IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Утре май пак на бобслея, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Е въпрос на тълкуване Аз като джентълмен му дадох по-голям срок.Засега не се показва за да се издължи
      а аз го чакам да ми докаже, че е купил бутилка черно джони и после да я изпие

обади му се и го попитай направо дали ще си изпълни баса -> имам номера на мобилния му телефон -> ако те интересува драсни ми на лични и ще ти го дам, ако АНАЛизатора няма нищо на против

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
        на кое трябва да се вързва, на напомпаните силикони на разпоретините по чалгатеките ли ?
        Ами на нищо не трябва да се връзва. Не трябва да се връзва и на себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii Разгледай мнение
          Ужас, Кървава работа.
          Ей затова човек не трябва да се връзва на борсата.
          на кое трябва да се вързва, на напомпаните силикони на разпоретините по чалгатеките ли ?

Коментар

• Ужас, Кървава работа.
            Ей затова човек не трябва да се връзва на борсата.

Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Kakво ли е изпапкало това мече?
            Младо биче ще да е...

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
              АНАЛизатора беше казал "до пролетта на 2010 година софикса ще е 2300" , а не до края на пролетта
              ...
              Е въпрос на тълкуване Аз като джентълмен му дадох по-голям срок.Засега не се показва за да се издължи
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                Не се притеснявайте! Скоро ще настъпи този момент:
                Абе този момент вече и аз не помня откога го чакаме, все да дойде, а той все не идва.
                Дали ще стане преди да се пенсионирам или има по-добри изгледи?

Коментар

• Не се притеснявайте! Скоро ще настъпи този момент:

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  Meчетата ще бъдат ИзБичини!

Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение
                    Напротив. Голяма част от тия брокери и анализатори 2007г. и 2008г купуваха боклуци, само и само да правят измислена доходност на гърба на клиентите си. Не взеха никакви мерки и не предприеха действия да кешират или преструктурират портфейлите си. За тях бичия пазар нямаше край. А сега същите подсмърчат и реват , че нямало ликвидност.Е как да има като голяма част от портфейлите им са в боклуци и никоя не им ги иска.

Брокерите само изпълняват нареждания. Анализаторите дават мнения - не прогнози. Ти говориш за портфолио-мениджърите на УД и ПОД-овете. Виж за това съм съгласен

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                      Eбаси майката! Еврохолд на 90 стотинки!!!

Малоумието БеБетовско е безпределно!!!

Всичи го знаем това! Но въпреки това - винаги изумява с мащабите си!

Проклета кочина!

Aбе и на мен ми се вижда височка, но - спокойно - всичко си идва по местата.

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнение
                        .
                        Съгласен съм, че чакайки нищо няма да се промени, но да обвиняваме един или друг за даден проблем, не решава проблема.
                        Напротив. Голяма част от тия брокери и анализатори 2007г. и 2008г купуваха боклуци, само и само да правят измислена доходност на гърба на клиентите си. Не взеха никакви мерки и не предприеха действия да кешират или преструктурират портфейлите си. За тях бичия пазар нямаше край. А сега същите подсмърчат и реват , че нямало ликвидност.Е как да има като голяма част от портфейлите им са в боклуци и никоя не им ги иска.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                          Те може и с +20% да растата, ама оборота е 800лв при ЕНМ..........това показва голямата пародия на цялата ни........ми незнам как да се нарече, всичко друго, не и борса....
                          Ето че и днес показахме потенциала си, +0,11%, зеленото не е лошо, да се хванем за зелено!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнение
                            До сега на мен никой чужд инвестиционен посредник не ми е рекламирал неговия си пазар. Който има интерес - търси. Що се отнася до ИП-тата те постоянно бълват ресърчи, бюлетини и т.н., но като видят оборота, акционерната структура и т.н. - стоп. Сигурен съм, че те си го знаят пазара и го наблюдават. Като му дойде времето - ще се появат.
                            Съгласен съм, че чакайки нищо няма да се промени, но да обвиняваме един или друг за даден проблем, не решава проблема.
                            Нямам предвид само ИП, а всички, които имат отношение-КФН, депозитар, БФБ, ИП, Фондове и т.н. Ами самата борса имаше няколко презентации зад граница; не можеше ли заедно с ИП да го направят, масирано, за определени сегменти инвеститори, посредници и т.н. А ако някой няма интерес-ами значи нещо е сбъркано или самият той трябва да си ходи...

Коментар

• До сега на мен никой чужд инвестиционен посредник не ми е рекламирал неговия си пазар. Който има интерес - търси. Що се отнася до ИП-тата те постоянно бълват ресърчи, бюлетини и т.н., но като видят оборота, акционерната структура и т.н. - стоп. Сигурен съм, че те си го знаят пазара и го наблюдават. Като му дойде времето - ще се появат.

Коментар

• чакай BRIC и вкарай в PIGS

Коментар

Working...
                                X