IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
    Много пророци, а разпродажбите не спират
    Има 20 сделки на кръст! И това ли вече стана "разпродажби"
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Това е в следствие на лошите отчети или на очакващото се голямо земетресение
      Last edited by dessi_georgieva; 03.11.2010, 09:41.

Коментар

• Много пророци, а разпродажбите не спират

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
          Това форума явно е като наркопазара - не търпи вакуми.... Тамън си бях помислил че повече няма да чета мнения от род "UUUP 4000" или за желанията на някои форумни участници да правят нестандартен секс с мечки.... но УВИ.... Слагайте моля Ви поне по едно изреченийце защо смятате че пазара ще се вдигне/падне с 3% - Например "Аз мисля че пазара ще се вдигне днес с 3 %, защото когато сутрин не намеря място за паркиране все с по толко се вдига." или " Аз мисля че пазара ще се вдигне с 3% воден от международните пазари, спада на долара и желанието на ФЕД да изкупува допълнителни активи" или кавото и да е само не прогноза от типа "днес или ще вали, или нема да вали (казано по шопски диалект)...
          Я па мислим, че нема да вали (пак на нашия си диалект)
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
            Това форума явно е като наркопазара - не търпи вакуми.... Тамън си бях помислил че повече няма да чета мнения от род "UUUP 4000" или за желанията на някои форумни участници да правят нестандартен секс с мечки.... но УВИ.... Слагайте моля Ви поне по едно изреченийце защо смятате че пазара ще се вдигне/падне с 3% - Например "Аз мисля че пазара ще се вдигне днес с 3 %, защото когато сутрин не намеря място за паркиране все с по толко се вдига." или " Аз мисля че пазара ще се вдигне с 3% воден от международните пазари, спада на долара и желанието на ФЕД да изкупува допълнителни активи" или кавото и да е само не прогноза от типа "днес или ще вали, или нема да вали (казано по шопски диалект)...
            - Добре учителю, ще си вземем поука от теб

Коментар

• А аз си мисля че ако има по-значително движение следващите дни то ще е надолу. В повечето случаи причините за продажба за различните участници са сходни, също както и причините за покупка. И след като за сега явно причините за продажба са повече - както се вижда последните месеци - то би било тъпо човек да залага че изведнъж нещата ще се променят и пазара ще тръгне нагоре.

Не че е невъзможно но поне за сега изглежда по-малко вероятно.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                Daaa хайде, който има да продава пакети още да ги продава и да бега от БФБ.

Днес трябва да сме на зелено и то към то 3%

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                  Има корелация на БФБ

Както каза русата водеща на сутрешния блок на Канал1 за индексите на БФБ: Забелязвам следната връзка, че като са надолу, са червени, а като са нагоре, са зелени...
                  Да много интересна тенденция!

Коментар

• Daaa хайде, който има да продава пакети още да ги продава и да бега от БФБ.

Днес трябва да сме на зелено и то към то 3%

Коментар

• SEBULBA

90% спад на нещо , означава че то е загубило цената си максимално , БФБ е с дъно и по ниско дъно от това което направи индекса няма да има вече. В този спад е калкулиран" Края на Света ". Това вече се е случило и вечни движения няма , защото изискват енергия и тя като се изчерпи за дадената посока и движението го няма...спира.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Днес сме на +2.5%

Коментар

• Има корелация на БФБ

Както каза русата водеща на сутрешния блок на Канал1 за индексите на БФБ: Забелязвам следната връзка, че като са надолу, са червени, а като са нагоре, са зелени...

Коментар

• Бил Грос: Вливането на ликвидност означава поевтиняване на долара с 20% 1
                            Вероятно си струва рискът да се отървете от доларите и да инвестирате на развиващите се пазари, казва шефът на Pimco

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                              Колко да чакаме да стане СОФИКС
                              80 /осемдесет/ и това го твърдя от преди 2г.

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
                                Е, Колеги готови ли сте за следващия рунд утре. БФБ-то с всеки следващ рунд се приближава към нокаунд.
                                Колко да чакаме да стане СОФИКС

Коментар

Working...
                                X