Разбира се- Хосе е прав. Този пазарен парадокс и според мен , ако правителството спре да плаши чуждите инвеститори ще свърши.До края на годината е реално SOFIX да приключи на нива 500- 600 пункта.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хосе Разгледай мнениеВярвам че като играч на развиващи се (т.е. недоразвити) пазари е наясно че ликвидността идва с ръста, т.е. нормално е когато пазара е свръх продаден, като БФБ в момента, да няма търговия. Негово влизане с няколко десетки млн. първо веднага ще вдигне цените поне с 20-30%, после ще излязат пакети, ще може да се напълни и да го откара поне още 100% нагоре, където му е мястото на първо време.
Момента назрява, има доста чужди спекуланти, фондове и дори ПФ които са ни забелязали колко сме евтни, но чакат момента, чакат натискане на спусъка.
При ССВ примерно знам че има няколко купувача които купуват кротко и търсят пакети на тези цени, но вече никой не предлага. Засега обаче пазара спи и купувачите нямат нужда да бързат, пълнят по толкова колкото им се пусне и си трайкат. Но зрелите круши намаляха критично и скоро ще трябва да се вдигат цени за да се пълни, а това може да отприщи такова състезание....
Търпение му е майката. Пазарните дефекти не са вечни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tiki Man Разгледай мнениеА аз мисля че днес ще е зелено по света... но у нас?! Интересно дали ще има парцалка при валяка и самосвала, защото според мен нямат шансове за Лот 4.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеНещо като опит за прогноза за утре.Показан е самолета,с който трябваше да излитаме:
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеСъгласен съм ,че зайци няма много ,но и купувачите цепят стотинката .... Какво става когато има тегления в ДФ поради попълване на кеша за почивка например....?
може да е смешно но ако ми се наложи на изтегля за една пералня или хладилник ще сваля банка с 5 % .... не може да е истина би казал някой немски участник в ДАХ...,добре ,че не си купуваш кола
Last edited by vale1; 08.06.2010, 05:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хосе Разгледай мнениет.е. нормално е когато пазара е свръх продаденСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tiki Man Разгледай мнениеОбаче сега говорим за Мобиъс и акции. Щом той е казал, че гледа насам, значи и други ще погледнат. Но дали ще намерят нещо...
Момента назрява, има доста чужди спекуланти, фондове и дори ПФ които са ни забелязали колко сме евтни, но чакат момента, чакат натискане на спусъка.
При ССВ примерно знам че има няколко купувача които купуват кротко и търсят пакети на тези цени, но вече никой не предлага. Засега обаче пазара спи и купувачите нямат нужда да бързат, пълнят по толкова колкото им се пусне и си трайкат. Но зрелите круши намаляха критично и скоро ще трябва да се вдигат цени за да се пълни, а това може да отприщи такова състезание....
Търпение му е майката. Пазарните дефекти не са вечни!
Коментар
-
SoKoLoV
http://www.investor.bg/news/article/100789/335.html
Това четохте ли го ...др.Апокалипсис-и такива.
ПК това как го прецени или ти платиха да го прецениш за Монбат.На база финдамент на база графика или на база болна фантазия.Май..май..
Ужас с такива журналисти не търсещи развитие на капиталовия пазар ами гледащи цени на акции.
не е препопъка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнениеВъпросът макар и да не е отправен към мен, името на компанията веднага ме блъсна в челото докато четях - Монбат ! този ШИТ не струва повече от 1.70лв.
Коментар
-
SoKoLoV
Само дето ПК демагогства и то в повече,защо ли.Това говорене е точно правилното срещу монопол освен удържевяване друго няма какво.
Коментар
-
За съжаление Бойко спада към категорията на несъобразителните унгарски политици за които стана дума оня ден. Тези дружества трябваше да бъдат вкарани обратно в коловозите, но не в стил Уго Чавез. Дали това е оказало някакво негативно въздействие ще видим през следващите месеци.
Обаче сега говорим за Мобиъс и акции. Щом той е казал, че гледа насам, значи и други ще погледнат. Но дали ще намерят нещо...Last edited by Tiki; 07.06.2010, 17:38.
Коментар
Коментар