КОЛЕГИ, ОТ ТУК НАТАТЪК ПРЕДСТОИ БАВНО И МЪЧИТЕЛНО ТЪРСЕНЕ НА ДЪНОТО.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеНямаш достатъчно за да залагаш срещу мене, но пък как звучи "със сигурност"
Направо ме разсмя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеАко не паднем днес, утре със сигурност няма. Готов съм да се обзаложа с тебе на каквото кажеш...
Направо ме разсмя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеДългия рече че ще падаме, ама не разбрах кога ще спрете и двамата да ВРЯСКАТЕ
Споко уе, ако не е днес, и утре е ден. По-интересно е психологическото ниво 400 - все повече се отдалечава, а по това време на годината хич не е добре.... май ще се отложи за 2011-та.
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеИЗОБЩО НЕ СЕ РАДВАМ - ДАВАМ САМО ПРОГНОЗИ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ КАРТИНКАТА НЕ Е ДОБРА.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеА бе къде е дългосрочния... Що го няма да квичи от радост?
Коментар
-
Първоначално изпратено от joda1 Разгледай мнение
Само Химимпорта да не падне, че язък за представянето
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеАБЕ ТИ ПИШКА НЯМАШ ЛИ СИ ДА СИ ИГРАЕШ С НЕЯ А ВМЕСТО ТОВА ПИШЕШ ВСЕКИДНЕВНО. КАТО СИ ЗАГУБИЛ-ЗАГУБИЛ..... ДОКАТО ТИ СИ ПИШЕШ ЗА 3 МЕСЕЦА ОТ НИВО 365 ПРЕЗ ЮЛИ В СМЕТКАТА МИ ИМА 2 ПЪТИ ПОВЕЧЕ КЕШ(ОКОЛО 30% ОТ РАЗМЕРА НА ПОРТФОЛИОТО) + РЪСТ НА ПОРТФОЛИОТО 15%(ИМАМ ТОЛКОВА АКЦИИ КОЛКОТО И ТРЕЗ ЮНИ И ТОВА Е САМО ОТ БФБ... ЧЕ ТРЕНДА НА БФБ Е ЛОШ ТОВА Е ЯСНО ОЩЕ ОТ ОКТОМВРИ МИНАЛАТА ГОДИНА, НО ЗА МЕН ТОВА Е ВЪЗМОЖНОСТ, А НЕ ПОВОД ЗА ОТЧАЯНИЕ. САМО ЩЕ ТИ КАЖА ЧЕ ИМАМ ОТСКОРО ЕДНА АМЕРИКАНСКА АКЦИЯ С ГРАФИКА ДОСУЩ КАТО НА СОФИКС ДОПРЕДИ МЕСЕЦ. ПРЕДИ ТОВА В ТАЗИ ПОЗИЦИЯ Е ИМАЛО СЕРИОЗНИ ОБЕМИ ТЪРГОВИЯ... ОТ ДЪНОТО ТРЪГНА НАГОРЕ СЪС СУПЕР МАЛКИ ОБЕМИ(50% ОТ НОРМАЛНИТЕ) И ВЕЧЕ Е 20% ОТ ДЪНОТО..
ТА ЗА СОФИКС... КОГАТО НЯМА ВЕЧЕ НА КОГО КАКВО ДА СЕ ВЗЕМЕ ЩЕ ВИДИШ ЗА 1 МЕСЕЦ РЪСТ НА СОФИКС 20%-25%. ПАЗАРА ОТИВА НАГОРЕ С НАЙ МАЛЪК БРОЙ УЧАСТНИЦИ
Евалата desperado, на същото мнение съм с теб. Всичко е въпрос на време, а страхливите пилета, да се паникьосват. Врата те отваря за период от време и скоро мисля, че ще се затвори. Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеМда това са едни от най-ликвидните компанииПари нема, действайте!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rebel Разгледай мнениеНа БФБ не се търгува оптимизъм и очаквания, търгува се ХИМКО, МОСТСТРОЙ, ХОЛДИНГ ПЪТИЩА, ЕВРОХОЛД, СВИЛОЗА, КРЕМИКОВЦИ и т.н. каквото се търгува такава и барсата.
Коментар
Коментар