If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това форума явно е като наркопазара - не търпи вакуми.... Тамън си бях помислил че повече няма да чета мнения от род "UUUP 4000" или за желанията на някои форумни участници да правят нестандартен секс с мечки.... но УВИ.... Слагайте моля Ви поне по едно изреченийце защо смятате че пазара ще се вдигне/падне с 3% - Например "Аз мисля че пазара ще се вдигне днес с 3 %, защото когато сутрин не намеря място за паркиране все с по толко се вдига." или " Аз мисля че пазара ще се вдигне с 3% воден от международните пазари, спада на долара и желанието на ФЕД да изкупува допълнителни активи" или кавото и да е само не прогноза от типа "днес или ще вали, или нема да вали (казано по шопски диалект)...
Я па мислим, че нема да вали (пак на нашия си диалект)
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Това форума явно е като наркопазара - не търпи вакуми.... Тамън си бях помислил че повече няма да чета мнения от род "UUUP 4000" или за желанията на някои форумни участници да правят нестандартен секс с мечки.... но УВИ.... Слагайте моля Ви поне по едно изреченийце защо смятате че пазара ще се вдигне/падне с 3% - Например "Аз мисля че пазара ще се вдигне днес с 3 %, защото когато сутрин не намеря място за паркиране все с по толко се вдига." или " Аз мисля че пазара ще се вдигне с 3% воден от международните пазари, спада на долара и желанието на ФЕД да изкупува допълнителни активи" или кавото и да е само не прогноза от типа "днес или ще вали, или нема да вали (казано по шопски диалект)...
А аз си мисля че ако има по-значително движение следващите дни то ще е надолу. В повечето случаи причините за продажба за различните участници са сходни, също както и причините за покупка. И след като за сега явно причините за продажба са повече - както се вижда последните месеци - то би било тъпо човек да залага че изведнъж нещата ще се променят и пазара ще тръгне нагоре.
Не че е невъзможно но поне за сега изглежда по-малко вероятно.
Daaa хайде, който има да продава пакети още да ги продава и да бега от БФБ.
Днес трябва да сме на зелено и то към то 3%
Както каза русата водеща на сутрешния блок на Канал1 за индексите на БФБ: Забелязвам следната връзка, че като са надолу, са червени, а като са нагоре, са зелени...
90% спад на нещо , означава че то е загубило цената си максимално , БФБ е с дъно и по ниско дъно от това което направи индекса няма да има вече. В този спад е калкулиран" Края на Света ". Това вече се е случило и вечни движения няма , защото изискват енергия и тя като се изчерпи за дадената посока и движението го няма...спира.
Както каза русата водеща на сутрешния блок на Канал1 за индексите на БФБ: Забелязвам следната връзка, че като са надолу, са червени, а като са нагоре, са зелени...
Бил Грос: Вливането на ликвидност означава поевтиняване на долара с 20% 1
Вероятно си струва рискът да се отървете от доларите и да инвестирате на развиващите се пазари, казва шефът на Pimco
Коментар