IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
    За къде си се разбързал,Пернатко.Картинката е от утрешния ден.
    Къде се изгуби бе човек. Вчера ми липсваха твоите нагледни агитматериали . Този с Титаник е също много силен, но за съжаление, поради ментални разстройства, повечето кудкудяци немогат да я оценят по достойнство.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
      Граки, Граки.Какви са тия снимки.Нещо не си интересен....
      За къде си се разбързал,Пернатко.Картинката е от утрешния ден.

Коментар

• Граки, Граки.Какви са тия снимки.Нещо не си интересен....

Коментар

• SOFIX

Надеждата.......... и Спасителят:

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Брех, малко зелено, и някои се разбесняха.
            на снимка си го докарала горе-долу -> сега кажи на кой километър кибичиш за да видя стоте разлики

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
              Пазете кеша както е казал народът в такива времена Винаги ще има утре А утре може с по-малко пари повече да купим ............Ей такива думи ми рече Великия дух
              По тази логика няма да купиш никога. Всичко с мярка. Дърпането на таргети надолу за влизане и нагоре за излизане често се оказва доста грешна тактика.
              Вчера ви запитах дали вече не одрусахме добре крушата, естествено при тия дънни нагласи всички отрекоха, но още няколко сесии и ще сме наясно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                Брех, малко зелено, и някои се разбесняха.
                Ей тук вече си прав ! То след такива спадове е нормално 1-2 сесии да е на зелено софикс-а Нооооо, апатията господа, апатията ! Ей това състояние трудно ще бъде преодоляно !

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                  Е, пречупихме най-накрая серията червени сесии..... само да няма сега още 12 поредни
                  Тоя танц трябва да се патентова - 12 назад, 1 напред ..... и така до Софикс 80 ....... :-)

Коментар

• Да са живи ПеКа и светията му дето го оножда

Коментар

• Е, пречупихме най-накрая серията червени сесии..... само да няма сега още 12 поредни
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Петъре,като ти казвам,че си идеалния "сигнал купувай" и предния път като сереше по форума и сега,изкарах доста добре.Продължавай така и ще трябва да те черпя. хахахх
                        Че то ако се объркаш още два три пъти,така трябва да си търсиш преквалификация.

не е препоръка..

Коментар

• Брех, малко зелено, и някои се разбесняха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнение
                            С този тон (в императив) можеш да говориш на жена си (пусни ми МА) примерно.

Аз не съм ти длъжен с нищо, не мислиш ли?
                            Днес нещо изнервен ми си видиш, Петре...

Коментар

• Той е доволен от приятеля си и затова все го споменава

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнение
                                Мани.....на мен ми изкърти монитора в горната част и сега прилича на черни връх. Ама пък и надолу бая се изриви.....3 етажа под плочата на етажа е вече......
                                абе тебе твоя приятел св.. не те ли подгони, само го каниш каниш на БФБ, накрая като качим тук..двамата ще ви пратим на меден месец
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X