Е колеги продължаваме ли към под 360 пункта. Вече сериозно се наблюдава прибиране на печалбите от ръста с 10 %, но много малко хора ще се възползват, защото индексите бяха качени с малки обеми.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеВажното е, че си имаш едно наум, генерале. Иначе е ясно какво ще каже Али - вай-вай, нали ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеКакто е тръгнало,ще си остана само с говоренето.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
SOFIX
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениемаестро сащ най-вероятно влизат във втора рецесия а ти говориш за 500 на софиксаИ с добрите спомени.
Last edited by Gaki; 23.08.2010, 12:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеОказа се,че твърде безотговорно съм дал такава прогноза,Поднасям извиненията си.Разбира се,остава много време,но сам не си вярвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеВъпреки всичко, до началото на октомври SOFIX може да се очаква да е между 450 и 500..След това идва проблема..Разбира се,остава много време,но сам не си вярвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от impact Разгледай мнениеЛогичен завършек на дългосрочната ти кариера.. Сега чакаме Факушка да събере пари за уикенд на морето (най-много 500 поста да му остават), а Гаки ако постне още 200-300 снимки ще се уреди за фоторепортер във вестник Уикенд...
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеМного, много почивки и стартиране на нов бизнес. Много е рано за БФБ ще минат години /най-малко две/ докато се промени положението в положителна насока. Не ми харесва парите да ми стоят мъртви толкова време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеМного, много почивки и стартиране на нов бизнес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнениеКъде се беше скрил 3 седмици?
Коментар
-
Портфейла и спада на SOFIX
http://bfb.bg/?p=295
понижението трябва да се приема добре от един портфейл
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivannd Разгледай мнениеНякой може ли да каже, защо в края на сесиите се изпълняват поръчки с по 10 - 20 акции, с които се сваля шоково цената с няколко процента, като преди това е имало големи поръчки на по-високи цени. На мен лично ми намирисва на някакъв номер, като сплашване на дребни инвеститори да разпродават, като им въздействат психически.
поздрави и успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение?????????
Коментар
-
БФБ
Някой може ли да каже, защо в края на сесиите се изпълняват поръчки с по 10 - 20 акции, с които се сваля шоково цената с няколко процента, като преди това е имало големи поръчки на по-високи цени. На мен лично ми намирисва на някакъв номер, като сплашване на дребни инвеститори да разпродават, като им въздействат психически.
Коментар
Коментар