If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Соки,предлагам ти да те назнача като копроративна секретарка.Мога да постна и картинка с длъжностната ти характеристика и как ще изглеждаш на работното си място,но ми пречи стеснителността.
Дай картинката знам че ще е нещо оригинално и ще ме развеселиш отново
Няма идеи вече! Преди време бяха сериозните теми за забрана на продажбите, спиране на борсата, намеса на държавата чрез изкупуване на всичкото акциЙ и т.н. Сега гледам, че се говори само за писма до Дянков и обяснения от рода на "липсата на продавачи"
"Кратив директор".Да имаш представа от копроративни длъжности..
Соки,предлагам ти да те назнача като копроративна секретарка.Мога да постна и картинка с длъжностната ти характеристика и как ще изглеждаш на работното си място,но ми пречи стеснителността.
Щом така мислите... продавайте си акциите и дръжте кеш, а пък после ще купувате на ниските цени. А пък ако вече сте само на кеш и очаквате спадове... скъсявайте Американските индекси(DJIA и SPX500) и Немския индекс DAX
Умните отдавна се отърваха.
Другите като ... стискат, а и още повече се набълбукват.
оня ден пробвах да я видя борсата на 8-9 уискита, при това на аванта......абе не можах.....не я видях така, че да ми сгрее душата, като едно време!!!!!! :
Щом така мислите... продавайте си акциите и дръжте кеш, а пък после ще купувате на ниските цени. А пък ако вече сте само на кеш и очаквате спадове... скъсявайте Американските индекси(DJIA и SPX500) и Немския индекс DAX
Абе от 1 година не мога да разбера как няма продавачи на тия цени а ние все надолу вървим? И какво хитруват купувачите? Голямо хитруване му хвърлиха 1 година. Убиха ги от хитруване. Продавачите само чакат да се появят няколко "хитри" купувача и така ги засипват, че обират всичко до 10ти ред.
Точно. От кога го разправям и аз това - няма вече продавачи на тия цени, а купувачите хитруват и чакат аванта, но вече доста сесии без търговия им опъват нервичките и някой започват да си показват рогцата
Днес чета и за резултатите от проверката на ДКЕВР, това май значи че е привършила и Бойко би трябвало да пусне вече процедурата за листването на ЕОН.
Това ще е един допълнителен много силен катализатор на интерес към БФБ.
Пък ако до тогава (късна есен) сме качили и едни 30-40% и ликвидността ще е друга, и макрото да се надяваме ще продължи да се подобрява и.... ралито ще се ускори рязко
Абе от 1 година не мога да разбера как няма продавачи на тия цени а ние все надолу вървим? И какво хитруват купувачите? Голямо хитруване му хвърлиха 1 година. Убиха ги от хитруване. Продавачите само чакат да се появят няколко "хитри" купувача и така ги засипват, че обират всичко до 10ти ред.
Коментар
SoKoLoV
"Креатив директор".Да имаш представа от корпоративни длъжности..
дебилов, свършва твойто време
ние ще я изстрадаме кризата и пак ще сме добре, а ти си страдаш цял живот
тъжно ми е за теб, но пък си го заслужаваш, такава завистлива и злорада мижитурка си...
Батя не искам да те обезкуражавам ама дълго време ще я страдате кризата
Коментар