Първоначално изпратено от Gaki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнениеГраки, Граки.Какви са тия снимки.Нещо не си интересен....
Коментар
-
SoKoLoV
Граки, Граки.Какви са тия снимки.Нещо не си интересен....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеБрех, малко зелено, и някои се разбесняха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПазете кеша както е казал народът в такива временаВинаги ще има утре
А утре може с по-малко пари повече да купим
............Ей такива думи ми рече Великия дух
Вчера ви запитах дали вече не одрусахме добре крушата, естествено при тия дънни нагласи всички отрекоха, но още няколко сесии и ще сме наясно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеБрех, малко зелено, и някои се разбесняха.Нооооо, апатията господа, апатията ! Ей това състояние трудно ще бъде преодоляно !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеЕ, пречупихме най-накрая серията червени сесии..... само да няма сега още 12 поредни
Коментар
-
SoKoLoV
Петъре,като ти казвам,че си идеалния "сигнал купувай" и предния път като сереше по форума и сега,изкарах доста добре.Продължавай така и ще трябва да те черпя. хахахх
Че то ако се объркаш още два три пъти,така трябва да си търсиш преквалификация.
не е препоръка..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнениеС този тон (в императив) можеш да говориш на жена си (пусни ми МА) примерно.
Аз не съм ти длъжен с нищо, не мислиш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнениеМани.....на мен ми изкърти монитора в горната част и сега прилича на черни връх. Ама пък и надолу бая се изриви.....3 етажа под плочата на етажа е вече......това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар