IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
    ПРОДЪЛЖАВАТ ОТВРАТИТЕЛНИТЕ ОТЧЕТИ.
    НИКАКЪК ЛЪЧ НА НАДЕЖДА.
    Ха Ха, къде ги видя бе? Мойте са с фантастични отчети. Въпрос на време.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
      Не успя ли да кешираш за празниците.
      до 29 и 30 има време....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        ДОУ, ДАКС...всичко на макс !!!
        2% ги нямат за нищо.....
        От тази депресия дето ме обхвана, само 3% ръст на БФБ, ще ме изкара...
        Не успя ли да кешираш за празниците.

Коментар

НИКАКЪК ЛЪЧ НА НАДЕЖДА.
          Да бе, я кажи отвратителните отчети.

Коментар

• Стига рИва бе, иди да сменяш правителството на ББ че тогава. Достатъчно е Дянков, Борисов и Трайчото да влязат в панделата - и ще ги имаш 3-те си % за 1 час!

Коментар

• ДОУ, ДАКС...всичко на макс !!!
              2% ги нямат за нищо.....
              От тази депресия дето ме обхвана, само 3% ръст на БФБ, ще ме изкара...

Коментар

НИКАКЪК ЛЪЧ НА НАДЕЖДА.
                Нека сме конкретни. Кои точно отчети допринесоха най много за депресивното ти състояние ? без да е препоръка
                Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                  Идеята му е същата като на цялата пасмина, която НЯМА акции, и НИКОГА, при НИКАКВИ обстоятелства НЕ БИХА си купили от тези ШИТОВЕ... Правят го от загриженост за останалите...
                  Мче баш Дългия го Яде дървото дето всички каскети ще го ядЕте тепърва

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                    прощавай ама защо ни го съобщаваш или поне каква ти е идеята за която се бориш
                    Идеята му е същата като на цялата пасмина, която НЯМА акции, и НИКОГА, при НИКАКВИ обстоятелства НЕ БИХА си купили от тези ШИТОВЕ... Правят го от загриженост за останалите...

Коментар

НИКАКЪК ЛЪЧ НА НАДЕЖДА.
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

НИКАКЪК ЛЪЧ НА НАДЕЖДА.
                        прощавай ама защо ни го съобщаваш или поне каква ти е идеята за която се бориш

Коментар

НИКАКЪК ЛЪЧ НА НАДЕЖДА.
                          Много ме кефиш. Браво!

Коментар

• ПРОДЪЛЖАВАТ ОТВРАТИТЕЛНИТЕ ОТЧЕТИ.
                            НИКАКЪК ЛЪЧ НА НАДЕЖДА.

Коментар

КОЛЕГИ, НАКОЙ ДА ВИДЯ ДОБЪР КОНСОЛИДИРАН ОТЧЕТ /С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ТРЕЙС, НО ТАМ ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЗАЩО Е ТАКА/.
                              А НЯКОЙ ДА СЪЗРЯ В ОТЧЕТИТЕ НАМЕК ЗА ПОДОБРЯВАНЕ ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ ТРИМЕСЕЧИЯ.
                              АЗ НЕ ВИДЯХ НИТО ЕДНОТО НИТО ДРУГОТО.
                              ТОВА Е ИСТИНАТА И ТЯ ИМА САМО ЕДНА СТРАНА, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЛОША.
                              ДА. НЕ САМО НАМЕЦИ, А И КОНКРЕТНИ ПОДОБРЕНИЯ

Коментар

• Първоначално изпратено от money-maker Разгледай мнение
                                Цветиста мецанке научи ли си първия урок.Ако си го научила следва втория урок-а именно продължавай да купуваш син ергон.Препоръката се отнася само за моите ученички с плисирани полички и не е препоръка за останалите люде.
                                за синергона го разбрах..... ама ти разбра ли загубата каква е на консолидирания.....или това не те интересува....
                                Продължавай с уроците че много кеш ще имам скоро да ги изпълнявам от тези който не си включил в списъка а са ми основни....

Коментар

Working...
                                X