Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеМисля си,че след като се изчерпаха възможностите за сигурни печаби на западните борси и настоящата несигурност ,както и очакваната търговия в рейндж там,някои инвеститори ще потърсят печалба на борси,които са били подминати от големи възходящи движения и има голяма вероятност да са подценени към момента
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеАми като знаят какво да очакват - защо им е да влизат изобщо?
БФБ няма нито едно предимство (с изключение на данъците).
Коментар
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеНякои не ги загробиха,защото излязоха навреме през 2008г.Защо сега да не влязат?Познават този пазар и знаят какво да очакват от него.
БФБ няма нито едно предимство (с изключение на данъците).
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеВикаш - след като пазарите с по-малък риск се поопразниха, хората ще идат в тъмна Индия като БФБ да си загробят парите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеМисля си,че след като се изчерпаха възможностите за сигурни печаби на западните борси и настоящата несигурност ,както и очакваната търговия в рейндж там,някои инвеститори ще потърсят печалба на борси,които са били подминати от големи възходящи движения и има голяма вероятност да са подценени към момента
Коментар
-
Мисля си,че след като се изчерпаха възможностите за сигурни печаби на западните борси и настоящата несигурност ,както и очакваната търговия в рейндж там,някои инвеститори ще потърсят печалба на борси,които са били подминати от големи възходящи движения и има голяма вероятност да са подценени към момента
Коментар
-
Първоначално изпратено от и сам,войнът е воин Разгледай мнениеВече съм я и забравил даже!
За юначе - по-скоро скатавка.
А иначе, това по кой от линковете е темичка?
Хареса ми правилната употреба на дублетните форми в него и предположих, че няма как да не си от поколението със задължителна казарма.
Поздрави.
Коментар
Коментар