IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КОЛЕГИ, ОТ ТУК НАТАТЪК ПРЕДСТОИ БАВНО И МЪЧИТЕЛНО ТЪРСЕНЕ НА ДЪНОТО.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
      Нямаш достатъчно за да залагаш срещу мене, но пък как звучи "със сигурност"
      Направо ме разсмя.
      Утре е Събота, бе скъсъняк, БФБ-то не работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
        Ако не паднем днес, утре със сигурност няма. Готов съм да се обзаложа с тебе на каквото кажеш...
        Нямаш достатъчно за да залагаш срещу мене, но пък как звучи "със сигурност"
        Направо ме разсмя.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
          Дългия рече че ще падаме, ама не разбрах кога ще спрете и двамата да ВРЯСКАТЕ
          Споко уе, ако не е днес, и утре е ден. По-интересно е психологическото ниво 400 - все повече се отдалечава, а по това време на годината хич не е добре.... май ще се отложи за 2011-та.
          Ако не паднем днес, утре със сигурност няма. Готов съм да се обзаложа с тебе на каквото кажеш...

Коментар

• Дългия рече че ще падаме, ама не разбрах кога ще спрете и двамата да ВРЯСКАТЕ
            Споко уе, ако не е днес, и утре е ден. По-интересно е психологическото ниво 400 - все повече се отдалечава, а по това време на годината хич не е добре.... май ще се отложи за 2011-та.

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
              ИЗОБЩО НЕ СЕ РАДВАМ - ДАВАМ САМО ПРОГНОЗИ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ КАРТИНКАТА НЕ Е ДОБРА.
              Я КАЖИ ДЪЛЪГ, ЩЕ ПАДАМЕ ЛИ СПОРЕД ТЕБЕ ДНЕСКА ПОД СОФИКС 365, ИЛИ НЕ?

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                А бе къде е дългосрочния... Що го няма да квичи от радост?
                ИЗОБЩО НЕ СЕ РАДВАМ - ДАВАМ САМО ПРОГНОЗИ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ КАРТИНКАТА НЕ Е ДОБРА.

Коментар

• Първоначално изпратено от joda1 Разгледай мнение
                  http://bfb.bg/?p=581

лоша работа...
                  Нали портфейла ти се представя по-добре от него
                  Само Химимпорта да не падне, че язък за представянето

Коментар

• SOFIX вече под 50-дневната си SMA, лош сигнал…

http://bfb.bg/?p=581

лоша работа...

Коментар

• А бе къде е дългосрочния... Що го няма да квичи от радост?

Коментар

• призракът на оптимизма броди из европа.
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                          АБЕ ТИ ПИШКА НЯМАШ ЛИ СИ ДА СИ ИГРАЕШ С НЕЯ А ВМЕСТО ТОВА ПИШЕШ ВСЕКИДНЕВНО. КАТО СИ ЗАГУБИЛ-ЗАГУБИЛ..... ДОКАТО ТИ СИ ПИШЕШ ЗА 3 МЕСЕЦА ОТ НИВО 365 ПРЕЗ ЮЛИ В СМЕТКАТА МИ ИМА 2 ПЪТИ ПОВЕЧЕ КЕШ(ОКОЛО 30% ОТ РАЗМЕРА НА ПОРТФОЛИОТО) + РЪСТ НА ПОРТФОЛИОТО 15%(ИМАМ ТОЛКОВА АКЦИИ КОЛКОТО И ТРЕЗ ЮНИ И ТОВА Е САМО ОТ БФБ... ЧЕ ТРЕНДА НА БФБ Е ЛОШ ТОВА Е ЯСНО ОЩЕ ОТ ОКТОМВРИ МИНАЛАТА ГОДИНА, НО ЗА МЕН ТОВА Е ВЪЗМОЖНОСТ, А НЕ ПОВОД ЗА ОТЧАЯНИЕ. САМО ЩЕ ТИ КАЖА ЧЕ ИМАМ ОТСКОРО ЕДНА АМЕРИКАНСКА АКЦИЯ С ГРАФИКА ДОСУЩ КАТО НА СОФИКС ДОПРЕДИ МЕСЕЦ. ПРЕДИ ТОВА В ТАЗИ ПОЗИЦИЯ Е ИМАЛО СЕРИОЗНИ ОБЕМИ ТЪРГОВИЯ... ОТ ДЪНОТО ТРЪГНА НАГОРЕ СЪС СУПЕР МАЛКИ ОБЕМИ(50% ОТ НОРМАЛНИТЕ) И ВЕЧЕ Е 20% ОТ ДЪНОТО..

ТА ЗА СОФИКС... КОГАТО НЯМА ВЕЧЕ НА КОГО КАКВО ДА СЕ ВЗЕМЕ ЩЕ ВИДИШ ЗА 1 МЕСЕЦ РЪСТ НА СОФИКС 20%-25%. ПАЗАРА ОТИВА НАГОРЕ С НАЙ МАЛЪК БРОЙ УЧАСТНИЦИ

Евалата desperado, на същото мнение съм с теб. Всичко е въпрос на време, а страхливите пилета, да се паникьосват. Врата те отваря за период от време и скоро мисля, че ще се затвори. Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                            Мда това са едни от най-ликвидните компании
                            Мда фрий флота е на ниво развити пазари, а балансите са на ниво, зимбабве
                            Пари нема, действайте!

Коментар

• Първоначално изпратено от Rebel Разгледай мнение
                              На БФБ не се търгува оптимизъм и очаквания, търгува се ХИМКО, МОСТСТРОЙ, ХОЛДИНГ ПЪТИЩА, ЕВРОХОЛД, СВИЛОЗА, КРЕМИКОВЦИ и т.н. каквото се търгува такава и барсата.
                              Мда това са едни от най-ликвидните компании

Коментар

• Не стига че дългия крещи - ми ся и още един. Че и фантазьорче
                                Леко ве, ша получиш удар

Коментар

Working...
                                X