IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е колеги продължаваме ли към под 360 пункта. Вече сериозно се наблюдава прибиране на печалбите от ръста с 10 %, но много малко хора ще се възползват, защото индексите бяха качени с малки обеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
      Важното е, че си имаш едно наум, генерале. Иначе е ясно какво ще каже Али - вай-вай, нали ?
      Мече,вече го написах по-долу."Добрите спомени" - вай,вай.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
        Както е тръгнало,ще си остана само с говоренето.
        Важното е, че си имаш едно наум, генерале. Иначе е ясно какво ще каже Али - вай-вай, нали ?
        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• SOFIX

Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
          маестро сащ най-вероятно влизат във втора рецесия а ти говориш за 500 на софикса
          Както е тръгнало,ще си остана само с говоренето.И с добрите спомени.
          Last edited by Gaki; 23.08.2010, 12:37.

Коментар

Оказа се,че твърде безотговорно съм дал такава прогноза,Поднасям извиненията си.Разбира се,остава много време,но сам не си вярвам.
            маестро сащ най-вероятно влизат във втора рецесия а ти говориш за 500 на софикса

Коментар

Въпреки всичко, до началото на октомври SOFIX може да се очаква да е между 450 и 500..След това идва проблема..
              Оказа се,че твърде безотговорно съм дал такава прогноза,Поднасям извиненията си.Разбира се,остава много време,но сам не си вярвам.

Коментар

• ...

пичове, как е опитимизма
                ще го бъде ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от impact Разгледай мнение
                  Логичен завършек на дългосрочната ти кариера.. Сега чакаме Факушка да събере пари за уикенд на морето (най-много 500 поста да му остават), а Гаки ако постне още 200-300 снимки ще се уреди за фоторепортер във вестник Уикенд...
                  Аз по-добър показател от мненията на дългосрочен отдавна не съм влизал, така че последното негово становище само може да ме кара да си свиркам и да чакам септември!

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
                    Много, много почивки и стартиране на нов бизнес. Много е рано за БФБ ще минат години /най-малко две/ докато се промени положението в положителна насока. Не ми харесва парите да ми стоят мъртви толкова време.
                    Логичен завършек на дългосрочната ти кариера.. Сега чакаме Факушка да събере пари за уикенд на морето (най-много 500 поста да му остават), а Гаки ако постне още 200-300 снимки ще се уреди за фоторепортер във вестник Уикенд...

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
                      Много, много почивки и стартиране на нов бизнес.
                      Да не си наел количка за сладолед точно в края на лятото

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
                        Къде се беше скрил 3 седмици?
                        Много, много почивки и стартиране на нов бизнес. Много е рано за БФБ ще минат години /най-малко две/ докато се промени положението в положителна насока. Не ми харесва парите да ми стоят мъртви толкова време.

Коментар

• Портфейла и спада на SOFIX

http://bfb.bg/?p=295

понижението трябва да се приема добре от един портфейл

Коментар

• Първоначално изпратено от ivannd Разгледай мнение
                            Някой може ли да каже, защо в края на сесиите се изпълняват поръчки с по 10 - 20 акции, с които се сваля шоково цената с няколко процента, като преди това е имало големи поръчки на по-високи цени. На мен лично ми намирисва на някакъв номер, като сплашване на дребни инвеститори да разпродават, като им въздействат психически.
                            според мен по-сериозен ресурс има интерес цените да са по-ниски от текущите. по ред причини бяха принудени да излизат на гадно ниски нива и не им се купува +50-100% нагоре

поздрави и успех
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
                              ?????????
                              Ами защото не е много умно да вкарваш пари във компания, която едвам се държи на краката си.

Коментар

• БФБ

Някой може ли да каже, защо в края на сесиите се изпълняват поръчки с по 10 - 20 акции, с които се сваля шоково цената с няколко процента, като преди това е имало големи поръчки на по-високи цени. На мен лично ми намирисва на някакъв номер, като сплашване на дребни инвеститори да разпродават, като им въздействат психически.

Коментар

Working...
                                X