Първоначално изпратено от blah blah
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от дългосрочен1 Разгледай мнениеКолеги днес имам страхотно настроение. Снощи ме баннаха, затова искам да ви предупредя да не ме обиждате, защото ще ви го върна. Ще се опитам да спазвам добрия тон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение16 дена по-късно пробивът е факт и най-вероятно в близките дни ще се затвърди.Което пък означава,че технически пътят към ниво на SOFIX от порядъка 325/320 е открит.Колкото до Dow Jones,там също така нищо не се е променило към добро.
Коментар
-
Сега малко оптимизъм в темата:
Уолстрийт джърнъл: Българската икономика се стабилизира.
http://www.dnes.bg/business/2010/07/...bilizira.94901
П.П. Станишев и Гигов да не четат това! А, и този, дето пази равновесие!
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеМалко песимизъм в темата за оптимизма:
Нуриел Рубини, Затягайте предпазните колани.
http://www.dnevnik.bg/analizi/2010/0...aznite_kolani/
Коментар
-
Малко песимизъм в темата за оптимизма:
Нуриел Рубини, Затягайте предпазните колани.
http://www.dnevnik.bg/analizi/2010/0...aznite_kolani/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеСега първо предстои поредното тестване на нива 365/360,Може отново да има силна подкрепа,но нивата на купувам/продавам ще са други.Между другото един американски анализатор беше предупредил да не се купуват американски акции преди Dow Jones да е станал 9000.А нещата методично вървят натам.Което пък ще повлияе и на БФБ.
Коментар
-
ето още нещо весело от любимия ми блог
09:32 - Първи стъпки на октопода Паул на родната борса
Автор: underthesun Категория: Бизнес
Прочетен: 8 Коментари: 0 Гласове: 1
След изчезването на родните портфолио мениджъри, октопода Паул остана единственото спасение за нашите инвеститори. Той беше спешно трансфериран на БФБ, като генерален управител на останалите ни ПФ. Все още няма новина за изчезналите, като МВР и лично министър Цветанов не отрича тезата отвличане. Не са “Наглите”. Екип на министерството на културата мисли име на новата групировка, която се занимавала с отвличане основно на финансови гурута, а жълтата преса коментира, че на нашата борса имало само такива. Имената гравитират от “Мързеливите”, “Алчните”, та до “Чиновниците” На немското мекотело е назначена охрана от НСИ, а инвестиционната общност гледа с надежда на него. Според мекотелото с характер има няколко условия, които уленяват неговата работа.
.................................................. ................
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИ днес червеноЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеИмрераторе явно си засегнат от новата власт и не си безпристрастен .Всъщност те правят точно това за което пишеш от години . Кои от предишните си позволиха да се захванат с циганите и с престъпленията свързани с тази общност ,или само ги ухажваха и ги оставиха да си правят кавото си искат , като им ....не си засегнат е време да се замислиш.
Отдавна не бях се смял..... точно така захванаха се с престъпленията на циганите вместо да решат с проблема като бъдат изселени по родните им места . Просто няма политическа воля да бъдат преместени незаконно живеещите и обитаващите общинска и чужда собственост и няма да бъдат преместени .... защото идват следващите местни избори.....
Та кой управлява в София .... БСП или ДПС или Царя ....поредният заблуден комсомолец...
Коментар
Коментар