If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бая раздвижване (по текущия стандарт) настана при хима, пиб ...
големи излизат, но и големи влизат
песимисите ще кажат - виж виж някой се спаси от 200К пиб
оптимистите ще кажат - опаа някой клъвна 200К пиб в ниското - интерес има въпрос на време е големите пакети да сменят собствениците си и пазара да отлепи
аз съм от вторите
а колко време... бързата работа срам за майстора. 1 г ми се струва оптимистичен срок за по-сериозно отлепяне
поздрави
ама до тогава да не стане все на долу и сериозното отлепяне едва едва да достигне днешни нива
Бая раздвижване (по текущия стандарт) настана при хима, пиб ...
големи излизат, но и големи влизат
песимисите ще кажат - виж виж някой се спаси от 200К пиб
оптимистите ще кажат - опаа някой клъвна 200К пиб в ниското - интерес има въпрос на време е големите пакети да сменят собствениците си и пазара да отлепи
аз съм от вторите
а колко време... бързата работа срам за майстора. 1 г ми се струва оптимистичен срок за по-сериозно отлепяне
поздрави
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
След като Дянков не инвестира в България, даже в Европа не влага нищо, то е видно колко излизаме от кризата. Изводите всеки сам да си ги прави.
Е, а представяш ли си воя на БГ журналистите, ако, да речем си купи акции на българско предприятие? Просто интерпретациите отсега мога да ти ги разкажа...
Държа всичките си активи в САЩ, така че не инвестирам дори и в Европа, не само в България. Така ще продължа да правя, за да няма коментари. В САЩ инвестирам сравнително активно на Wall Street. Инвестирам главно в Източна Азия, защото там са първите страни, които излизат от кризата. Смятам, че там ще има голям растеж в близките месеци и години.
Спадът е факт. Тревожното е друго - за ръст се разчита само на чужди инвеститори и не се работи по преструктурирането на БФБ - т.е. да се нормализира като борса.
Радвам се, че братчеда толкова се е издигнал, но Polki сте го забравили, той има и голям опит като автоджамбазин и един паркинг изгнили трошки от тогава с мотото стискам докато им се покачи цената.
Със Сорос и Бъфет решихме да вкараме някои и друг милиард в България, та си търсиме портфольо мениджър за страната Ви.
От 3г. на Уолстрийт никой не взима инвестиционно решение,без да е прочел темата в този форум. Изтеглихме вече Пепи,Люк, Атила и още 5-6 отличници да четат лекции във Станфорд, Кембридж , Мичиган и други университети. Но вече е време новите кадри да се хвърлят на БФБ. И за това търсим стратег и координатор на бъдещите ни инвестиции.
Със Сорос и Бъфет решихме да вкараме някои и друг милиард в България, та си търсиме портфольо мениджър за страната Ви.
От 3г. на Уолстрийт никой не взима инвестиционно решение,без да е прочел темата в този форум. Изтеглихме вече Пепи,Люк, Атила и още 5-6 отличници да четат лекции във Станфорд, Кембридж , Мичиган и други университети. Но вече е време новите кадри да се хвърлят на БФБ. И за това търсим стратег и координатор на бъдещите ни инвестиции.
Коментар