IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от дългосрочен1 Разгледай мнение
    joda, не се прави на голям, защото и на тебе ще ти.............,сещаш се нали.
    Интересно - какво си мислиш, че можеш да причиниш на малкият остроух краставичок, който като стане напечено, жужи като стършел, сабичката му става по-бръза от светкавица, а с едно небрежно махване на лакътят просва мъртви четирима елитни имперски гвардейци?

Аз мисля - по-скоро он ще ти пъхне сабичката в хангарът и ще ти рече - Скачай, викай "чик-чирик".

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Пак ли банче бе Еххх....турнете го бана поне по IP та ...дан са разправяте с глупостите на ДЪЛГАТА ляйняна диря която се носи от понеделник след КАО

Коментар

• Стана време за дългосрочен2.
        Сещаш се, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение
          ...ми сигурно се е допитал до некой спецеалист(брокер от ип) и той му е казал: `давай, влизай, сега е най-подходящия момент, сега фсичко е ефтино, каквото и да купиш, ще си на печалба , съвсем скоро и др такива...`
          joda, не се прави на голям, защото и на тебе ще ти.............,сещаш се нали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
            Ако обаче се беше допитал до ген.Али,той щеше да му каже:"давай, влизай, сега е най-подходящия момент, сега фсичко е ефтино, каквото и да купиш,все ще ти влезе".
            Гаки не се бъзикай, защото ще ти ............. ,сещаш се нали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
              joda,

Къде изпрати онзи непрокопсаник, сина на Джар Джар Бинкс и Амидала, че не се появява вече?
              Да не би на Каменната планета да копае камъни за магистралата между Ямбол и Карнобат?
              ...тази връзка нова е за мене, Амидалчето арна мома беше...ама знае ли човек!?Ако имаш впредвид Люк, предполагам е на планетата на падките, там една падка е 20 кинта трейсианците по 100, а Милан и Левски шампиони...
              自由西藏

Коментар

• Зеленажко - нали и ти ще живееш 900 години - значи квото за тебе - това и за мене.

jamiemirror - надявам това не го казваш сериозно - няма как да стане 0.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Малки зелений приятелю - ми така е - сгодно е - и да поспаднем още - доде ще падаме? До нулата ли, що ли?

Каквото и да купиш (само не избушляк) дългосрочно ще си на сосна печалба -

- теоретически ти трябвало да размахваш малката и зелена сабичка, а аз - могъщият и ален меч... що става обратното?

Кво ви става бе, хора нали Шеста и Седма година мечтаехме пак да пълним яко на ниски нива - ето ви ниските нива - сега що пак ривете?

Ей, това за българинът няма угодия - каквото и да е - все риве. пазарувайте и стига сте смърчали - а и като купуваме - пазарът нагоре ще тръгне - друг начин няма -

- всеки клекнал в ъгълът с лице към тлъстата паяжина и смърча - после що борса - умряла.

Споко - сега сформираме и нова патриотическа партия - на пръво четене ме избраха за председател - гласувайте за нас - нали се сещате - ако аз, Императорът - на мястото на Тимберицата - мнооого неща ще се променят !!!
                  Па кво спира и до нулата - я ми кажи?
                  И какво казваш - дългосрочно ще си на печалбичка (а междувременно 10-20-30 години ще си отмизеруваш) и то АКО се окаже че си нацелил жива компания и избушляка не вземе да фалира?

Коментар

• joda,

Къде изпрати онзи непрокопсаник, сина на Джар Джар Бинкс и Амидала, че не се появява вече?
                    Да не би на Каменната планета да копае камъни за магистралата между Ямбол и Карнобат?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Малки зелений приятелю - ми така е - сгодно е - и да поспаднем още - доде ще падаме? До нулата ли, що ли?

- теоретически ти трябвало да размахваш малката и зелена сабичка, а аз - могъщият и ален меч... що става обратното?

Кво ви става бе, хора нали Шеста и Седма година мечтаехме пак да пълним яко на ниски нива - ето ви ниските нива - сега що пак ривете?

Ей, това за българинът няма угодия - каквото и да е - все риве. пазарувайте и стига сте смърчали - а и като купуваме - пазарът нагоре ще тръгне - друг начин няма -

- всеки клекнал в ъгълът с лице към тлъстата паяжина и смърча - после що борса - умряла.

Споко - сега сформираме и нова патриотическа партия - на пръво четене ме избраха за председател - гласувайте за нас - нали се сещате - ако аз, Императорът - на мястото на Тимберицата - мнооого неща ще се променят !!!
                      ...кво да ти кажа, старши, ти каго безсмъртен можеш да си позволиш дългосрочно инвестиране, твоя тайм фрейм клони към безкрайност, а какво да кажат тия с гайдите, чийто лайф(жизнь) е в определен времеви интервал!? В смисъл ако се водят по твоя метод на инвест дали ще доживеят за да бъдат на печалба, ърм?!
                      自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение
                        ...ми сигурно се е допитал до некой спецеалист(брокер от ип) и той му е казал: `давай, влизай, сега е най-подходящия момент, сега фсичко е ефтино, каквото и да купиш, ще си на печалба , съвсем скоро и др такива...`
                        Ако обаче се беше допитал до ген.Али,той щеше да му каже:"давай, влизай, сега е най-подходящия момент, сега фсичко е ефтино, каквото и да купиш,все ще ти влезе".

Коментар

• Малки зелений приятелю - ми така е - сгодно е - и да поспаднем още - доде ще падаме? До нулата ли, що ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror
                            Тоя лаф "мъж с характер" обикновено предшества употребата на вазелин - отзад на "характерния"

Добре че си поспрял с ВИКАНЕ-то, успокой се малко - като си влизал на БФБ не те ли запознаха с това че има и рискове?
                            自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнение
                              Шегуваш ли се, с 1000лв този индекс може да се вдигне или свали с 5 пункта.
                              Вярно е ,но не се шегувам.Движенията ще са бавни,тъжни,с голяма продължителност и задължително с черен презерватив.

Коментар

• Успехи и на теб. Здравето е по - важно от парите, няма смисъл да си късаш нервите. Карай по - спокойно!

Коментар

Working...
                                X