реален шанс да мине, и борсата им скача с двойно по-голям ръст от нашата
                Ето на това му се казва "балон"....... А иначе днес сме си добре, макар че аз днес съм пас - нито ще купувам, нито щ продавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kilur Разгледай мнение
                  Много яки изкупувания днес. Някои да не да се объркали и вместо да продават да купуват
                  Това ми прилича на разговор между два комара, колко е дебела мухата.....

Коментар

• На тези цени няма кой да продава.

Коментар

• Много яки изкупувания днес. Някои да не да се объркали и вместо да продават да купуват

Коментар

• Хайдеее, почват да вдигат самолета ПФ-тата

Коментар

• Оптимизма се завръща.

Коментар

• Егати борсата! Румъния банкрутира, днес гласуват вот на недоверие, който има реален шанс да мине, и борсата им скача с двойно по-голям ръст от нашата

Коментар

• Първоначално изпратено от kalin Разгледай мнение
                              Ами много просто,тези,които ги създадоха-службите от бившата държавна сигурност.
                              Абе има нещо гнило... Преди години си спомям в Мюнхен на едно Експо Реал имаше щанд на някаква държавна агенция за малки и средни предприятия в България... Какви са тия, кой им плаща, защото това е огромен разход, по принцип с какво се занимават такива структури.. Защото аз не съм видял по тия срещи някой истински голям бизнесмен или пък собственик на компания със 2-3 х. работници.. Тс идва въпроса със кой ги води Дянков тия срещи? Това е като все едно ние тук във форума да направим агенция за подкрепа на производството на компоти в Тайланд и на другият ден да преговаряме с външният министър за отношенията ни с Азия и региона, като представители на азиатският бизнес.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                                А много ми е чудно е седа чета "работодателите" казаха това, "бизнеса" онова... Кои ли пе...си са си окичили тея титли и говорят от името на бизнеса и работодателите и кой точно ги издържа докато се забавляват да ходят по разни срещи и мероприятия...... Всъщност кой финансира разните му там Стопански камари, бизнес сдружения итн?
                                Скоро никой няма да ги ....

Коментар

Working...
                                X