IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Разбира се- Хосе е прав. Този пазарен парадокс и според мен , ако правителството спре да плаши чуждите инвеститори ще свърши.До края на годината е реално SOFIX да приключи на нива 500- 600 пункта.

Коментар

• Това наистина ми харесва. Заслужава си адреналина.
      Според Пешо ни чака Софикс на 80 а според Хосе Софикс на 700 .
      Сега остава да видим и реалността
      Софиксо бил паднАл ....... ако е стока ке се върне!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе Разгледай мнение
        Вярвам че като играч на развиващи се (т.е. недоразвити) пазари е наясно че ликвидността идва с ръста, т.е. нормално е когато пазара е свръх продаден, като БФБ в момента, да няма търговия. Негово влизане с няколко десетки млн. първо веднага ще вдигне цените поне с 20-30%, после ще излязат пакети, ще може да се напълни и да го откара поне още 100% нагоре, където му е мястото на първо време.
        Момента назрява, има доста чужди спекуланти, фондове и дори ПФ които са ни забелязали колко сме евтни, но чакат момента, чакат натискане на спусъка.
        При ССВ примерно знам че има няколко купувача които купуват кротко и търсят пакети на тези цени, но вече никой не предлага. Засега обаче пазара спи и купувачите нямат нужда да бързат, пълнят по толкова колкото им се пусне и си трайкат. Но зрелите круши намаляха критично и скоро ще трябва да се вдигат цени за да се пълни, а това може да отприщи такова състезание....
        Търпение му е майката. Пазарните дефекти не са вечни!
        Хосе, аз не си представям инвеститор който вижда подценен актив и си трае. А ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Man Разгледай мнение
          А аз мисля че днес ще е зелено по света... но у нас?! Интересно дали ще има парцалка при валяка и самосвала, защото според мен нямат шансове за Лот 4.
          за валяците там те са ясни-бесперспективни отвсякаде но какво е това задържане във цената при хима и защо със фиба все заедно им върви цената.нищо тук не е препоръка

Коментар

• А аз мисля че днес ще е зелено по света... но у нас?! Интересно дали ще има парцалка при валяка и самосвала, защото според мен нямат шансове за Лот 4.

Коментар

• Оптимизъм всякакъв забравете днес

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                Нещо като опит за прогноза за утре.Показан е самолета,с който трябваше да излитаме:

Якооооооооооо

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                  Съгласен съм ,че зайци няма много ,но и купувачите цепят стотинката .... Какво става когато има тегления в ДФ поради попълване на кеша за почивка например....?
                  може да е смешно но ако ми се наложи на изтегля за една пералня или хладилник ще сваля банка с 5 % .... не може да е истина би казал някой немски участник в ДАХ...
                  Ти за 1 пералня ли свали БАКБ,добре ,че не си купуваш кола
                  Last edited by vale1; 08.06.2010, 05:07.

Коментар

• SOFIX

Нещо като опит за прогноза за утре.Показан е самолета,с който трябваше да излитаме:

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе Разгледай мнение
                      т.е. нормално е когато пазара е свръх продаден
                      Сега пазарът си е нормален. Пазарът бе свръхпродаден на софикс 250. След това си направи корекцията и сега си движи по тренда към ново дъно! Каквато икономиката такъв и пазара т.е. никакъв. Кога за последно сте купили някаква българска стока и каква? Поне аз не мога да се сетя, освен хранителните...
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Man Разгледай мнение
                        Обаче сега говорим за Мобиъс и акции. Щом той е казал, че гледа насам, значи и други ще погледнат. Но дали ще намерят нещо...
                        Вярвам че като играч на развиващи се (т.е. недоразвити) пазари е наясно че ликвидността идва с ръста, т.е. нормално е когато пазара е свръх продаден, като БФБ в момента, да няма търговия. Негово влизане с няколко десетки млн. първо веднага ще вдигне цените поне с 20-30%, после ще излязат пакети, ще може да се напълни и да го откара поне още 100% нагоре, където му е мястото на първо време.
                        Момента назрява, има доста чужди спекуланти, фондове и дори ПФ които са ни забелязали колко сме евтни, но чакат момента, чакат натискане на спусъка.
                        При ССВ примерно знам че има няколко купувача които купуват кротко и търсят пакети на тези цени, но вече никой не предлага. Засега обаче пазара спи и купувачите нямат нужда да бързат, пълнят по толкова колкото им се пусне и си трайкат. Но зрелите круши намаляха критично и скоро ще трябва да се вдигат цени за да се пълни, а това може да отприщи такова състезание....
                        Търпение му е майката. Пазарните дефекти не са вечни!

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/100789/335.html

Това четохте ли го ...др.Апокалипсис-и такива.

ПК това как го прецени или ти платиха да го прецениш за Монбат.На база финдамент на база графика или на база болна фантазия.Май..май..
                          Ужас с такива журналисти не търсещи развитие на капиталовия пазар ами гледащи цени на акции.

не е препопъка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнение
                            Въпросът макар и да не е отправен към мен, името на компанията веднага ме блъсна в челото докато четях - Монбат ! този ШИТ не струва повече от 1.70лв.
                            Бе ти откога стана такъв оптимист?

Коментар

• Само дето ПК демагогства и то в повече,защо ли.Това говорене е точно правилното срещу монопол освен удържевяване друго няма какво.

Коментар

• За съжаление Бойко спада към категорията на несъобразителните унгарски политици за които стана дума оня ден. Тези дружества трябваше да бъдат вкарани обратно в коловозите, но не в стил Уго Чавез. Дали това е оказало някакво негативно въздействие ще видим през следващите месеци.

Обаче сега говорим за Мобиъс и акции. Щом той е казал, че гледа насам, значи и други ще погледнат. Но дали ще намерят нещо...
                                Last edited by Tiki; 07.06.2010, 17:38.

Коментар

Working...
                                X