Утре май пак на бобслея, а?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ въпрос на тълкуванеАз като джентълмен му дадох по-голям срок.Засега не се показва за да се издължи
обади му се и го попитай направо дали ще си изпълни баса -> имам номера на мобилния му телефон -> ако те интересува драсни ми на лични и ще ти го дам, ако АНАЛизатора няма нищо на против
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнениена кое трябва да се вързва, на напомпаните силикони на разпоретините по чалгатеките ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inokentii Разгледай мнениеУжас, Кървава работа.
Ей затова човек не трябва да се връзва на борсата.
Коментар
-
Ужас, Кървава работа.
Ей затова човек не трябва да се връзва на борсата.
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеKakво ли е изпапкало това мече?
Младо биче ще да е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнениеАНАЛизатора беше казал "до пролетта на 2010 година софикса ще е 2300" , а не до края на пролетта
...Аз като джентълмен му дадох по-голям срок.Засега не се показва за да се издължи
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНе се притеснявайте! Скоро ще настъпи този момент:
Дали ще стане преди да се пенсионирам или има по-добри изгледи?
Коментар
-
Не се притеснявайте! Скоро ще настъпи този момент:
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеMeчетата ще бъдат ИзБичини!
Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнениеНапротив. Голяма част от тия брокери и анализатори 2007г. и 2008г купуваха боклуци, само и само да правят измислена доходност на гърба на клиентите си. Не взеха никакви мерки и не предприеха действия да кешират или преструктурират портфейлите си. За тях бичия пазар нямаше край. А сега същите подсмърчат и реват , че нямало ликвидност.Е как да има като голяма част от портфейлите им са в боклуци и никоя не им ги иска.
Брокерите само изпълняват нареждания. Анализаторите дават мнения - не прогнози. Ти говориш за портфолио-мениджърите на УД и ПОД-овете. Виж за това съм съгласен
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеEбаси майката! Еврохолд на 90 стотинки!!!
Малоумието БеБетовско е безпределно!!!
Всичи го знаем това! Но въпреки това - винаги изумява с мащабите си!
Проклета кочина!
Aбе и на мен ми се вижда височка, но - спокойно - всичко си идва по местата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнение.
Съгласен съм, че чакайки нищо няма да се промени, но да обвиняваме един или друг за даден проблем, не решава проблема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеТе може и с +20% да растата, ама оборота е 800лв при ЕНМ..........това показва голямата пародия на цялата ни........ми незнам как да се нарече, всичко друго, не и борса....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнениеДо сега на мен никой чужд инвестиционен посредник не ми е рекламирал неговия си пазар. Който има интерес - търси. Що се отнася до ИП-тата те постоянно бълват ресърчи, бюлетини и т.н., но като видят оборота, акционерната структура и т.н. - стоп. Сигурен съм, че те си го знаят пазара и го наблюдават. Като му дойде времето - ще се появат.
Съгласен съм, че чакайки нищо няма да се промени, но да обвиняваме един или друг за даден проблем, не решава проблема.
Коментар
-
До сега на мен никой чужд инвестиционен посредник не ми е рекламирал неговия си пазар. Който има интерес - търси. Що се отнася до ИП-тата те постоянно бълват ресърчи, бюлетини и т.н., но като видят оборота, акционерната структура и т.н. - стоп. Сигурен съм, че те си го знаят пазара и го наблюдават. Като му дойде времето - ще се появат.
Коментар
Коментар