IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Днес търгуват само кобусчета ми се струва.
    Дали това няма да е третия ден с оборот под 200к ?
    Дано....
    По точно е че няма търгуващи .... но пък продавачите се изтеглиха ногоре в няколко позиции а купувачите като гледат каква умряла работа, сигурно си казват и утре е ден.... . и аз си го казах ,дано не бъркам....?

Коментар

• Днес търгуват само кобусчета ми се струва.
      Дали това няма да е третия ден с оборот под 200к ?
      Дано....

пп. Институционалните брокери са се върнали от отпуски и са в следотпускарска депресия
      Last edited by 4i40; 01.09.2010, 11:48.

Коментар

• Ташунко, а пък по други позиции има 30% разлика купува/продава, например Биовет. Купувачите ги е страх да сложат бидове за да не се дръпнат продавачите.

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
          Мисля си,че след като се изчерпаха възможностите за сигурни печаби на западните борси и настоящата несигурност ,както и очакваната търговия в рейндж там,някои инвеститори ще потърсят печалба на борси,които са били подминати от големи възходящи движения и има голяма вероятност да са подценени към момента
          Абе като гледам отдясно едни продавачи се появиха по някой позиции.Чакат шарана да налапа въдицата ми се чини.

Коментар

• Случващото си обяснявам с това ,че за да влязат по-големите играчи им трябват обеми,каквито липсват за продажба на тези нива.Но големите знаят и могат да чакат и пълнят "по телефона" Като се уверят че наистиня няма ще преместят летвата и същата песен

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
              Ами като знаят какво да очакват - защо им е да влизат изобщо?
              БФБ няма нито едно предимство (с изключение на данъците).
              За да изкарат някой лев ще влязат.Някои го могат други не.А ти всъщност какво правиш тук или просто го начукваш на клавиатурата

Коментар

• ФМ, наистина ще почне и да боли.....
                Лапането на лихви свърши.....
                Душата ти започва да гори, като виждаш годишната ти лихва как се прави от 2 дни на борсата.....

пп.Разваляй депозити дорде е време...

Коментар

Някои не ги загробиха,защото излязоха навреме през 2008г.Защо сега да не влязат?Познават този пазар и знаят какво да очакват от него.
                  Ами като знаят какво да очакват - защо им е да влизат изобщо?
                  БФБ няма нито едно предимство (с изключение на данъците).

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                    Викаш - след като пазарите с по-малък риск се поопразниха, хората ще идат в тъмна Индия като БФБ да си загробят парите?
                    Някои не ги загробиха,защото излязоха навреме през 2008г.Защо сега да не влязат?Познават този пазар и знаят какво да очакват от него.

Коментар

Мисля си,че след като се изчерпаха възможностите за сигурни печаби на западните борси и настоящата несигурност ,както и очакваната търговия в рейндж там,някои инвеститори ще потърсят печалба на борси,които са били подминати от големи възходящи движения и има голяма вероятност да са подценени към момента
                      Викаш - след като пазарите с по-малък риск се поопразниха, хората ще идат в тъмна Индия като БФБ да си загробят парите?

Коментар

• Мисля си,че след като се изчерпаха възможностите за сигурни печаби на западните борси и настоящата несигурност ,както и очакваната търговия в рейндж там,някои инвеститори ще потърсят печалба на борси,които са били подминати от големи възходящи движения и има голяма вероятност да са подценени към момента

Коментар

• По- спокойно бе хора , какво се юрнахте да лапате...

Коментар

• Със "Широко затворени очи" съм пред ПС-то.
                            Вчера теглих една мама на червената ни борса, изключих всичко и като се затъжих за форума, към 4ч, гледа сме позеленяли....
                            Днес ще зяпам до 12ч и след това за кадем на оптимистите ,ще бягам към ..леглото.
                            Успехи

Коментар

• Готови ли сте за началото на Сесията?

Коментар

• Първоначално изпратено от и сам,войнът е воин Разгледай мнение
                                Вече съм я и забравил даже!
                                За юначе - по-скоро скатавка.
                                А иначе, това по кой от линковете е темичка?
                                Не е по темата, а по ника ти.
                                Хареса ми правилната употреба на дублетните форми в него и предположих, че няма как да не си от поколението със задължителна казарма.
                                Поздрави.

Коментар

Working...
                                X