Първоначално изпратено от Tiki Man
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от inokentii Разгледай мнениеДосега ми беше спокойно, но като чух какво става в Румъния и почнах да се притеснявам. ДДС от 19% на 24% си е егати повишението.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМи аз съм обективен - както сам виждаш - това е положението.
Ситуацията е панически SELL.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТо ако зависи от теб ще следваме къртиците - да се заровим в земята !!!
Ситуацията е панически SELL.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПак ли са одрусали някое "дърво" ???
Само оборота много малък - сигурен индикатор( мой), че по-лошо не може да стане!!! Още 3 дни под 200к и сме отлетели...
Коментар
-
Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнениеЗа това иде реч, но нещо се ошумулява кончето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнениеСамо не разбрах защо си повдигнал Ф-то.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеПоради което е трябвало да вдигне и Е-то.
Коментар
-
Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнениеСамо не разбрах защо си повдигнал Ф-то.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДнес ще има рекорд по оборот на БФБХахахахааха.Айде бе оптимисти купувайте таз еФтения.
Коментар
Коментар